GoDutch Anmeldelser 53

TrustScore 4 ud af 5

3,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I've been using this account for approximately a year now and I think the most refreshing part is that there is a dedicated customer service team who are always reachable via chat, phone, or e-mail. I... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze beloven binnen 3 uur een iban te hebben.. wij hebben dagen gewacht om vervolgens geweigerd te worden door een extern onderzoeksbureau die iedereen keurt... Ons bedrijf is recentelijk opgericht,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Banking is voor veel mensen een moetje en ik ken maar weinig mensen die echt (standaard) goede ervaringen hebben met de grote banken in NL en de klantenservice daarvan. Ik vind het het heel fijn dat G... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I recently opened my business bank account for Ayland B.V. with GoDutch and the whole process was smooth and straightforward. The onboarding was quick, and I was up and running faster than I expecte... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bank
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Finansiel institution
  4. Pengeoverførselsbureau
  5. Finansiel tjeneste uden banklicens

Skrevet af virksomheden

GoDutch is een Nederlandse fintech die ondernemers helpt met slimme zakelijke rekeningen. Binnen 3 uur open je volledig online een zakelijke rekening met Nederlandse IBAN en Mastercard, of je nu ZZP'er, freelancer, BV, VOF, holding, VvE, startup, vereniging of stichting bent. Dankzij slimme automatisering bespaar je tijd op je administratie, van bonnetjes koppelen en inkomende facturen verwerken tot integratie met boekhoudpakketten zoals Exact Online en Moneybird. Beheer je uitgaven met fysieke en virtuele kaarten, ontvang cashback tot 1% en betaal internationaal naar 160+ landen. En heb je een vraag? Dan krijg je 24/7 persoonlijke support van echte mensen. Vanuit Amsterdam bedienen we 15.000+ ondernemers met een jaarlijks transactievolume.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bankrekening openen blijkt helemaal…

Bankrekening openen blijkt helemaal niet binnen 3 uur te kunnen, 48 uur later heb ik de aanvraag geannuleerd. Manier van communiceren niet passend voor een bank, als je de eerste afspraken al niet na kunt komen zit het waarschijnlijk niet goed. Na het lezen van de ervaringen van andere ondernemers ben ik al helemaal blij dat ik er geen rekening heb!

26. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zocht een partij waarbij het openen…

Ik zocht een partij waarbij het openen en beheren van een zakelijke rekening vooral eenvoudig en efficiënt zou zijn. Bij GoDutch was het proces duidelijk uitgelegd en kon ik snel verder. De omgeving werkt prettig en overzichtelijk, wat veel scheelt in het dagelijkse gebruik.

23. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als ondernemer zocht ik al een tijdje…

Als ondernemer zocht ik al een tijdje naar een zakelijke rekening die niet voelt als een traditionele bank. Bij GoDutch was mijn rekening echt binnen no time geregeld en de app werkt super overzichtelijk. Vooral het dashboard en de mogelijkheid om transacties makkelijk te exporteren voor mijn boekhouding zijn top.

14. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn zakelijke rekening bij GoDutch is…

Mijn zakelijke rekening bij GoDutch is al maanden geblokkeerd en mijn tegoeden zijn nog steeds niet vrijgegeven.
Er wordt geen duidelijke reden gegeven en er wordt geen enkele verantwoording afgelegd.
De communicatie blijft vaag en bestaat uit standaardantwoorden zonder oplossing.
Mijn onderneming lijdt hierdoor directe schade door gemiste betalingen en omzetverlies.
Na al deze tijd is er nog steeds geen duidelijkheid, daarom heb ik klachten ingediend en overweeg ik juridische stappen.

1. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Account geblokkeerd zonder duidelijke…

Account geblokkeerd zonder duidelijke reden – geld al weken vast

Mijn zakelijke rekening bij GoDutch is sinds 11 februari geblokkeerd en mijn geld zit nog steeds vast.

