Gomentor Anmeldelser 20

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

K4488/22-E - KONKURS

K4488/22-E - GoMentor Danmark ApS under konkurs
Hermed skal jeg oplyse, at Sø- og Handelsrettens skifteret den 20. december 2022 afsagde konkursdekret over ovennævnte, og at Skifteretten har udpeget mig som kurator i boet (skifterettens K4488/22-E).

GoMentor Danmark ApS, CVR-nr. 34877289, har drevet virksomhed fra adressen Flæsketorvet 68,1., 1711 København V.

Enhver, der har en fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden 4 uger at anmelde sit krav – opgjort pr. konkursdagen – overfor mig. Anmeldelsen bør være vedlagt relevant dokumentation. Hvis kravet anmeldes med fortrinsstilling eller separatiststilling (pant eller lignende), bedes dette anført og dokumenteret.

Skiftesamling til valg af kurator og eventuelt kreditorudvalg indkaldes, hvis kurator eller en fordringshaver fremsætter skriftligt begæring herom overfor skifteretten senest 3 uger efter, at bekendtgørelse om konkursdekretets afsigelse har været indrykket i Statstidende. De vil i givet fald modtage indkaldelse til skiftesamlingen.

Anne Birgitte Gammeljord
Advokat (H)

v/Marianne Bruun Jensen

21. december 2022

Snyd og tyveri.

Snyd og tyveri.
Ingen svarer på tlf og mails. Der trækkes penge fra brugere... og indestående udbetales ikke. Tyveri som også skal politi anmeldes

22. november 2022

Har en del penge tilgode hos Go’ mentor…

Har en del penge tilgode hos Go’ mentor men de vender ikke tilbage på henvendelser. Det er yderst respektløs at behandle deres tilknyttede mentor på den måde. Jeg har været med fra Deres begyndelse og er chokket over dette bedrageri.
Vi er en gruppe der ikke vil lade det blive en ubemærket sag.
Så de skulle komme ud af Deres skjul før de bliver kontaktet og stillet til regnskab.

23. november 2022

Er GoMentor svindel?

Jeg er mentor ved GoMentor og har forsøgt gennem flere uger at opsige mit abonnement da det på ingen måde levede op til mine forventninger.
Desværre er det ikke muligt at få fat på GoMentor over telefonen og ingen af mine e-mails med ønsket om opsigelse er blevet besvaret.
Sidder tilbage med en grim følelse af at GoMentor er lukket ned og jeg er blevet bedraget.

1. november 2022

Snyd og bedrag

Jeg tror GoMentor er lukket ned og tager folks penge. Har signet mig op, men min profil står som ikke aktiv. Ingen kan man få fat i og de svarer ikke emails. Luk dit kort og lav en indsigelse. Er de gået konkurs og forsat tager folks penge, det er strafbart.

Tyveri.

16. november 2022

Super elendig oplevelse som endnu ikke…

Super elendig oplevelse som endnu ikke er afsluttet!
Jeg har hele sidste uge forsøgt at få kontakt til gomentor, jeg har ringet og ringet men den går på telefon svare. Jeg har skrevet 3 gange på deres mailsystem via deres egen hjemmeside men intet svar. Jeg skrev for omkring 1,5 uge siden at jeg ville meldes ud af gomentor, da det ikke levede op til mine forventninger. Jeg hører intet fra dem, og trods at de skriver de inden binding har, så trækker de et nyt beløb fra mig. Jeg har gentagne gange forsøgt at ringe til dem men ingen svar. I min sidste mail til dem gjorde jeg klart at jeg ville give dem 1 dag, nu har de så fået weekenden med indtil jeg var nød til at fortælle andre om min oplevelse på trustpilot. Kan på ingen måde anbefale dem.

21. november 2022

Kan ikke kontaktes

Jeg har i en uge forsøgt at kontakte Gomentor for at opsige mit abonnement hos dem.
De hverken svarer på mine mails, tager telefonen eller vender tilbage på de beskeder, som jeg har lagt på deres telefonsvarer.

25. oktober 2022

Ubehagelig oplevelse

Jeg oprettede en profil for potentielt at nå ud til flere klienter og vælger at starte med det billigste abonnement for at se, hvad det er.
Ud fra beskrivelsen af abonnementet er jeg under den antagelse, at jeg kan oprette en videoydelse. Det står i hvert fald ikke eksplicit, at det IKKE er en mulighed.

Det viser sig så, at jeg kun kan oprette videosamtaler som ydelse, hvis jeg køber et dyrere abonnement. Til gengæld er jeg tvunget til at være en del af deres egen abonnementsordning GoMentor 24/7, som netop består af onlineterapi. Dette står heller ikke eksplicit nogen steder. Derimod tolkes det, som om man har deres platform til rådighed.

Jeg betaler altså i princippet et abonnement for at stå til rådighed for dem.

Hvordan andre oplever det, kan jeg ikke udtale mig om, men alt i alt oplever JEG det som bondefangeri.

