Vi besøgte Golden House i Karlslunde, på min kones fødselsdag og ankom kl. 18.30 i prime time med forventning om en god oplevelse. Desværre var buffeten stærkt mangelfuld. Sushien virkede ikk... Se mere
Altid god service og udsøgte retter at vælge i mellem. Jeg har kommet der i over 15 år, og altid bliver man mødt af dejlig kompetente medarbejdere der har sans for service. Jeg er helt vild med dere... Se mere
Kedelig oplevelse
Mandag d. 16. Marts 2026 var vi 5 personer til en fødselsdagsspisning. Vi ankom kl. 18.00 og kunne konstatere at flere fade på buffeten var tomme og der blev ikke fyldt rigtig op. Maden der var på buffeten var også meget kedelig. Da jeg skulle betale blev der taget en højere pris for drikkevarerne end annonceret. Jeg spurgte ind til det men kunne ikke få et svar. Vi har inden for de sidste måneder gjort brug af deres take away og konstaterede også her, at det var blevet dårligere. Derfor tænkte vi at vi ville prøve restauranten. Det blev det ikke bedre af, så vi er færdige med at komme der.
Lousy service, larm og for mange mennesker
De overbooker så man risikerer ikke at få det bord man har bestilt. Vi havde bestilt bord til seks personer kl 19 lørdag aften. Stedet var overproppet m mennesker da vi ankom, støjniveau så man fik hovedpine, og ikke noget bord til os. Vi stod længe og ventede og personalet ignorerede os og virkede totalt ligeglade med om vi skred eller ej. Efter at have taget fat i personale flere gange får vi endelig vores bord - servitrice kommer m drikkevarer og siger at det er på husets regning. Vi vælger at gå lidt efter, uden at bestille mad, da larmen er uudholdelig, og buffeten og sushien ser dødssyg ud. Da jeg som den sidste i selskabet er på vej ud, kommer ejer løbende og tager fat i mig og siger at vi skal betale for vores drikkevarer - selv om jeg prøver at forklare at servitricen sagde at det var på husets regning. Men ender med at betale alligevel. Sætter aldrig vores ben mere det sted.
Meget skuffende oplevelse
Desværre var buffeten stærkt mangelfuld. Sushien virkede ikke frisk, og flere retter bar tydeligt præg af at være rester fra tidligere på dagen – muligvis dagen før. Kvaliteten var generelt langt under det acceptable.
Derudover var temperaturen i restauranten omkring 16 grader. Hele familien frøs, og da vi spurgte personalet, fik vi at vide, at der var problemer med udluftningen. Det gjorde opholdet ubehageligt, og min kone og børn var så gennemkolde, at vi valgte at tage hjem kort tid efter.
Det mest bemærkelsesværdige var, at der ingen problemer var med prisen. 1.000 kr. for fire personer inkl. drikkevarer – fuld betaling for en meget ringe oplevelse.
Denne aften var tænkt som en fejring, men endte i skuffelse. Oplevelsen vil uden tvivl have indflydelse på, hvor vi fremover vælger at fejre fødselsdage og andre mærkedage
Min mave er blevet fuldkommen voltaget…
Min mave er blevet fuldkommen voltaget efter jeres lammekød
Køkkenet shamer deres kunder!
Vi kender Running Chopsticks og elsker det sted, så blev anbefalet Golden House den vej fra.
Denne aften skulle være vores sidste romantiske aften, inden vores familie bliver til 3. Det var endda også vores bryllupsdag.
Det starter med vi bliver placeret midt i gangen tæt på døren. Så hele middagen er tonsvis af skrigende børn der løber frem og tilbage og en masse kold luft træk fra døren. Det kan vi leve med, det er bare uheldig bordplacering.
Maden er rigtig lækker, og da jeg er højgravid med mega cravings, så skal jeg selvfølgelig have en masse ris med kylling og karry. Hvad jeg ikke forventede er at der står 2 fra køkkenet og snakker om mig på kinesisk. "Hold da op hun tager meget ris, hun kommer ikke til at kunne spise mere. Man skal balancere bedre og have sushi i stedet for."
TAK FOR EN DÅRLIG OPLEVELSE! HØJGRAVID, SOM I ØVRIGT IKKE KAN SPISE 80% AF SUSHI BAREN, FOR JEG ELSKER SKAM SUSHI.
Men at jeg skal stå og høre på den slags shaming fra et køkkenpersonale der TYDELIGVIS ikke har opdaget at selvom jeg er hvid i huden, med blondt hår, så kan jeg sagtens forstå kinesisk, så skam jer!
Tarvelig opførsel at stå og snakke om ens kunder i stedet for at fokusere på sit arbejde, og give kunderne en god madoplevelse!
Jeg er helt målløs over, at jeres restaurant har samme ejere som Running Chopsticks! Jeg har aldrig fået så dårlig en smag i munden af et personale, og Running Chopsticks er et fantastisk sted at komme i kontrast med den oplevelse vi netop har fået.
