Golden Indian Restaurant & Take Away Anmeldelser 12

4,0

4,0

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tasty

Vildt lækker mad!

3. oktober 2025

Dejlig mad

Dejlig mad, rigtig sød og venlig betjening

29. august 2025

Helt fantastisk mad

Helt fantastisk mad, elsker deres butter chicken 🌟🌟🌟🌟🌟 og løgringe, smager skønt og udbringning via just Eat er super hurtig og venligt personale, køber ofte deres mad og glæder mig hver gang 😄

19. september 2024

Golden Indian Restaurant & Take Away

Dejlig varm mad med fantastisk smag

Jeg har lige modtaget fantastisk dejlig mad, fra Lyngby afd., maden smagte fantastisk og var dejlig varm, det var et skønt måltid , der vil vi købe mad fra igen 🫠👍🏼

12. juli 2024

Golden Indian Restaurant & Take Away

Jeg synes maden var super lækker

Jeg synes maden var super lækker. Det var en super god oplevelse og god service. Kan klart anbefale deres mad.

22. juni 2024

Golden Indian Restaurant & Take Away

Bedste velsmagende indiske oplevelse (hver gang)

Nu har jeg bestilt fra denne restaurant et par gange om måneden i to år, og jeg glæder mig lige meget hver gang. Det er sgu utroligt. Fantastisk velsmagende og frisk mad. Kan virkelig anbefale deres vegetarretter - og især paneer tikka masala med cauliflower pakora som sidevogn.

18. marts 2024

Golden Indian Restaurant & Take Away

København bedste indiske mad.

København bedste indiske mad.
Stort udvalg af indisk mad, hvor der er kræset for detaljerne.
Når de skriver mild i styrke, så er det mild i styrke. Så man kan altid bestille tilsvarende styrke på maden som man forventer, hvis man ikke er til stærk mad. Og deres Mango Lassi får 10/10 💪🏻

31. december 2022

Autentisk indisk mad

Autentisk indisk mad, smagsoplevelsen er lige efter bogen. Indretningen og biliggenheden er noget enkel i sin natur. Fik resturanten anbefalet af en en inder der bor i københavn, og det indiske køkken lever op til sin originalitet kun har prøvet et andet sted på Frederiksberg. Jeg forstår iøvrigt ikke den anden anmældelse... Men der er vi jo så forskellige. Opsamling: skindet bedrager maden er som det indiske køkken skal være.

18. juni 2022

Gør det IKKE!!

Aldrig har jeg fået så ringe service. Aldrig!

Vi havde bestilt og betalt take away til afhentning og fået besked på, at den var klar efter 45 minutter. Det er den ikke. Vi bliver bedt om at vente ydeligere 10-12 minutter. Lidt irriterende, men fair nok, det kan ske. Da jeg kommer ind igen, står jeg 5 min og venter.
Endelig, en time efter ordren er lagt, kommer en sur mand (ingen hilsen, undskyldning eller et lille smil) med min mad i en pose. Han spørger om jeg vil købe posen, hvor til jeg spørger om jeg måske kan få den (jeg har jo allerede betalt min ordre), eftersom jeg har ventet yderligere 20 minutter ovenpå de 45 aftalte minutter (vi har købt for 800 kr).

Til det kan jeg tilføje, at jeg selvfølgelig godt kender lovgivningen omkring poser, for jeg arbejder selv i et servicefag, men jeg kender også til god service og til at bøje regler.

Den uforskammede og stressede mand siger at de har meget travlt og at det er en god restaurant, så jeg må forvente forsinkelser. (Der sad kunder ved 4 borde, der var færdige med at spise, og der var 50 minutter til lukketid). Jeg får indtryk af, at jeg er i vejen, og at han er meget træt af sit arbejde.
Han bruger herefter tid på at tage alle mine 13 bokse op af posen og stille dem til mig. Og herefter er handlen afsluttet for ham.
Efter at have stablet mine bokse på bedste vis, må jeg sætte en stol i døren for at holde den åben, så jeg kan komme ud, for dette får jeg, naturligvis, heller ikke hjælp til.
Og var maden så god, undrer I jer måske. Nej, det var den ikke. Når ret skal være ret, var den udmærket, altså middel, men jeg har bestemt fået meget bedre indisk mad - og service - andre steder.

Skylder lige at sige at dette handler om deres Lyngby afdeling.

30. april 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)