Goede Buur Silent Disco Anmeldelser

4,7

Top geregeld! Snelle levering met een retourlabel, super chill! Dan over de apparatuur, echt heel nice, schoon en niet het minste erg goed geluid! Kortom, ja je moet FOMO hebben voor Silent Di... Se mere

Ze waren ruim op tijd bezorgt kon ze opladen en uittesten. Door ze zelf schoon te maken bespaarde ik geld. Fijn contact. Volgende feestje weer.

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Se mere

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Se mere

1. Udstyrsudlejning

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,7

Moet je FOMO hebben voor een Silent Disco?

Top geregeld! Snelle levering met een retourlabel, super chill!

Kortom, ja je moet FOMO hebben voor Silent Disco van Goede Buur! Zeer goede ervaring :)

12. september 2026

Besvarelse fra Goede Buur Silent Disco

Wat een prachtige review, Dankjewel Pascal! 5 dino's voor jou ;)

Top service!

Hele goede service en communicatie. We wisten waar we aan toe waren en echt top geregeld met aankomen en terug brengen.

16. juli 2026

Zeer tevreden!

Duidelijke website, goede prijzen, goede producten, keurige verzending met retourlabel etc. Zeer tevreden.

19. maj 2026

Daar doen we het voor! Dankjewel Maarten

Helemaal super

Helemaal super, alles kwam mooi op tijd, duidelijke uitleg, alles werkte. Eenvoudig terug te sturen. Enne…. Topavond gehad!! Aanrader

7. april 2026

Deze keer veel storing en ruus

We hebben eeder gewerkt met goede buur, en toen liep alles heel goed. Deze keer echter hadden we vaak storing en ruis op de lijn en waren de kabeltjes volgens mij wat beschadigd. Dat was jammer.
Organisatie was wel prima

11. marts 2026

Hoi Margot,

Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat de apparatuur niet helemaal naar wens was deze keer. Wil je ons even een mailtje sturen met dit verhaal en je ordernummer? Dan komen we met een passende oplossing!

Aanrader

Keurig op tijd en in goede staat geleverd. Het was plug en play zoals beloofd. Zeker een aanrader

7. marts 2026

Gewoon doen

Vriendelijk, goede levering en in overleg de koptelefoons zelfs iets langer kunnen houden. Retourneren was ook super simpel, helemaal top.

13. januar 2026

Helemaal top!

Helemaal top!
Levering via post was perfect en ruim op tijd. Alles was makkelijk te installeren en bedienen. Ook heel fijn dat je voor een klein bedrag een laser en extra kabeltjes/stekkers kon bestellen.
Het was absoluut een feestelijke toevoeging aan ons party en het smaakte absoluut naar meer!

16. december 2025