Total amatører, hold jer laaangt væk fra dem, enten er de fuld af løgn eller total inkompetente, min pakke skulle ankomme d. 15.05, hvilket sen ikke gjorde, har skrevet flere mail, men ingen svar, fej... Se mere
Virkeligt dårlig kundekontakt, foregår pr mail, og de svarer hvis de synes. Bestilte 27 kg karameller i Tyskland til sidste skoledag, efter 17 dage er de stadig ikke fremme. Man får ingen tilbagem... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Apsorlut det værste firma ever hold jer…
Apsorlut det værste firma ever hold jer langt væk vælge andet fragt bestilte fragt d 29/9 og har ikke hørt fra dem i nu har skrevet flere gange øv det er så trist at man skal bruge tid på sådan noget 😡 0🌟 til jer
Værste ever skulle bruge ting til…
Værste ever skulle bruge ting til en 30 års fødselsdag bestilte det i god til det kom først 4 uger efter den dag jeg skulle holde fest .... Hold jer langt væk
0 stjerner.
0 stjerner.. deres email eksisterer ikke ?
Så kan ikke engang klage til dem
Jeg bestilte varer den 17 maj.
Jeg bestilte varer den 17 maj.
Jeg bestilte varer den 17 maj, og fik hurtigt en bekræftelse på at den var pakket. (dette var fra GoPris).
Det er lykkedes mig at komme i kontakt flere gange til kundeservicen, og vi har flere gange skrevet frem og tilbage. Dog har jeg hver eneste gang fået at vide, jeg skulle vente 5 arbejdsdage mere, før jeg kontaktede dem igen, måske pakken var på vej. Jeg syntes det var underligt, men accepterede min situation. Dog nagede det mig.... hvor var problemet mon? Jeg kontaktede GoPris, som forsikrede mig om at min pakke er blevet "samlet op" fra dem, af GoDilivrr, og de kan derfor ikke hjælpe mig yderligere derfra. Efter jeg tilegnede mig denne viden, skrev jeg i den samme Email-kæde jeg har haft succesfuld kontakt med før... Og nu er der så 14 dage uden nogen besked fra jer.
Som mange andre skriver, er dette ikke et problem, hvis man reklamere om det, eller holder kunderne informeret om det... men jeg ved ikke hvor min pakke er. Jeg er overbevist om at i har den, og jeg vil gerne have de varer jeg har bestilt.
Jeg har svært ved at se hvorfor jeg skulle anbefale mine venner andet, end at undgå GoDelivrr og GoPris baseret på denne behandling af mine varer og hvad jeg har købt.
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige……
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige… de var hurtige til at sende mig bekræftigelsesmail, og til at trække penge fra min konto. Derefter har der været stille!!!!! Jeg har mailet flere gange, og intet hørt tilbage. Det er virkelig så forbandet frusterende . Jeg har tid til at vente på mine varer, men jeg kan simpelthen ikke klare at man ikke bare er ærlig og siger at det kommer til at tage tid. Det er simpelthen en ommer
Godelivrr var gode til at skrive og…
Godelivrr var gode til at skrive og bekræfte min bestilling af fragt på varer bestilt i Tyskland hos Gpris. Min bestilling nåede sikkert frem til Danmark med Bring - var dog længe undervejs, men det tror jeg ikke skyldes Godelivrr.
Svindel levering leverer for…
Svindel levering leverer for svindelfirma. Klamt at man Ian snyde folk på den måde, varer aldrig kommet. Aldrig handel med disse. Halvanden måned senere og intet fået.
Jeg har ventet en måned på mine vare..
Jeg har ventet en måned på mine vare... Det eneste svar jeg får, er "Vent lige 10 dage mere" Jeg købte via Candynuts- og de anbefalede dette fragtfirma.. Candynuts er i sig selv et svindel foretagende hvor man automatisk bliver tilmeldt et abonnement når man køber hos dem, og som så tager penge fra ens konto hver måned. Begge firmaer må jeg på det KRAFTIGESTE fraråde nogen at købe hos/bruge
Jeg har bestilt varer for snart 6 uger…
Jeg har bestilt varer for snart 6 uger siden. Jeg har ikke fået mine varer endnu… Jeg købte via GPRIS.dk og de anbefalede dette fragtfirma - Man kan jo spørge sig selv om de begge bare er svindelfirmaer.
Brug for gud skyld ikke dette transport…
Brug for gud skyld ikke dette transport firma. Der var lovning på levering 3-5 hverdage….. nu har jeg vejret 8 dage og modtaget en mail at der går yderlig 4-5 dage 🤯🤯🤯🤯
Fin levering
Fin levering. Bestilte mandag d. 8. maj og modtog lørdag 13. maj.
Jeg benyttede mig fra gpris til Godelivrr derefter forsendelse til Danmark, som også fungerede fint.
Tak for en god oplevelse med jeres…
Tak for en god oplevelse med jeres leverence, det var bare i orden. Bestilte varene søndag og lørdagen efter havde vi vores varer, tak for det.
De har trukket 2 gange for fragt og nu…
De har trukket 2 gange for fragt og nu har de blokeret mine mails! Svineri de bliver meldt!
Kan ikke komme i kontakt med firmaet…
Kan ikke komme i kontakt med firmaet ang. manglende levering ( og ja pengene er trukket! ), mails kommer retur!
Andre som heller ikke kan få kontakt til firmaet?
Det kom
Dette er min oplevelse helt objektive oplevelse fortalt.
Jeg bestilte på godelivrr.com for godt og vel en måned siden nu, på trods af de dårlige anmeldelser. Da jeg bestilte fik jeg at vide det ville komme indenfor cirka 5 hverdage.
Da jeg så ikke havde modtaget det der eller hørt fra dem på nogen måde, og pengene var blevet taget fra mon konto blev jeg forvirret, og skrev ind til service-personallet, som forsikrede mig om at det snart ville komme, det gjorde jeg så cirka 3 gange endnu.
Og så en dag var det der lige pludselig uden godelivrr havde sagt det var sendt afsted, men det kom så jeg er tilfreds
Helt perfekt
Bestilte på tysk hjemmeside torsdag, og dette firma hentede pakken fredag, og leveret i dag lørdag
Helt igennem perfekt handel
Svindel
Godeliver har hævet mine penge men uden at levere.
Jeg vil kontakte POLITIET.
Mvh
Mogens Voetmann
De har ikke sendt mine vare afsted…
De har ikke sendt mine vare afsted efter en uge og svare ikke på mine mail..
Intet modtaget. Har ventet i 2 mdr
mine vare fra candy nuts skulle være afsendt den 4 oktober. Jeg har stadig INTET modtaget. Jeg har skrevet utallige mails , men har stadig ikke fået ordentlig svar og stadig intet modtaget
Bestilt 19/12 og stadig intet hørt…
Bestilt 19/12 og stadig intet hørt eller modtaget. Hvad mon der sker. Kan ikke komme i kontakt med dem.