Fantastisk kundeservice, brugervenlighed, design og personlighed
Mads fra GoBrand har hjulpet mig med at realisere min drøm. Han har skabt de perfekte rammer for et online portfolio til alle mine billeder. Han har været lydhør og samarbejdsvillig hele processen igennem. Der er ikke de udfordringer, som jeg har stillet Mads, som han ikke taget med åbent sind og fået løst. Udover et online portfolio, har jeg sideløbende også haft en drøm om at starte et blogunivers. Denne del har Mads fået integreret med bravur på min hjemmeside, og begge drømme er nu derfor samlet ét sted. Stiller du Mads en opgave, kan du være sikker på at få den løst!
Jeg vil klart anbefale Mads fra GoBrand, hvis du ønsker at få etableret en hjemmeside til dit erhverv, dine produkter etc. For ligeså teknisk dygtig Mads er, ligeså visuel er han også. Udover min hjemmeside har Mads også kreeret mit logo. Dialogen omkring logoet er gået frem og tilbage mange gange, men Mads er blevet med at designe, indtil den sad i skabet. Jeg er super glad for slutresultatet, og jeg kunne ikke have ønsket mig det bedre.
Udover teknisk snilde og visuelt design er Mads enormt jordnær. Selv når du står med dit slutprodukt, så tager han sig tiden til, at guide dig i, hvordan du fremadrettet tilgår og vedligeholder din hjemmeside.
GoBrand er måske ikke den største fisk i havet, men der fokus på de helt rigtige ting: Fantastisk kundeservice, brugervenlighed, design og personlighed. Alle elementer som jeg synes, har været enormt vigtige for etableringen af min hjemmeside.
28. december 2018