OPDATERING: I forlængelse af ovenstående anmeldelse vælger jeg at ringe og opsige mit abonnement og regner med, at det er det. Men herefter bliver jeg ringet op af en medarbejder, der bliver lagt en besked og også en mail. Jeg forstår ikke helt, hvad de vil, for det lyder, som om de vil prøve at sælge mig et dyrere abonnement, selvom jeg lige har opsagt det gamle, og jeg synes, det er ubehageligt. Jeg bliver tilbudt at prøve det en måned gratis og føler mig lidt presset til at tage imod det. Samtidig får jeg at vide, at jeg så gerne må slette min anmeldelse herinde.
Jeg tænker igen: Det er det, og måske kan det alligevel noget, så jeg prøver. Jeg opdaterer anmeldelsen og giver dem højere stjerner.
Jeg får så endnu en LANG mail fra en anden medarbejder om, at MIN oplevelse er forkert, og at jeg burde kunne regne ud, hvordan det fungerer, hvis jeg læser under de andre abonnementer (det skal siges, at mine to venner opfattede det på samme måde som
mig). Da jeg beder om at slutte kontakten, fortsætter de og skriver, at de ikke vil have noget "faktuelt forkert" stående om deres virksomhed. Jeg har aldrig talt ud fra andet end MIN oplevelse og påstår ikke noget faktuelt. Overhovedet. Alt i alt har det været ubehageligt og grænseoverskridende.

28. juli 2022
Gomentor-logo

Besvarelse fra Gomentor

Hej Anna
Jeg beklager meget, hvis du misforstod indholdet i vores abonnementspakker, og ikke har været tilfreds med din oplevelse. Vi går meget op i god kundeservice, og vi gør også hvad vi kan for at skrive informationerne så tydeligt som muligt på hjemmesiden. Herudover sidder vi klar alle hverdage til at hjælpe med spørgsmål og support via telefon, chat eller mail. I dit konkrete tilfælde, må du have overset den matriks vi har på abonnementssiden (https://www.gomentor.dk/blivmentor) hvor vi med flueben viser, hvad de enkelte pakker indeholder. For netop at give dig en god oplevelse på trods af denne misforståelse, vælger vores kundeservice at tilbagebetale dig dit fulde beløb. Herudover bliver du tilbudt en måned gratis med vores Basic abonnement, så du kunne få mulighed for at teste de funktioner du efterspurgte, inden du besluttede dig for et eventuelt køb. Vi er derfor meget uforstående overfor din meget negative anmeldelse, og kan ikke se hvordan vi skulle kunne have givet dig en bedre service.

Det Light abonnement du havde købt koster 199 kr. for en måned, og er helt uden binding. Så idet vi samtidigt valgte at tilbagebetale dig det fulde beløb, så snart du henvendte dig til vores kundeservice, har vi meget svært ved at forstå rimeligheden af din meget grove anmeldelse af os. Vi kender ikke dit incitament for at give os en så negativ (og iøvrigt anonym) anmeldelse, men læserne af denne anmeldelse bør vide, at vi har haft en noget anden oplevelse af det faktuelle i sagen, og at vi i kunderservice har gjort alt hvad der stod i vores magt, for at du fik en god oplevelse med GoMentor.

Mvh.
Troels Sletved

Jeg har haft min profil BryFri hos …GoMentor i 2 år nu og det fungerer rigtig godt.

Jeg har haft min profil BryFri hos GoMentor i 2 år og har været super tilfreds, der har været et løbende kundeflow som er kommet fra GoMentor. Deres support fungerer også rigtig godt, jeg er altid blevet mødt med stor hjælpsomhed og altid venlighed.
Der er mange muligheder og systemet fungerer
som de lover.
Så det kan jeg varm anbefale andre.
Venlig hilsen Hanne Pedersen

17. januar 2018

God søgeside til at finde den rigtige terapeut

Jeg var på udkig efter en psykolog og havde set reklamer for GoMentor så jeg tænkte jeg ville prøve det.

Jeg var rigtig glad for de mange sorterings muligheder - det gjorde det let at finde et udvalg af psykologer, der havde mest af hvad jeg søgte. Det jeg dog var gladest for var, at den psykolog jeg valgte havde skrevet sit CV ind med sin erhvervserfaring.
Jeg kunne godt lide at han havde
erfaring med psykologarbejde som ikke kun var samtaleterapi.

Selve samtalerne afholder vi som online videosamtaler hvilket gør det rigtig let for mig. Jeg har ingen transport tid - jeg går bare ind til computeren 3 minutter før samtalen - Det gør det let i en travl hverdag.

Jeg kan i hvert fald godt anbefale GoMentor som søgesiden til, at finde den rigtige psykolog eller anden terapeut som man har brug for.

17. november 2017

Nem, overskuelig og lige til +++++

Nem og overskuelig. Når man skal benytte jeres service og funktioner, er man formentlig i en svær periode i sit liv og har ikke brug for alt for meget at skulle forholde sig til. Det er nemt at søge efter nogle specifikke kompetencer hos terapeuten og det er overskueligt og overkommeligt at gøre det igennem jer.

15. november 2017

Nok den bedste og nemmeste side at …

Nok den bedste og nemmeste side at finde en psykolog på. Man får et godt overblik og kan nemt finde den der har det rette speciale og som man tænker man har bedst kemi med. Er super glad for at jeg tog skridtet og bookede en time.

14. november 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)