Hold jer langt væk fra Goldcar Du får ikke bilen udleveret hvis du ikke betaler ekstra på destinationen, i vores tilfælde ville Goldcar i Prevesa lufthavn have samme beløb igen, uden tilbagebetalin... Se mere
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Goldcar lokker med lave priser, men når man står ved skranken, kommer de skjulte gebyrer frem. Vores fly var forsinket, og vi blev opkrævet 40 euro bare for... Se mere
Ingen bil trods bekræftelse.Booket og betalt for bil i den Dominikanske Republik, men får ved skranken at vide, at de desværre ingen biler har og kan ikke hjælpe yderligere!
Det er håbløst at komme igennem til deres vejhjælp. Hvis man får en ledig telefonforbindelsen taler vedkommende kun italiensk.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
La empresa, con más de 30 años de experiencia, dispone de una red de más de 80 oficinas para el alquiler de coches, situadas en los principales aeropuertos y destinos turísticos de España, Portugal, Italia, Francia, Malta, Andorra, Marruecos, Grecia, Croacia, Países Bajos, México, Rumanía y Chipre. Goldcar cuenta con una flota que supera los 50.000 vehículos que se renuevan anualmente en más de un 80%, posicionándose como una de las flotas más jóvenes del mercado. La empresa trabaja con un equipo altamente cualificado, integrado por más de 1.000 profesionales centrados en ofrecer un servicio rápido, transparente y de vanguardia. Estamos a tu disposición de Lun-Vie 9h-18h. También en Twitter https://twitter.com/GoldcarESP
Carretera Valencia 332, 03550, Sant Joan d'Alacant, USA
- goldcar.gr
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Pas på!
Pas på. De accepterer ikke den forsikring du har købt i forbindelse med booking, men lever af at sælge dig en dyr forsikring på stedet. Debetkort accepteres ikke, visa bl.a, skønt det fremgår af lejeaftalen ved booking.
Dermed kan de ikke reservere depositum 1.100 EUR og forlanger at du køber deres full insurence på stedet ellers udleveres bilen ikke. Så er man fanget 10 km fra lufthavnen, midnat og træt efter flyrejsen. Absolut uærligt selskab. Undgå dem.
Venlig betjening og en billig bil
Venlig betjening og en billig bil. lidt forvirrende at blive tilbudt en ekstra forsikring jeg ikke helt kunne gennemskue kl 23 efter 3 timer i fly. købte den ikke og den skulle sørge for jeg ikke skulle betale selvrisiko.
Det var nogle af papirerne der stod på græsk så det udfordrede lidt.
Det var en Nissan micra med aircon, perfekt til den græske trafik, byer og bjerge og vi var 2 voksne+2 børn og havde den i en uge
Pas på med Visa kort - der er et kæmpe strafgebyr.
Skulle leje bil en uge på Kreta. Betalte i dyre domme incl forsikring - knap 3900,- for en uge. Da vi kom frem, måtte vi betale et strafgebyr på 170€, fordi vi havde et VISA kort, og de på dette kort ikke kunne ´blokere´ et beløb på 1400€ mens vi lejede bilen. Dette i sig selv har jeg heller ikke oplevet før. Det at VISA kortet ikke kan anvendes fremgår såmænd også af papirerne, men hvor der er meget der skal læses, og det var ikke fremhævet, at man skulle passe på her.
Hvis ikke vi betalte gebyret ville vi ikke få bilen udleveret, så 1350 kr lige ud af vinduet! Ren bondefangeri. Kunderne før os oplevede det samme, hvilket naturligvis forlængede ekspeditionstiden gevaldigt, da de jo heller ikke kunne forstå, hvorfor de skulle betale ekstra.
Husk fotos!
Goldcar i Thessaloniki. Ved aflevering påstod de, at vi havde lavet en skramme i lakken. Vi kunne dog med foto bevise, at den var der i forvejen selvom den ikke stod rapporten.
Derfor: Tag altid omhyggelige billeder af bilens tilstand ved afhentning! Især hvis den er i dårlig stand dvs. har mange småridser og -buler. Dette gælder ikke kun Goldcar.