3,2

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,2

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In oktober 2025 heb ik 2 Houston 2.0…

In oktober 2025 heb ik 2 Houston 2.0 fietstassen gekocht. Nu binnen een jaar breken de bevestigingsclips voor de bagagedrager af. Ik heb contact gezocht met de leverancier, maar dit kon niet gerepareerd worden, het aanbod was nieuwe te bestellen met 30% korting. Voorbeeld van de wegwerpmaarschappij.

5. maj 2026

Slechte kwaliteit en service

Ik heb mijn jas (roze met fluo onderkant) 2 jaar geleden als kerstcadeau gekregen. Ik verschoot toen al wat van de ‘kwaliteit’ van de jas. Het voelt echt als goedkoop plastic aan. Ik heb die toen Max. 10 keer aangedaan tijdens de donkere dagen. Tegen de lente wanneer het terug lichter werd had ik deze niet meer nodig, dus eerst gewassen en dan proper in de kast gehangen.

Iets minder dan een jaar later, toen het terug donkerder werd, ben ik deze terug beginnen dragen en merkte ik dat er al heel wat ‘fluo’ van de jas verdwenen was. Ik heb hen een mail gestuurd en kreeg als antwoord dat ze niet veel konden doen aangezien de jas al een jaar oud was en ze natuurlijk niet konden nagaan wat ik al met die jas had gedaan. Ze hebben mij toen een kortingscode van 10% (denk ik) gegeven, maar heb daar niets mee gedaan want was geen fan van de kwaliteit en de producten zijn gewoon verschrikkelijk duur voor wat het is.

Ik begrijp hun reactie, want je kan natuurlijk niet nagaan of iemand de waarheid spreekt, maar ik was toch wel teleurgesteld.

Intussen zijn we weer een jaartje later, weer hetzelfde als het jaar ervoor. Een paar keer gedragen in de donkere maanden en gewassen weggehangen tegen de lente. Er is nu nog meer fluo weg en denk dat er nog 50% overblijft. Ik heb ook het gevoel dat het minder en minder reflecteert.

Om een lang verhaal kort te maken: ik raad het absoluut niet aan. Er zijn kwaliteitsvollere producten die een pak goedkoper zijn dan deze rommel.

15. november 2025

Zeer tevreden

Ik had een licht beschadigd artikel ontvangen en ik kreeg onmiddelijk een nieuw exemplaar toegestuurd. Heel snelle reactie en super tevreden van de goede service. Ook de 2hesjes(voor mijn dochter en mezelf) zijn heel mooi afgewerkt en stevig materiaal.

26. februar 2025

Tevreden klant!

2 heel leuke fluojasjes besteld. Ze zijn een heel stuk eleganter & vrouwelijker dan die van andere merken. Ik had eventjes de klantenservice nodig, die supersnel respons gaf & mijn probleem oploste. Heel fijne ervaring dus met dit merk!

19. januar 2025

Snelle service naverkoop

Ik ben al een paar jaar drager van een leuke Gofluo-jas als ik besluit om er ook eentje cadeau te doen aan m'n meter. Een paar dagen na de bestelling wordt het jasje al geleverd.
Bij het passen van het jasje valt het me op dat er een gat is zit, zowel aan de voor en achterkant, ook de verpakking bleek beschadigd.
's Anderendaags nam ik contact op met Gofluo met de melding dat er waarschijnlijk iets is misgelopen tijdens de aflevering. Ik kreeg snel de melding dat ze een nieuw jasje gingen opsturen. En ook dat ging vlot. Ondertussen kunnen we samen veilig gaan lopen in onze Gofluojas.
Bedankt Gofluo voor de goede service! :-)

3. februar 2025

Gescheurd vestje vlot vervangen

Het fluovestje van onze hond had na een klein jaartje een scheur aan de schouder. Na een mailtje kreeg ik een retourlabel en het vestje werd een week later al vervangen. Nu kunnen mijn hond en ik terug samen veilig over straat. Topservice, vlot mailverkeer en het blijft een heel goed en mooi product, je bent tenminste vanop grote afstand zichtbaar!

16. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3 cadeabonnen gekocht die ik (hoewel…

3 cadeabonnen gekocht die ik (hoewel vermeld op de bon) niet kon combineren in hun systeem. Gevolg: 2 bestellingen, 2 verzendkosten en 1 ongebruikte cadeaubon. Meermaals mails gestuurd, geen antwoord en geen oplossing.

16. oktober 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Onwettig retourbeleid en slechte kwaliteit

Onwettig retourbeleid. De Belgische wetgeving wordt niet gerespecteerd, op de website staat "verzendkosten zijn altijd uitgesloten". Wat helemaal niet conform de wetgeving is. Bij retour wordt er dus 6,65 euro afgehouden én ook nog eens 2,50 euro voor "administratie- en verwerkingskosten van de retourzending". Dit gaat helemaal in strijd met de wetgeving...

Verder is de kwaliteit van hun Fluo vesjes helemaal niet goed. Hun marketing zit wel goed, maar het voelt alsof dat het enige is waarvoor je betaald. Ik had de "North - Grey reflective, XS" besteld. Er waren zeer veel fouten, losse draden, enz.

Heel teleurgesteld. Ik vermoed dat ik juridische bijstand ga nodig hebben. Hopelijk passen ze hun algemene voorwaarden snel aan, maar ik vrees ervoor.

UPDATE: Van 1 naar 3 sterren omdat ik snel antwoord heb gekregen en ook een terugbetaling voor de verzendkosten. De 2,50 euro administratiekosten zijn wel wettig. Er komt blijkbaar een nieuwe website met aangepast en transparanter retourbeleid.

17. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lees de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden

1. Je moet de algemene voorwaarden lezen om te weten dat je solden niet mag retourneren. Dit staat helemaal niet vermeld op de pagina waar je de artikels koopt, noch op de pagina met informatie over retourneren: hier staat enkel dat gepersonaliseerde artikels niet kunnen geretourneerd worden. Moet elke klant echt alle kleine lettertjes gaan lezen? Als dat inderdaad moet, wilt dat op voorhand zeggen dat je klant je niet kan vertrouwen.

2. Na aanvraag van de retourzending kreeg ik ook geen bericht over de weigering van mijn retourzending. Ik moest hier zelf voor mailen waarom ik niets terug hoorde. Ik kreeg daarna wel snel een helder antwoord terug.

-> ik mailde dit ook naar hun klantendienst waarna ze mijn retour éénmalig wel aanvaarden en zullen terugbetalen. Waarvoor dank.

23. juli 2024

Er dette din virksomhed?