Goedkoopstoken Anmeldelser

1. Leverandør af optændingsbrænde
  2. Havecenter

Goedkoopstoken.nl is een Nederlandse leverancier van natuurlijk gedroogd haardhout en houtsnippers. Vanuit onze locatie in Waddinxveen verwerken, verpakken en bezorgen wij onze producten met een eigen bezorgdienst. Daardoor houden wij het hele proces zoveel mogelijk in eigen hand en kunnen wij duidelijke afspraken maken over bestelling, hoeveelheid en levering. Ons haardhout is afkomstig uit Nederland en wordt zorgvuldig gedroogd voordat het wordt verkocht. Wij leveren het hout per kuub, onder andere in stevige big bags en als losgestorte levering. Door per kuub te werken, is vooraf helder hoeveel hout u ontvangt. Dat voorkomt onduidelijkheid over de bestelde hoeveelheid. Het haardhout is geschikt voor gebruik in open haarden, houtkachels en andere geschikte houtgestookte installaties. Naast haardhout levert Goedkoopstoken.nl ook natuurlijke houtsnippers. Deze kunnen worden gebruikt in borders, tuinpaden, plantvakken, rondom bomen en struiken en voor grotere groenprojecten. Houtsnippers geven de tuin een natuurlijke uitstraling, helpen de bodem langer vochtig te houden en kunnen de groei van onkruid beperken. Na het plaatsen van een bestelling nemen wij persoonlijk contact op om de levering af te stemmen. Wij vinden betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en goede service belangrijk. Afhalen in Waddinxveen is eveneens mogelijk. Heeft u vragen over onze producten, de benodigde hoeveelheid of de aflevermogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder.

God

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Mijn ervaring met Goedkoopstoken.nl

Online bestellen is makkelijk. Overzichtelijke site. Goed hout voor een prima prijs. De levering/datum was goed af te spreken en vooraf werd er even gebeld om te laten weten dat zij onderweg waren. Al met al een reden om hier in de toekomst weer te bestellen. Vriendelijke bezorger.

Besvarelse fra Goedkoopstoken

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over de kwaliteit, prijs en levering van het hout. We vinden het belangrijk om de bezorging goed af te stemmen en vooraf even contact op te nemen. Graag tot een volgende bestelling!

Goede prijs en service

Goede prijs. Duidelijke communicatie over levering en bij levering geplaatst op de door ons gewenste plek.

Besvarelse fra Goedkoopstoken

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, onze communicatie en de levering. We plaatsen de bestelling natuurlijk graag op de door u gewenste plek. Graag tot een volgende keer!

Mooi hout

Mooi hout, precies volgens afspraak geleverd en fijne was dat chauffeur de moeite nam om het precies op de juiste plek te storten, wat me veel werk scheelde. Fijne club om hout bij te bestellen!

Besvarelse fra Goedkoopstoken

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het hout en de levering volgens afspraak. Onze chauffeur helpt natuurlijk graag om het hout zo praktisch mogelijk te storten. Mooi dat dit u veel extra werk heeft bespaard. Graag tot een volgende bestelling!