4,0

God

Leveringstiden passer på ingen måde med…

Leveringstiden passer på ingen måde med den oplyste i deres webshop.

På hjemmesiden står der: hurtig levering. 2-5 dage på GreenBio Højbedsmuld bigbag á 1000 liter og endnu hurtigere levering på andre varer (1-3 dage) -som jeg ej heller har set skyggen af.

Jeg har nu ringet ind på 5'te dagen (da jeg undre mig over hvor mine varer bliver af og jeg har arrangeret folk til et større haveprojekt i weekenden) og fået besked fra en glad medarbejder, at jeg får tingene leveret 10-11 dage efter min bestilling.

Havde jeg vidst det på forhånd, havde jeg bestilt et andet sted fra.

Det bliver dyrt for mig. Både i tid, penge og de sække med jord bliver nu stående i måneder i indkørselen og vil se grimme ud (har ikke tid de næste par weekender). Kort sagt en træls situation.

En frustreret kunde, pga af manglende basal kundeservice fra jeres side. Hvis man ikke kan holde det man lover, så gør jer i det mindste den ulejlighed at kontakte kunden i god tid, så man kan få arrangeret et andet setup.

5. april 2019

Dårlig leveringstid

En bestilling placeret 3. oktober, pakket d. 8. oktober og afhentet af transportøren d. 9.oktober med forventet levering d. 11. oktober, er endnu ikke sat til levering og sker tidligst 15. oktober, på trods af at vi ved telefonisk henvendelse d. 12. oktober blev lovet levering samme dag. Det er simpelthen ikke godt nok, selvom I forsøger at fraskrive jer al ansvar i jeres betingelser. Og transportørens (Danmarks Fragt Service A/S) ubehøvlede svar gør ikke sagen bedre.

12. oktober 2018

Godjord.dk holder hvad de lover

Godjord.dk holder hvad de lover.

Godjords.dk webshop gør det nemt og overskuelig at navigere rundt og finde det man søger.

Der ud over er der ikke en finger at sætte på leveringen, bestillingen blev leveret til døren, efter 4 dage, som lovet!

Jeg handler med glæde hos Godjord igen, og anbefaler dem også gerne til andre.

1. februar 2018

Jeg bestilte …

Jeg bestilte Øko-brik-briketter(Ikea-savsmulds-produkt på Godjord.dk og havde fin kommunikation med firmaet over mail, da briketterne tilsyneladende ikke var lagervare.
Alligevel holdt en chauffør med min ordre allerede dagen efter; han ringede, inden pallen blev sat, og alt gik efter planen.
Briketterne er i særklasse gode; man giver lidt ekstra (2100,-/palle, hvilket endda er en lille besparelse på en 'hund' sammenlignet med konkurrenterne, men kvaliteten følger virkelig med, synes jeg.
Godt gået, Godjord! Kim

13. december 2017

Vores oplevelse:

Vores oplevelse:
Der bliver ved en fejl leveret en palle jord i vores indkørsel, som er fuldstændig ny anlagt, da vi lige har bygget nyt hus i et helt nyt område. Underlevering beskadiger firmaet flere fliser samt ødelægger vores regnvandsdræn, Vi kontakte alle de implicerede, men igen ønsker at stå ved deres ansvar og betale for skaderne som højst beløber sig til 4000,- dkk. Vognmandsfirmaet Lars Larsen i Tureby er forsikret hos Codan og ingen af disse vil hjælpe med udbedringen på trods af at chaufføren har vedkendt sig at have forvoldt skaden. Vi kan nu vælge at anlægge en civil retssag , hvilket overhovedet ikke giver mening når man tænker på beløbets størrelse, Derfor vil jeg blot ønske at andre kunder hos de ovenstående vil tage stilling inden de vælger at købe noget hos dem

15. september 2017

Er dette din virksomhed?