Vi smuttede tidligt, fordi jeg blev så ked af det, og kunne næsten ikke få mig selv til at gå op og spise mere, med tanke på flere kommentarer fra køkkenet.
Håber I vil tage den her videre med jeres personale (køkkenet), for det er SLET ikke i orden.
Maden var rigtig dårlig, og servicen også
Maden var kold, og smagsløg. Service virkelig elendig. Og vi alle går hjem sultne og med rigtig ondt i maven..
Virkelig dårlig oplevelse, vi kommer der aldrig igen, første og sidste gang..
Alt for meget larm kunne ikke føre en…
Alt for meget larm kunne ikke føre en normal samtale. Suppen var stærk,tynd som vand og smagte af ingen ting. Maden kedelig og lignet noget der bare var smidt ned i nogen fade med alt mulig og så kaldt en ret. Sushi ok, dessert ok. Bestik beskidt, noget så ud som om det havde været brugt og bare lagt igen. Personale der lignet nogen der ikke gad gå på arbejde.alt for mange mennesker på for lidt plads. Og så fjern det rygeområde lige uden foran døren hvor man kommer ind der stinker af røg i indgangen.
meget skuffet over buffet ikke er fyldt…
meget skuffet over buffet ikke er fyldt op kl 18:45,der stadig mennesker i resturant,der kommer flere til, henvendte til chefen,om der ikke skal fyldes op i buffen,hvad mangler du, undskyld kig i buffen,der er mange tomme fade skal de ikke fyldes op ...
virkelig en dårlig oplevelse...
Aldrig igen !
Aldrig igen !!
Beskidt og klamt sted 🤢🤮
Der var hår i maden og der fløj nogle fluer rundt omkring i buffen og bord … burde lukkes ned tror ikke det er sundt og spise så beskidt mad især også når forældre ikke kan opdrage sin børn til ikke og pille i maden med fingre
Udover maden var service også skide dårligt men skulle tro man er ned i Kina da folk ingen gang kunne snakke dansk og bliver videre sendt til 2-3 forskielige personer for men kan få lov til og sig men vil have en bord hvis der kunne sættes billed op havde jeg vist jer alt det jeg har beskrevet jer
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse – kommer ikke igen.
Jeg havde set frem til at spise her, men det blev desværre en rigtig ubehagelig oplevelse. Der var små insekter i saltkarret, hvilket er direkte ulækkert og tyder på dårlig hygiejne. Oven i det fandt jeg et hår i min mad, hvilket bare gjorde det hele værre.
Havde fået en gave i anledning af mors…11
Havde fået en gave i anledning af mors dag da vi næsten var færdige sad der en dame og kastede op i alt porcelænet mit barnebarn kastede næsten op en kedelig afslutning på en god dag øv øv
Mangelfuld buffet
Hyggeligt sted med mange mennesker men en meget mangelfuld buffet , som stod mere eller mindre tom hele tiden , kedelig buffet generelt så vi prøver noget andet fremover
Dyrt at betale 719 kr for vi to der fik…
Dyrt at betale 719 kr for vi to der fik dirré🙄
Manglede mad og service og overblik det…
Manglede mad og service og overblik det smule mad der var var ikke ordentligt fremstillet så der ligges med mavepine og diarré her dagen efter
God service og oplevelse (igen)
Nu har min familie og jeg kommet der igennem mange år og holdt mange fødselsdage. Men på min 18 års stod det ud da tjenerens gjorde meget ud at at ønske tillykke. Maden har også altid været god. Så jeg har ingen klager 😀
Kylling i karry var så stærk
Kylling i karry var så stærk, at det brændte i munden, formentlig fordi der var chili i. Desuden var der meget få grøntsager i. Har bestilt mad derfra for sidste gang.
Der mangler mad i buffaen
Der mangler mad i buffaen
og maden er af meget dårlig kvalitet
Og der var ikke nogen bøffer før der var gået 20 min
og de var af meget dårlig kvalitet
Lækker mad
Lækker mad. Go sushi, god dessert og i det hele meget tilfreds. Tjenere nok og der mangler intet. Man får lov til at ryge udenfor og stedet ser meget pænt ud!
Jeg var forbi Golden House til aften…
Jeg var forbi Golden House til aften med min søster, havde bestil bord til kl 18. Desværre var buffét meget mangelfuld, da vi skulle tage 1.gang, var mere end halvdelen af buffét tom, de skåle der indeholdt noget, var så knap på indhold, at man fik indtryk af at man var blevet budt på rester. Der gik mere end 1 time, før de begyndte at få fyldt bare nogenlunde op. Der var virkelig mange, der var utilfredse. Sluttelig skal nævnes at soft ice smagte, som om det var langtidsholdbart. Er kommet der igennem mange år, jeg prøver noget andet fremover. Til trods for at udvalget var begrænset, ville de alligevel gerne have fuld pris.