W piątek około 14 miałem wycenę w busie. Dzisiaj pieniądze o 14:30 na koncie. Jestem bardzo zadowolony. Całość przebiegła bardzo profesjonalnie. Jedynym minusem była awaria strony w piątek, ale w sobo... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bardzo miła obsługa konkretna znająca się na temacie. Jestem zadowolona z wyceny coś co leżało u mnie przez lata w szufladzie da mi teraz korzyść, żebym mogła wykorzystać na cel który jest w tej chwi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gold Adam: Wycena i skup złota w Twojej okolicy Nasi eksperci od wyceny złota podróżują po Polsce w specjalnie wyposażonym pojeździe Gold Adam. Robią krótkie postoje w wielu lokalizacjach, dzięki czemu łatwiej wycenić złoto. Po zarezerwowaniu spotkania z wyprzedzeniem otrzymasz osobistą obsługę na przystanku, który jest dla Ciebie najbardziej dogodny.
Kontaktoplysninger
Finland
- goldadam.pl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bardzo polecam usługi Gold Adam
Bardzo polecam usługi Gold Adam. Miałam trochę obaw ale po spotkaniu z panem Dawidem jestem bardzo zadowolona. Wszystko odbyło się w bezpiecznych warunkach i w przyjaznej atmosferze. Pan Dawid sprowadził ile karatów ma złoto demonstrując mi to specjalnymi odczynnikami i uzyskałam bardzo dobra cenę za biżuterię, której praktycznie nie używałam. Polecam jest profesjonalnie i bezpiecznie.
Nie polecam!!!
Nie polecam!!!! Myślałam, że dostanę więcej niż u złotnika,a tutaj rozczarowanie.... Złotnik za lżejszą obrączkę wypłacił mi 1000 zł,7.04.2026, a firma Gold Adam 06.04.2026 chciała wypłacić mi 800 zł za dwie.....
Za drugą dostałabym 1500 zł,czyli łącznie 2500 zł...
Dlatego z drugą się jeszcze wstrzymałam...
Pan Dawid bardzo miło się zachował
Pan Dawid bardzo miło się zachował,wszystko wytłumaczył.Jestem zadowolona z otrzymanej kwoty za złoto.Bardzo panu dziękuję i polecam zkorzystać zich usługi skupu złota.Bardzo dziękuję.
Pan Dawid bardzo sympatyczny i miły
Pan Dawid bardzo sympatyczny i miły. Nie mam żadnych zastrzeżeń szybko i sprawnie.
Wycena przebiegła w bardzo miłej…
Wycena przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Dzięki mobilnemu skupowi mogłam "pozbyć"się zalegającej przez lata biżuterii. Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam🙂
Bardzo miła i przyjazna atmosfera w…
Bardzo miła i przyjazna atmosfera w zaciszu busa. Obsluga jest bardzo uprzejma i chętnie odpowiada na każde zapytanie- udziela bardzo dobrych informacji. Całość sprzedaży jest bardzo bezpieczna i satysfakcjonujaca. Dodatkowy atut ze jest dostepna w wielu miejscach wiec łatwo dopasować swoje potrzeby. Jestem bardzo usatysfakcjonowana ze spotkania jak i dokonanej tranzakcji. POLECAM w 100%
Sprawna i uczciwa transakcja
Reklamę Gold Adam zobaczyłam na Facebooku i z ciekawości umówiłam się na spotkanie – miałam w szufladzie starą, zniszczoną biżuterię i nie wiedziałam, czy ma jakąkolwiek wartość.
Na miejscu wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie. W komfortowym busie moja biżuteria została dokładnie sprawdzona (również przy użyciu odczynników), a następnie wyceniona. Cały proces trwał ponad godzinę, ponieważ konieczne było m.in. wyjęcie kamieni z biżuterii.
Zaproponowana cena była dla mnie korzystna, dlatego zdecydowałam się na sprzedaż. Spotkanie odbyło się w niedzielę, a pieniądze otrzymałam na konto już we wtorek.
Całość przebiegła sprawnie, bezpiecznie i uczciwie – mogę polecić.
I think Adam Gold is an amazing business…
I think Adam Gold is amazing business to be honest I am satisfied because of price and customer service. Professional quick and efficient so I strongly recommend to everyone who needs to sell their gold and golden goods with a fair price.
Polecam.Szybko,sprawnie,bezpiecznie
Polecam.Szybko,sprawnie,bezpiecznie. Pieniążki po dwóch dniach na koncie.
Fantastyczna opcja by pozbyć sie…
Fantastyczna opcja by pozbyć sie starego zniszczonego zlota a obsługa fachowa i miła serdecznie polecam
Bardzo miła obsluga
Bardzo miła obsluga. Pan bardzo kompetentny. Wszystko wytłumaczył i wycenił. Pieniążki na koncie za 2 dni. Bardzo polecam.
Jestem zadowolona. Polecam.
Miło zostałam przyjęta. Zgodziłam się na zaproponowaną kwotę, chociaż odrobinę ponegocjowałam. Chciałam się już pozbyć złych wspomnień, więc cieszę się, że się zgodziłam na ofertę. To było w niedzielę, a przelew otrzymałam we wtorek. Nie działa to gotówkowo, pewnie ze względu na bezpieczeństwo tego Pana, który to obsługuje. Ogólnie polecam.
Ukłon dla Pana Dawida…
Jestem niezwykle zaskoczona uprzejmością Pana Dawida, który gościł w Pile. Profesjonalnie ocenił moje przedmioty, doradził jak postępować dalej i z uśmiechem zakończyliśmy transakcje. Panie Dawidzie - bardzo dziękuję za Pana cierpliwość
Powiem tak- straszna niepewność czy…
Powiem tak- straszna niepewność czy dostanę pieniądze za sprzedane złoto. Wszystko uczciwie, przelew na drugi dzień, bardzo miła obsługa. Polecam nie zdecydowanym. 😄
Bardzo miła obsługa,Pan Kajetan bardzo…
Bardzo miła obsługa,Pan Kajetan bardzo pomocny. Kilka drobnych rzeczy sprzedanych za cenę której się nie spodziewałam. Jestem zadowolona.
Pieniądze na koncie następnego dnia bez żadnych problemów.
Polecam.
Dawid to mega fajny miły i pomocny…
Dawid to mega fajny miły i pomocny jubiler, wszystko wycenione, duża wiedza. Nie myślałem że aż tyle dostanę. Super sprawa! Dzięki!
Dojezdza na miejsce
Pan Tomasz ,przedstawiciel firmy …
Pan Tomasz ,przedstawiciel firmy profesjonalny ,budzacy zaufanie . Cierpliwie wyjaśnił mi wszystko co budziło moje wątpliwości . Jestem zadowolona z wyceny i szybkiego wpływu na konto. Polecam.
Bardzo polecam jestem mega zadowolona…
Bardzo polecam jestem mega zadowolona obsługa i pomoc przemiła
Szybka wycena i uczciwa negocjacja
Szybka wycena i uczciwa negocjacja. Szybko i przyjemnie. Polecam
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.