1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos GoClassic finder du bl.a. renoverede teak- og palisander møbler, retro lamper, billedkunst og brugskunst. De fleste varer hos GoClassic stammer fra 1950´erne og 1960´erne, men du kan også finde varer, der både er af ældre og nyere dato i butikken.

4,2

God

Meget tilfreds :-)

Gode billeder så man ikke er i tvivl om varens stand. Den levede helt op til forventningerne. Rigtig godt pakket ind til transporten :-)

28. januar 2020

Super god kundeservice

Super god kundeservice!

Jesper er sku en stjerne, han hjalp med returnering og tilbagebetaling super hurtigt og nemt. Han er sku bare så overskudsagtig det smittede af selvom jeg ikke havde så meget.

En fornøjelse og jeg ville klart handle hos dem igen.

17. september 2018

Useriøs virksomhed

Useriøs virksomhed. Vi har haft en meget ubehagelig oplevelse med virksomheden. En nedladende og arrogant attitude, her har kunden aldrig ret!
Det her handler ikke om læderolie. Det handler om skimmelsvamp, som jeg også oplyste jer om. Hvad I ikke ved, er at jeg har allergi overfor skimmelsvamp. Som følge af sofaens ophold i vores lejlighed, var jeg efterfølgende syg i to måneder pga af et voldsomt anfald af skimmelsvamp allergi, bekræftet af min læge. Af samme grund har jeg først haft energi til at reagere nu. At I refunderede det fulde beløb, er ganske almindelig håndtering af en returvare. Jeg fik dog selv lov at betale for returneringen, som beløb sig til næsten 1000.-

14. oktober 2017
GoClassic.dk-logo

Besvarelse fra GoClassic.dk

Birgitte, vi skal – som vi også skriftligt gjorde det i juli måned – beklage at du ikke var tilfreds med den vare du købte hos os. Det undrer os dog, at du ikke er tilfreds med den service du oplevede. Du ønskede ikke at beholde den sofa du havde købt og det er helt i orden. Derfor refunderede vi også straks – da vi modtog sofaen retur – sofaens fulde pris til din konto. Du gav udtryk for, at din utilfredshed med sofaen skyldes at du oplevede mislugt fra sofaen. Vi betvivler ikke, at dette var din oplevelse, men vi var ikke enige med dig i at sofaen lugtede grimt. Som vi også i juli skrev til dig, havde sofaen – som led i klargøring til afsendelse - fået en grundig behandling med læderolie. Dette for at sofaen skulle fremstå så flot som muligt. Som vi ligeledes skrev til dig kan læderolien i en kortere periode afgive lugt – på samme måde som f.eks. nye lædermøbler kan lugte, så længe de er nye. At du oplevede lugten, så grim, som du gav udtryk for er naturligvis ærgerligt, men da vi modtog sofaen retur, kunne vi ikke konstatere en grim lugt, kun en svag duft af læderolien. Når man handler på nettet, har man altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, hvor man modtager varen. Den fortrydelsesret benyttede du dig af og vi refunderede sofaens fulde pris til dig. Som vi oplever det, var forløbet ”helt efter bogen”, men som sagt er vi da kede af, at du mener at du har fået en useriøs behandling – det er i høj grad vigtigt for os at behandle alle vores kunder ordentligt og fair.

Bestilling af sofabord

Jeg bestilte et lille sofabord til levering, og kom ved den lejlighed til at angive forkert postnummer. Det lagde jeg først mærke til, efter bordet var blevet sendt med Post Danmark. Efter en lille opringning, fik butikken selv kontaktet Post Danmark, der kunne ændre på leveringen.
Bordet blev modtaget dagen efter.
Rigtig god service.

Bordet fejler heller ikke noget.

23. september 2015