Lavede en booking over nettet,fik en sms med en kode samt bekræftelse på tidspunkt tilbage på sms Mødte op på dagen fik at vide at ejer bare har fjernet bordene uden at give nogen som helst be... Se mere
Virkelig dårlig kundeservice fra pigen bagved indtjeknings skranken. Flabet svar på de helt naturlige spørgsmål man har, som første gangs besøgende! Dette oplevede vi flere gange på de 3 timer vi va... Se mere
Fantastisk arrengement i Aarhus som altid! Denne gang ramte vi en forsinkelse på maden og noget rod i forhold til bordplads. Dog kompenserede en af pigerne rigtig fint🙌 Specielt Casper har været... Se mere
Har efterhånden været i Golfskoven flere gange og må bare sige at det super fint sted til aktivitet for alle aldersgrupper. I går var ingen undtagelse, vi spillede en runde minigolf og herefter... Se mere
Fantastisk kundeservice
Fantastisk arrengement i Aarhus som altid!
Dog kompenserede en af pigerne rigtig fint🙌
Specielt Casper har været en champ!
kanon betjening og så sørgede han for et bord foran skærmen til landskampen.
Super sted
Den 02.07 kl. 12.15. Rigtig godt sted, god minigolfbane og mange andre sjove spil. God mad og hyggelig stemning. Desuden rigtig flink personale. Vi havde en super dag og kommer bestemt en anden gang.
I fredags var jeg i golfskoven
I fredags var jeg i golfskoven, med mine kollegaer, vi havde lejet billardkugler og skulle aflevere dem igen kl 20:00. Da klokken var 20:02 kom der en meget sur ansat, i stedet for bare at sige klokken var 20:02, kom hun med et surt opstød og skældte os ud. Da vi skulle betale for lejen, var det ved selv samme ansatte, som igen kom med en meget dårlig kunde service. Vi skulle spise kl 20:30, og pga. hendes dårlige opførsel, gik vi op og spurgte om hvor maden blev af, hun sagde den var på vej, vi spurgte så om hvor langt tid, hvor hun sagde tiden kl 20:30 var bare ca. Der blev vi så lidt sure, da når vi skal aflevere noget skal det bare være på sekundet, men når de skal aflevere noget er det ca. jeg brokkede mig og spurgte om en undskyldning for hendes tidligere opførsel, men hun nægtede at hun havde lavet fejl, for vi skulle aflevere kuglerne kl 20:00 og maden skulle kun komme ca. kl 20:30.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice, så jeg bad hende om noget på skrift hvor der stod maden kun skulle komme på ca. tidspunkter, hun gik ind på hjemmesiden og pegede på følgende under adventuregolf: "I kan spille op til 6 personer på hvert hold og det tager ca. 2-2,5 timer at komme igennem banen." Kan ikke lige se at det betyder at maden kommer på et ca. tidspunkt, men det mente hun var nok. Der kom nogle andre kunder op og ventede imens jeg diskuterede med hende, for jeg ville rigtig gerne have en meget stor undskyldning for hendes opførsel fra golfskovens side af. Den anden kunde spurgte om han kunne for lov at betale, jeg sagde ja selvfølgelig, hvor medarbejderen sagde jo men jeg kan jo ikke ekspedere dig når han brokker sig. Da valgte jeg at gå, for kunne godt se jeg intet ville få ud af en så inkompetent medarbejder.
Stedet er godt nok og ville have givet 4 stjerner, men denne oplevelse med medarbejderen ødelagde steningen meget så 1 stjerne her fra.
Virkelig dårlig kundeservice fra pigen…
Virkelig dårlig kundeservice fra pigen bagved indtjeknings skranken.
Flabet svar på de helt naturlige spørgsmål man har, som første gangs besøgende! Dette oplevede vi flere gange på de 3 timer vi var på besøg i golfskoven.
Hun lignede på lang afstand en der ikke gad sit arbejde!
Godt sted, dårlig kundeservice
Bestiller adventure menuen for to personer med golf, øl og burgere.
Burgere koster det samme, med enkelte undtagelser.
Ved ankomst henvender jeg mig til personalet, med ønske om at ændre den ene burger til en kyllingeburger,da min kæreste ikke kan tåle oksekød. Dette nægter personalet at være behjælpelige med, da det skal være nemt for køkkenet. Til trods for der stadigvæk er to timer til vi skal spise.
Men jeg kan godt bestille og betale for en ekstra kyllingeburger.
Desuden er minigolf ikke ledig på aftalt tidspunkt, selvom jeg har booket fast start tid. Jeg kunne have valg frit spil denne dag (onsdag) og sparet 300+ kroner.
Faciliteterne er dog rigtig gode, 5 stjerner til dette. Personalet bør bare være kundeminded.
Slem
Egentlig okay mad, og gode minigolfbaner. Men aldrig har jeg oplevede så dårlig service. Grænsen til komisk flabet personale. Man forventer i det mindste et svar når man spørger om noget, i stedet for at blive kigget dumt på
God oplevelse, kan klart anbefales
Vi holdt familiefødselsdag på stedet en lørdag eftermiddag. Vi var 20 personer og havde en god oplevelse. Super fin minigolf bane for både store og små, skønt at der er så meget plads, god varme og at der også er andre aktiviteter, herunder brætspil. Burgers og fritter var overraskende gode og fint system med poletter til gæsterne til veksling til drikkevarer. Rigtig god oplevelse, kan kun anbefales!
Mega ringe service!
Mega god oplevelse med familien og godt mad. MEN servicen var i den ringe ende. Mega flabbede attitude og rullende øjne mod kunder, der burde helt klart få skiftet personalet ud!
Gode baner
Gode baner, men den burger dér, var nu ikke værd at vente 45 minutter på !!! Og hvorfor krydrer man fritterne, så de smager lidt for underligt ???
Super hyggeligt og gennemført sted
Super hyggeligt og gennemført sted! Skøn service!
Kan kun anbefales :-)