Jeg henvendte mig personligt til Go2fitness for at blive udmeldt af 2 omgange af den simple årsag at jeg ikke længere kunne benytte Go2fitness grundet mit helbred. Da jeg umiddelbart ikke m... Se mere

Godt center tæt på sorø station. Fin variation af træningsmaskiner særlig de nye eGYM gør træningen effektiv, og tæt på sjov. Her altid en god tone, rent og pænt. Selvom centeret er i mellem større... Se mere

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Det er dejligt 💪

Det er dejligt, at det er åbent 24 timer i døgnet! For hvis du ikke kan sove, så stå bare op og gå ud og træne 😄💪🏃🏼‍♀️

10. april 2026

VÆRSTE oplevelse!!

VÆRSTE oplevelse!!

Da jeg meldte mig ind, installerede jeg appen, hvor jeg pludselig fik tilmeldt mig endnu et abonnement. Herefter prøvede jeg at kontakte fitnesscenteret, hvilket åbenbart næsten er umuligt online og det var yderst sjældent, at jeg så nogle i receptionen da jeg var i fitnesscenteret. Men til sidst fik jeg fat i en der kunne afmelde mit ene abonnement.
Derudover var der ingen introduktion eller information at finde omkring hvordan tingene fungerede. F.eks. havde jeg problemer med at finde ud af hvordan man kom ind i centeret og meldte sig ind til holdene osv. Virkelig ikke brugervenligt eller for nogle som ikke har prøvet det før.

Generelt har min oplevelse af fitnesscenteret været at atmosfæren har været kaos. Man kommer ind i et stort rum med høj larm, forskellig musik far alle hjørner, ingen vinduer og en trist og stresset stemning. Jeg tog nogle yogahold hvor instruktørerne var søde, men igen var det en lidt ærgerlig oplevelse da man kunne høre larm og høj musik fra fitnesscenteret i baggrunden også under afspænding, hvor det skulle være afslappende.

Da jeg ville melde mig ud igen, havde jeg igen problemer med at komme i kontakt med fitnesscenteret. Jeg ringende flere gange uden svar før jeg fik fat på en medarbejder, som lød som om personen selv var ved at træne og svarede irriteret, at jeg skulle udfylde en formular på nettet før der blev lagt på. Det gjorde jeg så den sidste hverdag i februar og skrev specifikt hvilken dato jeg opsagde den, da jeg havde en måneds opsigelse. Men alligevel fik jeg en bekræftelse tilbage, hvor der stod at min opsigelse først ville gælde fra slut april. Dvs. at jeg skulle betale for to måneders opsigelse, selvom der stod at man havde en måneds opsigelse.

1. april 2026

Tak for din anmeldelse
Vi kede af din oplevelse
Reception tiden står på døren og hjemmesiden hvis du skal have fat i personale
Opsigelse kan ske via hjemmesiden eller mail
Hold instruktion er i app der er start så står der vil du på hold tryk her håbede vi havde gjort det nemt og har ikke hørt problemet før men vil da se på det om der noget der kan gærdes bedre
Du købte et tilbud hvor man fik billigt 2 måneder og var bundet i 2 måneder derfor kunne man ikke sige det op da du have en extra måned billigt 😊 rigtig god dag og håber at se dig en anden gang

Jeg henvendte mig personligt med en udmeldelse

Da jeg umiddelbart ikke modtog en bekræftelse på mail henvendte jeg mig anden gang omkring 1. maj og denne gang var henvendelse var suppleret med en skriftlig opsigelse som blev afleveret til den unge mand som var i informationen. Da det automatiske træk ophørte troede jeg, måske en smule naivt, at jeg nu var udmeldt men nej så 8 måneder senere sendes der så rykkere på manglende indbetaling af kontingent - ikke på et samlet skyldigt beløb men udelukkende på månedsbetalingen i øvrigt uden henvisning til et kontonummer der kan betales på. Så meldingen er nu at jeg skylder for knap et år og med trusler om inkasso.

Hvor er jeres bevisbyrde henne i dette spil ?

Det sjkal nævnes at man ikke kan blive udmeldt pr. telefon og e-mail fremgår ikke af hjemmesiden og nej jeg har ikke trukket deres APP ned for den havde jeg intet at bruge til eftersom jeg ikke havde trænet i en længere periode.

#1 jeg har nu fået det svar at jeg skal stille med en bekræftigelse. Øh, jamen jeg fik jo ikke nogen bekræftigelse da jeg stod der hvilket er en del af udfordringen. Og så kalder i det en upåklagelig fejl ?

7. april 2026

Tak for din anmeldelse
Vi super kede af din oplevelse
Opsigelse skal altid ske via mail eller vores kontaktformular via hjemmesiden
Kommer man skriftlig i centeret får man altid en bekræftigelse med det samme som bevis på opsigelsen. Du velkommen til at sende din bekræftigelse til info@ho2fitness.dk så vi kan se om der er ske en upåklagelig fejl men som vi ser har du ikke sagt det op som man kan via mail eller hjemmesiden og i centeret får man en bekræftelse på opsigelsen . Vi ser frem til at høre fra dig mvh Go2

Dårlig service…

Der har været problemer med appen så ved en fejl er der oprettet flere abonnementer på samme person og der er blevet trukket penge i flere måneder som G2F ikke vil returnere ret meget af. Utrolig dårlig service da der åbenlyst er sket en fejl.

18. marts 2026

Tak for din anmeldes
Vi kan se du selv har oprettet dig flere gange og godkendt det.

