Goldenest Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas is dit een bedrijf dat alleen je geld wilt en daarna niks meer voor je gaat betekenen. 6 eetkamerstoelen besteld, waarbij één stoel defect is geleverd. Weken overheen gegaan voor een nieuw on... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het bestellen ging gemakkelijk. Alleen toen werd het wat vaag. Je kunt ook alleen maar per mail contact opnemen, maar die werd wel netjes beantwoord. Onze bestelling werd moeilijk leverbaar. Een alte... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Online gekocht, altijd wel spannend of kwaliteit goed is en wel geleverd wordt. De levering vond later plaats dan van tevoren aangegeven, maar de stoelen zijn prachtig en zitten lekker. Wij wonen i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een vraag via mail over mijn nieuwe eetkamer stoelen, reactie daarop was snel en mijn vraag was duidelijk beantwoord. Moest wel wat langer wachten op mijn stoelen dan aangegeven, ook dit is... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

36 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Ik heb veel te lang op mijn bestelling gewacht en uiteindelijk heb ik het niet compleet binnen gekregen.. zeer slecht bestel nooit meer wat bij goldenEst

16. december 2025

Besvarelse fra Goldenest

He Chantal wat vervelend om te horen dat dit zo gelopen is .... Ik zal kijken wat er intern mis gegaan is met de levering en hoe dit heeft kunnen ontstaan.

Een prettige avond toegewenst!

Niet geleverd

Helaas heb ik nog altijd mijn kunstplant niet ontvangen die ik 22 oktober heb besteld. Wel een paar keer viendelijk antwoord gekregen en een track en trace nummer gekregen maar die pagina is niet te bezoeken. Heel jammer allemaal.

9. december 2025
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

22 oktober kunstbloemen besteld.

22 oktober kunstbloemen besteld.
Nu 13 november nog niet in huis.
Tweemaal een mail van hen ontvangen dat het pakje onderweg is. Helaas, tot nu nog niets ontvangen.
Mijn tweede mail naar hen is vandaag verzonden.
Ik vertrouw dit bedrijf niet meer.

13. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Helen,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons enorm om te lezen dat uw bestelling nog niet is aangekomen, zeker omdat u al meerdere keren contact met ons heeft opgenomen. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen dit graag meteen voor u oplossen. Het lijkt erop dat er iets mis is gegaan bij de vervoerder, en dat had nooit zo lang mogen duren. Kunt u ons alstublieft uw ordernummer doorgeven via info@goldenest.nl
, zodat wij dit direct kunnen uitzoeken en ervoor zorgen dat uw pakket alsnog zo snel mogelijk wordt bezorgd of, indien gewenst, dat wij een passende oplossing bieden?

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij staan klaar om dit netjes op te lossen.

Team GoldenEst

Hel slechte ervaringen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen; ik heb iets anders gekregen. Ondanks de beloften van de verkoper heeft hij niets gedaan. Hij probeerde alleen tijd te rekken zodat ik mijn recht op annulering zou verliezen. Uiteindelijk moest ik een officiële klacht indienen om mijn geld terug te krijgen.
Ik heb je meerdere keren gevraagd om de stoelen terug te nemen en het geld terug te geven, maar je hebt niets gedaan. Uiteindelijk heb jij het geld niet teruggestort, maar heeft de bank het teruggestort.

30. juli 2025

Besvarelse fra Goldenest

Wat jammer om te horen dat er iets mis is gegaan met de levering. Dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. We begrijpen heel goed hoe vervelend dat voor u moet zijn geweest.

Helaas is uw bestelling toen op het verkeerde adres terechtgekomen, waardoor het langer duurde dan verwacht om dit netjes op te lossen. Gelukkig is alles inmiddels goed afgehandeld en heeft u het bedrag volledig teruggekregen.

We willen u bedanken voor uw geduld en begrip. We leren van iedere ervaring om onze service nog beter te maken, zodat elke klant straks écht goud thuiskomt.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Duurde erg lang voordat ik het in huis…

Duurde erg lang voordat ik het in huis had

4. oktober 2025

Besvarelse fra Goldenest

Wat jammer om te horen dat u wat langer heeft moeten wachten. Dat begrijpen we heel goed. Onze meubels worden met de hand gemaakt en zorgvuldig gecontroleerd voordat ze bij u thuis aankomen, en soms duurt dat iets langer dan gepland.