De 5 sterren reviews die ze geschreven hebben komen allemaal van de zelfde dag, dus zelf erop gezet

Wat het probleem is:
- Geen duidelijke uitleg waarom mijn rekening geblokkeerd is
- Geen concrete termijn wanneer dit opgelost wordt
- Ik word continu aan het lijntje gehouden
- Mijn onderneming lijdt hierdoor directe schade (betalingen, leveranciers, omzet)
- GoDutch schuift de verantwoordelijkheid af op een externe bancaire partner, zonder zelf met een oplossing te komen

Er wordt steeds verwezen naar een “lopende controle”, maar ondertussen zit mijn geld al meer dan een maand vast zonder enige duidelijkheid.

Ik heb inmiddels klachten ingediend bij toezichthouders en overweeg juridische stappen.

Wees voorzichtig als ondernemer: je geld kan vast komen te staan terwijl niemand verantwoordelijkheid neemt.
update 24-3-2026
Mijn rekening is nog steeds geblokkeerd en mijn tegoeden zitten inmiddels al 41 dagen vast, zonder enige concrete uitleg of oplossing.
Ondanks tientallen e-mails ontvang ik uitsluitend herhalende standaardreacties. Er wordt geen inhoudelijke informatie verstrekt, geen termijn genoemd en er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor de situatie. Ik word structureel aan het lijntje gehouden.
De impact op mijn onderneming is aanzienlijk: betalingen kunnen niet worden uitgevoerd, leveranciers kunnen niet worden betaald en omzet wordt direct misgelopen. De schade loopt dagelijks verder op.
Inmiddels heb ik een advocaat ingeschakeld en formele klachten ingediend bij toezichthouders, waaronder de AFM en Swan (Frankrijk). Daarnaast zal ik GoDutch aansprakelijk stellen en een volledige schadevergoeding vorderen voor alle geleden en nog te lijden schade.
Voor andere ondernemers: neem dit serieus. Het risico dat je zakelijke tegoeden zonder duidelijke reden en voor onbepaalde tijd worden geblokkeerd, met minimale communicatie vanuit de partij zelf, is reëel.
Ik zal deze review blijven updaten totdat er een daadwerkelijke en concrete oplossing is gerealiseerd.

11. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We gebruiken ze nu al een paar maanden…

We gebruiken ze nu al een paar maanden voor onze BV en zijn er tevreden over. De teamfunctionaliteit en het beheren van verschillende potten/accounts binnen één account zijn bijzonder handig. Bovendien reageren ze snel via de supportafdeling als je een vraag hebt.

6. marts 2026

Recommended!!

GoDutch makes banking way easier for my company. What stands out is the great customer service. Definitely recommend!!

16. marts 2026

Het werkt soepel

Het een relatief nieuwe fintech is, maar tot nu toe werkt alles soepel. De onboarding ging snel en ik had binnen korte tijd een nl-IBAN en kaart.

12. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I will GoDutch from now on

GoDutch makes my banking experience a lot more rewarding then it is working with traditional banks/platforms.

It is easy, quick and everything I ask for for my business.

16. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I recently opened my business bank…

I recently opened my business bank account for Ayland B.V. with GoDutch and the whole process was smooth and straightforward. The onboarding was quick, and I was up and running faster than I expected.
Everything feels well thought out — from the setup to the day-to-day banking. Really happy with the experience so far.

10. marts 2026

Goede controle

Wat me er het meest in aanspreekt, is dat het duidelijk is ontworpen voor ondernemers. Alles draait om snelheid en eenvoud. Geen overbodige functies, gewoon een overzichtelijke rekening en goede controle over je uitgaven.

9. marts 2026

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, kunnen te pas en te onpas je rekening “shorsen”. En vervolgens je geld en rekening langer dan een week onbereikbaar maken. Wanneer je informatie vraagt beroepen ze zich op “derde” of een “andere afdeling”. Wegblijven dus

11. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonder enige opgaaf van reden is mijn account gesloten.

Zonder enige opgaaf van reden is mijn account gesloten! met een hoop geld erop.
Ik adviseer mensen om hier geen rekening te openen, je geld staat hier niet veilig!
Als ik mijn geld heb ontvangen, zal ik deze review veranderen naar 3 sterren, maar mijn advies blijft hetzelfde. Niet doen!

Update 13 maart: Geld is nog steeds niet vrijgegeven. Er zou een onderzoek lopen wat natuurlijk gewoon onzin is en gebruikt wordt om de boel te rekken.