Der mangler konstant klude til…

Der mangler konstant klude til afspritning så sætter de bare en smal papirrulle op som smuldre ved første afspritning. Når man spørger om hvorfor får man bare at vide at det er leverandør svigt men så skulle man måske finde en anden leverandør. I øvrigt mangler der ligeså ofte overtræk til fodtøj så man må gå igennem det ikke altid helt rene center med rene strømper på.

22. februar 2026

har n u gennem 3 måneder sagt til de…

har n u gennem 3 måneder sagt til de ganske flinke medarbejdere i Odense at de remme til fødderne i romaskiner virklig er for korte og alt for slidte ( koster vel 30-50 kr ) , alle har været enige og vil tage fat i center chefen , intet er dog sket , enormt skuffende , ikke et billigt center og en meget lille udgift

17. februar 2026

Tak for din anmeldelse
Kan se din anmeldelse sker på remme til fødderne og ikke på Go2fitness og helheden af centeret. Centerchefen er der hver dag dog har han lige haft en velfortjent ferie i uge 7. Dog er ved igen kede af du giver 1 stjerne for remme til en to maskine og ikke selve centeret og om personalet er flinke og holdene er gode osv osv

Elendig "service" hele vejen igennem

Elendig "service" hele vejen igennem. De har ikke styr på betalinger og er virkelig svære at få i tale. Ingen mulighed for at kontakte en form for hovedkontor, så hvis ikke dit lokale center er til at komme i kontakt med, må du bare vente.

4. februar 2026

Hej Carsten du velkommen til at kontakte mig på jens@go2fitness.dk
Der er bemanding hver dag i centeret og telefonen er åben 9-16 dog ikke onsdag
Du kan også komme i kontakt med os via formularen på hjemmesiden og der kan jeg ikke se du har skrevet. Men skriv gerne til mig på min mail fejl i betaling skal der ikke være

Frygteligt abonnoment system

Frygteligt abonnoment system. Betalte omkring 900 kr for 1 træning da jeg var bundet i flere måneder uden at skrive det tydeligt i kampagnen.. øv

2. februar 2026

Besvarelse fra Go2fitness

Tak for din anmeldelse det koster kun 75,- for en dagstræning men du oprettede dig på et tilbud kom billigt i gang i linje nummer 2 står der med 2 betalende måneder så der har du 60 dage og træne i😊 så 1 træning for 900 er ikke hos os 😊

Bare en lille en....

Udover jeg er utrolig afhængig af min træning/motion , så er jeg afhængig af at komme i go2fitness.. der er plads til alle slags hernede. Om du træner 8 gange om ugen eller 1 . Man føler sig velkommen. Klart,for mig, det bedste træningscenter i byen .

31. januar 2026

Scam hjemmeside

Jeg kan ikke få lov at sætte mit abonnement i Bero, skide scam. Alle andre knapper virker fint, men lige den, hvor man skal vælge dato, niks.

30. januar 2026

Tak for din anmeldelse
Vi da super kede af du giver os 1 stjerne fordi der en knap der ikke virker på din telefon. Du altid velkommen til at ringe eller få hjælp i receptionen. Skrive til os via vores formular via hjemmesiden eller skrive en mail til så hjælpe vi. Jeg ved ikke hvilket medlemsskab du har med nogle af dem kan man ikke sætte i bero. Kig ned i dit center så hjælpe vi dig gerne. Håber eller du ville give 5 stjerne for vi hulkort har døgnåben og maskiner og steder er godt

Opsigelse

Har siden i mandags d. 12-01-2026 forsøgt at opsige mit abonnement i go2fitness Nykøbing f.
Ingen respons eller bekræftigelse.
Hvorfor skal det være så svært at opsige sit abonnement.

12. januar 2026

10/10

Jeg går i go2fitness Odense og har gjort sidste år i streg, fantastisk center, personalet er skide søde og hjælper altid hvis man ska ha hjælp og siger altid hej når man ankommer, maskiner er mere end man har brug for og så er det bare et perfekt sted

6. november 2025

Ignorerer henvendelser og tilbagebetaler ikke penge

Jeg kan kun advare andre imod at melde jer ind. Jeg har afleveret 2 armbånd og skulle have mit depositum retur, men på trods af utallige henvendelser – både skriftligt og ved personligt fremmøde – er jeg stadig ikke blevet tilbagebetalt.

Jeg kontaktede første gang den 28. juni, fulgte op igen den 16. august, skrev endnu engang den 5. september og har desuden været forbi tre gange uden at få en løsning. Alligevel er der stadig intet svar og ingen tilbagebetaling. Det er fuldstændig uacceptabelt og virker mest af alt som en bevidst ignorering af kunder.

At man skal jagte sine egne penge på denne måde er under al kritik. Jeg føler mig dårligt behandlet, snydt og respekten for kunderne er tilsyneladende ikke-eksisterende. Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte sig af dette sted.

15. september 2025

Som andre skriver - ingen adgang til faciliteten

Som andre skriver, oplever jeg også at der ikke gives adgang til døren med app'en, så man ikke kan komme ind. Selvom det er indenfor telefon tid, så kan man ikke komme igennem på deres hovednummer. Opkaldet afsluttes automatisk med beskeden "## kan ikke besvare dit opkald lige nu".
Det er virkelig dårligt at man betaler 10 kr om dagen for det for bare at spilde tiden med at køre derhen og ikke kan komme ind.

3. september 2025