We hopen dat het wachten het waard was en dat u inmiddels volop geniet van uw aankoop. Bedankt voor uw geduld en vertrouwen in GoldenEst.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Duurde heel lang voordat mi…

Duurde heel lang voordat mijn bestelling verstuurd werd. Heb daar ook meerdere keren voor moeten mailen waar het bleef. Een spuitbus om schoon te maken en ontving deze pas na een maand. Ik zou hier dus niet meer bestellen

18. september 2025

Besvarelse fra Goldenest

Wat jammer om te horen dat het zo lang heeft geduurd voordat uw bestelling bij u aankwam. Dat begrijpen we heel goed. Er is helaas iets misgegaan in het verzendproces waardoor uw pakket vertraging heeft opgelopen, en dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

We willen u hartelijk bedanken voor uw geduld en dat u de moeite heeft genomen om dit te delen. We hebben onze interne processen inmiddels aangescherpt om te voorkomen dat dit nog eens gebeurt.

Hopelijk heeft u inmiddels kunnen ervaren dat onze producten de zorg en kwaliteit dragen waar GoldenEst voor staat. 💛

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lange levertijden

Op de website staat vermeld dat de stoelen binnen 15 tot 20 werkdagen worden geleverd.. na diverse mails hebben wij de stoelen na ca 9 weken (!l mogen ontvangen .. al met al heeft het erg lang geduurd. Tussendoor zelf telkens meteen vragen naarde status..Maar nu staan de stoelen er eindelijk en zijn we er blij mee. Prima kwaliteit, maar je moet geduld hebben🙄

20. august 2025

Goedemorgen Gerda,

Wij zijn heel erg blij om te horen dat de stoelen van goede kwaliteit zijn.

Nog maals excuus voor het iets langere wachten op de levering van de stoelen.

Wij hopen je via onze email goed op de hoogte te hebben gehouden.

Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier toe met de prachtige stoelen!

Fijne dag.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levertijd veel langer dan vermeld

Levertijd veel langer dan vermeld. En met inlog gegevens goed ingevuld om de status op te vragen, steeds de melding dat de bestelling niet gevonden kon worden.

18. august 2025

Goedemorgen Rieks,

Vervelend om te horen dat de track en trace van het product niet goed voorlopen is via ons platform.

Wij hopen in ieder geval dat je heel veel plezier zal hebben van de prachtige stoelen die je hebt gekocht!

Fijne dag toegewenst.

Eetkamer stoelen Laura beige

Moest wel wat langer wachten op mijn stoelen dan aangegeven, ook dit is netjes en goed afgehandeld. Dank Goldenest hiervoor.
Stoelen zijn zoals aangegeven van goede kwaliteit, goede zit en mooie kleur met een stevig en goed frame.

24. juli 2025

Redelijk

Niet alle stoelen goed in elkaar te zetten ringetjes tussen moet en plaatsen.Enorme scherpe stoelpoten…En moeten ze steeds aandraaien…zien er we mooi uit😘

24. juli 2025

Goedemorgen Lida,

Ik hoop dat het nu goed is gelukt met het in elkaar zetten van de stoelen.
En mits dit niet zo is zullen wij uiteraard een los onderdeel af kunnen zenden om te zorgen dat de stoelen perfect in elkaar staan.

Veel plezier toegewenst met de prachtige stoelen!
En een fijne dag.

Online gekocht, maar tevreden

Wij wonen in een flat (met lift) en de stoelen werden beneden afgeleverd, niet tot de voordeur. Hiervan waren wij niet van tevoren op de hoogte.
Verder is alles prima gegaan. Via Klarna betaald, dus kon betalen na levering van de stoelen.

28. juli 2025

We recommend

Everything as described. Delivery ahead of time. We are very happy with our new chairs. Very good contact with the seller.

14. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.