Update 16 maart: Geld is nog steeds niet vrijgegeven en account geblokkeerd.

Update 18 maart: GoDutch komt haaf afspraken niet na. Ze zouden 12 maart al een update geven, maar inmiddels nog steeds niks gehoord en is mijn account nog steeds geblokkeerd met een hoop geld daarop.

Update 19 maart: Deze oplichters weigeren mijn geld vrij te geven. Als dit morgen nog zo is, dien ik een klacht in bij de AFM, Het ACM en een aangifte bij de poltiie. Ik roep iedereen op om dat ook te doen zodat deze groep haar vergunning kwijtraakt.

Update 20 maart:Account is nog steeds geblokkeerd. GoDutch wil er nu zelfs een schepje boven op doen en uitgaande transacties in het verleden allemaal terugboeken naar haar rekening, waardoor mijn prive bankrekening van mijn bank inmiddels ook is geblokkeerd. Deze schoften horen in de cel thuis!

Update 22 maart: Oplichtersbende GoDutch weigert de rekening vrij te geven terwijl het allemaal legale zakelijke transacties zijn.
OPGELET: WOrdt geen klant van GoDutch, ze bevriezen bankrekeningen zonder reden en nemen je geld in beslag!

Update 24 maart:GoDutch heeft 2500 eur van mijn bankrekening geplunderd en teruggestuurd naar mijn klanten! Weg geld! Wanneer grijpt de DNB of AFM in??
MENSEN BLIJF HIER WEG!

9. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb afgelopen maandag een zakelijke…

Ik heb afgelopen maandag een zakelijke rekening aangevraagd bij GoDutch. In hun advertenties geven ze aan dat een nieuwe zakelijke rekening binnen ongeveer 3 uur geregeld kan zijn.

In mijn geval is dat helaas totaal niet waargemaakt. Inmiddels zijn we meerdere dagen(3 dgn) verder en heb ik nog steeds geen rekening of duidelijke terugkoppeling ontvangen. Ook is er in de tussentijd geen verzoek om aanvullende informatie gedaan, waardoor het onduidelijk blijft waarom het proces zo lang duurt.

Het grootste probleem vind ik de verwachting die in de advertenties wordt gewekt. Als er wordt gecommuniceerd dat een rekening binnen enkele uren geregeld kan zijn, maar het vervolgens dagen duurt zonder update, dan voelt dat misleidend.

Hopelijk kan GoDutch hun communicatie hierover verbeteren, zodat toekomstige klanten realistischer weten waar ze aan toe zijn.

5. marts 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Auto-incasso; Niet echt klantvriendelijk

Godutch maakt gebruik van SWAN om betalingen uit te voeren. Oké het is een gratis rekening maar de gebruiksvriendelijkheid is wel ver te zoeken. Gewoon een automatische incasso instellen om je motorrijtuigenbelasting te betalen is zeer ingewikkeld en wordt continue geweigerd. De SCI??? van de belastingdienst wellicht? Ik heb overal gezocht en van alles geprobeerd. Inmiddels een anderhalf uur geleden een bericht gestuurd.... hopen dat het daarmee lukt

5. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De aanmelding ging snel en had dus snel…

De aanmelding ging snel en had dus snel een zakelijke rekening bij GoDutch. Maar nu hebben ze mijn rekening geblokkeerd zonder enig reden. En nu hebben ze mijn rekening opgeheven. Lekker zeg heb je een zakelijke rekening en krijg je dit. Hoezo is GoDutch een zakelijke bank als je het niet zakelijk kan gebruiken. En waarom blokkeren en heffen ze mijn rekening op zonder enig uitleg/verklaring. Zou zeggen gelijk die vergunning intrekken en deze bank sluiten.

Update 3 maart 2026: Normaals GoDutch verzocht om informatie wat de reden is dat mijn account gesloten is. En nog steeds krijg ik hier geen informatie over. Dus doe je zaken met GoDutch hou rekening mee dat je zomaar afgesloten word zonder enige reden.

27. februar 2026

Great platform

GoDutch makes banking easier for my company. Very easy to upload invoices, integrate with Exact and a friendly customer success team you can actually call!

25. februar 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.