Goldfish Kids Web Store Anmeldelser

4,9

Very comfortable shop. And welcoming personnel Very helpful High quality of clothes Good service and refreshing honesty bar Very well appreciated in this hot weather

Ze hebben zoveel van mijn favoriete merken, met altijd kwalitatieve en super stijlvolle kleding – perfect voor modebewuste kids. Alles is met zorg uitgekozen, dat voel je meteen. En wat een lief, b... Se mere

Eva en haar team zijn altijd zo vriendelijk en geduldig. Ze nemen de tijd om samen de beste outfits uit te zoeken. Hele toffe selectie kinderkleding. Altijd mijn aanrader voor al wie een goede winkel... Se mere

- Hele vriendelijke verkoopsters - Je kan/ mag rustig rondkijken zonder dat de verkoopster je pouchen - Hele leuke collecties - Goede klantenservice: Bij aankoop krijg je de volgende keer een kor... Se mere

1. Babytøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik
  3. Butik med modetilbehør

Goldfish is your online kids boutique for girls and boys from 0 to 18 years and even with some cool brands for the mamas. In a cool, fresh and contemporary atmosphere we combine top children's clothing brands into a unique concept. We work with established brands but also with trendy newcomers, with large and small children's brands, with Belgian and international brands, always according to our vision and values of creativity, ecology, loyalty and originality.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super leuke winkelervaring

Super leuke winkelervaring.
Je vergeet even alle stress en geniet van het shoppen. Ook super leuke mensen met passie aanwezig om je te helpen.

19. oktober 2023

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel!!! Leuk te lezen!

Goldfish is top!

Mijn dochters en ik zijn zot van Goldfish omwille van verschillende redenen.
Ten eerste: de prachtige kleren natuurlijk!
Ten tweede: de uitstekende en snelle service!
Ten derde: de gemakkelijke return methode!
Kortom; Goldfish is top!

4. maj 2023

Dankjewel Elke! Wat fijn dit te lezen 🥰

GOLD🥇throughout

GOLD🥇throughout - TOP winkel, TOP service, TOP fashion brands!

22. september 2022

Dankjewel, superlief!

Topservice en mega leuke (online) shop

Topservice, zowel online als in de winkel! Heel leuke hippe collectie, ook als de kids de kindercollectie ontgroeit zijn is er een fantastisch aanbod van toffe kleding (en hippe sneakers). Een bezoek aan de winkel is altijd een feest!

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel voor de mooie feedback, Linda!

Aanrader!

Zeer toffe winkel in centrum Mechelen. Hele vriendelijke bediening. Steeds een warm gevoel wanneer je in de winkel bent. Stoere, hippe merken!
AANRADER!

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Danku voor de lieve feedback, Maxime!

Sunshine happy place

Sunshine happy place, met de coolste en hipste outfits voor onze kids. Ik heb zelfs al kledij voor mezelf bij de teens afdeling gekocht! En de lady van de shop = de max! Altijd vriendelijk en chill, just the way I like it! 🤩

30. august 2022

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel voor de mooie feedback, Wencke! Dat doet plezier ;-)

Top winkel!

Steeds goede en vlotte service en een heel mooi en gevarieerd aanbod aan merken! Zeker een bezoekje waard als je in Mechelen bent, of online ;)

8. oktober 2022

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel Caroline en tot gauw in de shop!

Gold service!

Hele leuke en mooie merken voor jong en oud! Supervriendelijke service. Een instant vrolijkheid overvalt je vanaf je er binnenstapt! 👍🏻

12. oktober 2022

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel voor je mooie feedback, Valerie!

Super mooie en kwaliteitsvolle…

Super mooie en kwaliteitsvolle kinderkleding! En de verkoopsters zijn altijd heel vriendelijk en erg behulpzaam. Hier kom ik nog terug!

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Danku Jessie, en fijn dat je nog terugkomt! Altijd welkom ;-)

Place to be voor mooie kinderkleding

Een heel ruime keuze, vlotte communicatie en dito service.
Ook leuk dat je in een fysieke winkel terecht kan (met super vriendelijk personeel) naast de webshop.

8. oktober 2022

Besvarelse fra Goldfish Kids Web Store

Dankjewel voor de fijne feedback, Bart!