Fik for 5 dage siden shellac på hænder. Denne lak skulle være utrolig holdbar, 2-3 uger, men efter kun 1 dag skallede den af på spidserne. Også sjusket resultat, lak som flyder ud langs neglebånd etc.... Se mere
Jeg købte et tilbud på halv pris engang sidste år på manicure og pedicure med shellac. Resultatet var desværre enormt dårligt. Pigen der lavede mine negle klippede dem så langt ned på tæerne, at det f... Se mere
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg havde booket en tid til at få lavet vipper, men da jeg mødte op, ville behandleren bruge en metode med stærke UV-stråler til at hærde limen. Det kunne mine øjne desværre ikke tåle, og behandlingen måtte afbrydes. Behandleren beklagede og sagde, at jeg burde have fået den information, allerede da jeg bookede tiden.
Jeg fik tilbudt en ny tid dagen efter med en anden metode uden UV, hvilket jeg satte pris på. Men samme morgen blev jeg ringet op og fik at vide, at behandlingen alligevel ikke kunne gennemføres. Jeg forsøgte at forklare, at jeg skulle rejse dagen efter og derfor stod i tidsnød, men oplevede, at kommunikationen var meget defensiv og lidt ufleksibel.
Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke fik den nødvendige information fra starten, og at kommunikationen mellem medarbejderne virkede mangelfuld. Det betød, at jeg både mistede min tid og muligheden for at få lavet behandlingen.
Samlet set følte jeg mig ikke mødt med forståelse i situationen, og det gjorde oplevelsen ekstra frustrerende.

Besvarelse fra GB Hellerup
Jeg var hos en super dygtig negle tekniker ved navn Marlene, som virkelig går op i at lave negle og var meget proffesionel og venlig. Hende kan jeg varmt anbefale. Tak for hende:-)
Dårlig stemning i klinikken, personalet virker triste, men det er formentlig på grund af den ekstremt sure ejer for hun kan umuligt være rar at arbejde for. Måske også derfor personalet skifter så ofte. Der er beskidt - særligt i loftet og remedier mm virker virkelig urene. Behandlerne gør det ok, men de virker bestemt ikke glade og det er ikke et sted jeg vil støtte op om. Det er ikke et sted jeg kommer igen.
Jeg gik hos GoBeauty og fik en række forskellige behandlinger. Hver eneste gang var jeg tilfreds med resultatet, og jeg kan ikke sætte en finger på behandlere eller resultatet. De har været gode, dygtige og behagelige hver eneste gang.
Årsagen til, at jeg ikke kan sætte den sidste stjerne er stemningen i klinikken herunder ejeren. Man kan få følelsen af, at de taler om (og dømmer) kunderne, hvilket er en ubehagelig følelse, særlig da nogen behandlingerne er intime og kræver følelse af fortrolighed.
Skal der tales om kunderne, så gør det i et andet rum eller udenfor klinikken. Det føles utrygt at overhøre en samtale om en anden kunde som har fået voks behandling. Man kan ikke undgå at tænke, taler de mon også sådan om mig!
Go Beauty har i dag annulleret min tid, som jeg har bestilt tilbage i april. Jeg har ringet rigtig mange gange og kom endelig igennem til en som ville tjekke og ringe tilbage........men det er selvfølgelig ikke sket. Jeg har annulleret mine fremtidige tider og skal aldrig til Go Beauty igen!
Jeg fik lavet pedicure med lak. Jeg havde ikke klipklappere med da jeg ikke vidste det
Jeg sad derfor ekstra tid før den søde behandler havde kontrolleret tørheden og sendte mig hjem. Flere negle blev ødelagt.
Dagen efter blev jeg arrogant afvist af en anden, idet det var min egen skyld og iøvrigt havde de ikke tid. Surt show og dårlig service for 695kr.
Fik en fantastisk fodbehandling incl Shellack af Kit i dag:)
Absolut værste “skønhedssalon” og oplevelse.
De reklamere med diverse behandlinger online og deres varighed men man får kun halvdelen af behandlingen da resten er sat af til “spørgsmål og betaling” - som man i øvrigt først får afvide efterfølgende.
Kæmpede en kamp for at få dele af beløbet retur, blev bekræftet men ingen respons og stadig ingen penge retur 3 uger senere. Har udover det også sendt adskillelige mails og SoMe beskeder men INGEN RESPONS - også før at jeg var i salonen. Jeg tænker ikke at de er Danmark førende og travleste salon - så at de ikke engang kan besvare mails eller kunde henvendelser er virkelig dårligt.
Alt i alt - vil kun anbefale alle andre saloner end denne.
Obs: har stadig ikke fået mine 200 kr. retur ..
Har netop været forbi butikken for at spørge ind til nogle behandlinger.
Desværre er jeg åbenbart blevet usynlig. Der var ingen, der orkede at sige goddag eller lade som om, jeg var velkommen, så efter at have glanet i butikken, hvor der var gang i neglebehandling, i 5-10 minutter, forlod jeg stedet uden nogen tilsyneladende havde bemærket, jeg var der
Jeg får altid de flotteste negle, og dejlige ansigtsbehandlinger. Super professionelle.
Min foretrukne beautyklinik. :-)

Besvarelse fra GB Hellerup
Ærgerligt at man ikke vil sælge det produkt man reklamere med på facaden.
“Desværre kære kunde. Vi har lige lavet det om - du kan få det samme til 100kr mere”. Måske man skulle starte med at ændre pris-skilte før man ændre pris. svar: Jeg har modtaget et svar fra butikken som ikke er korrekt. Der er tale om samme varighed på det skiltede tilbud.

Besvarelse fra GB Hellerup
Jeg kan kun sige god for dette sted i Hellerup! Mange tak

Besvarelse fra GB Hellerup
Det er ved at være længe siden jeg har fået behandling hos jer, men jeg vil helt klart rose jer for den måde i er overfor kunderne ihvertfald mig. Har kun oplevet positive ting. I er virkelig dygtige og serviceminded. I tager alt jeres tid til en og stresser ikke eller noget. Jeg har været mega glad for Cecilie som ordnet mine fødder hun er virkelig dygtig og sød 😀🌸

Besvarelse fra GB Hellerup
Jeg kommer jævnligt i Go Beauty og får lavet LPG på både krop og ansigt. Ikke helt ung så appelsinhud og dobbelthage trængte til at blive fjernet. Allerede først LPG i ansigt viste rigtig flotte resultater. Kroppen skulle have 7-10 behandlinger, men så kom resultaterne!
Lene
Tak for en super god behandling og et flot resultat. 😃😃😃😃😃
Jeg kommer jævnligt i Go Beauty og får lavet negle. Altid et super flot og holdbart resultat ,og så er personalet rigtig søde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger .
Fik lavet både manicure og pedicure og er super glad for resultatet. De har et stort udvalg af farver og et utroligt venligt personle. Vil på det varmeste anbefale dette sted.
Fik lavet negle torsdag d.7/5 - 2020
Det var en dårlig oplevelse - slutresultat ringe - rigtig ringe ‼️‼️ Idag tirsdag er to negle krakeleret - ydermere sår rundt om 3 negle. Jeg vil til hver en tid fraråde deres neglebehandling‼️‼️😱