Fik for 5 dage siden shellac på hænder. Denne lak skulle være utrolig holdbar, 2-3 uger, men efter kun 1 dag skallede den af på spidserne. Også sjusket resultat, lak som flyder ud langs neglebånd etc.... Se mere

Jeg købte et tilbud på halv pris engang sidste år på manicure og pedicure med shellac. Resultatet var desværre enormt dårligt. Pigen der lavede mine negle klippede dem så langt ned på tæerne, at det f... Se mere

1. Wellnesscenter

2,7

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Jeg havde booket en tid til at få lavet…

Jeg havde booket en tid til at få lavet vipper, men da jeg mødte op, ville behandleren bruge en metode med stærke UV-stråler til at hærde limen. Det kunne mine øjne desværre ikke tåle, og behandlingen måtte afbrydes. Behandleren beklagede og sagde, at jeg burde have fået den information, allerede da jeg bookede tiden.

Jeg fik tilbudt en ny tid dagen efter med en anden metode uden UV, hvilket jeg satte pris på. Men samme morgen blev jeg ringet op og fik at vide, at behandlingen alligevel ikke kunne gennemføres. Jeg forsøgte at forklare, at jeg skulle rejse dagen efter og derfor stod i tidsnød, men oplevede, at kommunikationen var meget defensiv og lidt ufleksibel.

Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke fik den nødvendige information fra starten, og at kommunikationen mellem medarbejderne virkede mangelfuld. Det betød, at jeg både mistede min tid og muligheden for at få lavet behandlingen.

Samlet set følte jeg mig ikke mødt med forståelse i situationen, og det gjorde oplevelsen ekstra frustrerende.

11. september 2025

Kære Gitte,
Tak for din anmeldelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at du oplevede dit besøg hos os som frustrerende. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en tryg og professionel oplevelse, og derfor vil vi gerne uddybe baggrunden for situationen.

I dag anvender vi udelukkende den nyeste UV Lash System-metode (ikke stærke UV-stråler som du beskriver), da det er den mest sikre og dokumenterede teknik indenfor Eyelash Extensions. Den traditionelle vippelim, som du kendte fra tidligere, benyttes ikke længere hos os, da den indeholdt dampe og ingredienser, som kunne give allergiske reaktioner. Vores distributør kunne ikke dokumentere, at den gamle lim var certificeret efter gældende EU-standarder – og derfor kan vi ikke længere stå inde for den. Det forsøgte vi også at forklare dig i telefonen, men vi beklager, hvis du ikke følte dig hørt.

UV-metoden er derimod udviklet netop for at give større sikkerhed for både kunde og behandler. UV-lyset, der bruges, er en specialdesignet LED, som er mange gange svagere end den type, der bruges til f.eks. gelenegle – og hele 1000 gange svagere end et solarium. Eksponeringen er desuden ekstremt kort: blot 1-2 sekunder pr. vippe. Til sammenligning udsættes vi for væsentligt stærkere UV-stråling, hver gang vi bevæger os udenfor i dagslys. Forskellen er blot, at man i behandlingen ligger med lukkede øjne, præcis som man ville tage solbriller på i solskin.

Vi forstår godt, at det kan føles utrygt, når man ikke kender en ny metode. Men i skønhedsbranchen sker der konstant udvikling – både fordi teknikker bliver forbedret, og fordi visse ingredienser eller metoder med tiden bliver forbudt eller frarådet. Vi følger løbende med i denne udvikling og opdaterer altid vores behandlinger, så de lever op til højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Information om UV-metoden findes også på vores hjemmeside og i vores onlinebooking system, hvor vi beskriver både fordelene og sikkerheden.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at det ikke lykkedes at finde en løsning indenfor din tidsramme, men vi håber, at ovenstående forklaring giver dig og andre et klarere billede af, hvorfor vi har valgt netop denne metode. For langt de fleste kunder betyder det både færre gener, længere holdbarhed og større tryghed – og vi vil altid prioritere sikkerhed først.

GO Beauty Hellerup

Ikke et sted jeg vil støtte op om

Dårlig stemning i klinikken, personalet virker triste, men det er formentlig på grund af den ekstremt sure ejer for hun kan umuligt være rar at arbejde for. Måske også derfor personalet skifter så ofte. Der er beskidt - særligt i loftet og remedier mm virker virkelig urene. Behandlerne gør det ok, men de virker bestemt ikke glade og det er ikke et sted jeg vil støtte op om. Det er ikke et sted jeg kommer igen.

21. januar 2025

Dygtige kosmetologer og flot resultat men...

Jeg gik hos GoBeauty og fik en række forskellige behandlinger. Hver eneste gang var jeg tilfreds med resultatet, og jeg kan ikke sætte en finger på behandlere eller resultatet. De har været gode, dygtige og behagelige hver eneste gang.
Årsagen til, at jeg ikke kan sætte den sidste stjerne er stemningen i klinikken herunder ejeren. Man kan få følelsen af, at de taler om (og dømmer) kunderne, hvilket er en ubehagelig følelse, særlig da nogen behandlingerne er intime og kræver følelse af fortrolighed.
Skal der tales om kunderne, så gør det i et andet rum eller udenfor klinikken. Det føles utrygt at overhøre en samtale om en anden kunde som har fået voks behandling. Man kan ikke undgå at tænke, taler de mon også sådan om mig!

30. juni 2024

Go Beauty har i dag annulleret min tid

Go Beauty har i dag annulleret min tid, som jeg har bestilt tilbage i april. Jeg har ringet rigtig mange gange og kom endelig igennem til en som ville tjekke og ringe tilbage........men det er selvfølgelig ikke sket. Jeg har annulleret mine fremtidige tider og skal aldrig til Go Beauty igen!

2. juli 2024

Dårlig service

Jeg fik lavet pedicure med lak. Jeg havde ikke klipklappere med da jeg ikke vidste det
Jeg sad derfor ekstra tid før den søde behandler havde kontrolleret tørheden og sendte mig hjem. Flere negle blev ødelagt.
Dagen efter blev jeg arrogant afvist af en anden, idet det var min egen skyld og iøvrigt havde de ikke tid. Surt show og dårlig service for 695kr.

2. maj 2024

Absolut værste “skønhedssalon” og…

Absolut værste “skønhedssalon” og oplevelse.
De reklamere med diverse behandlinger online og deres varighed men man får kun halvdelen af behandlingen da resten er sat af til “spørgsmål og betaling” - som man i øvrigt først får afvide efterfølgende.

Kæmpede en kamp for at få dele af beløbet retur, blev bekræftet men ingen respons og stadig ingen penge retur 3 uger senere. Har udover det også sendt adskillelige mails og SoMe beskeder men INGEN RESPONS - også før at jeg var i salonen. Jeg tænker ikke at de er Danmark førende og travleste salon - så at de ikke engang kan besvare mails eller kunde henvendelser er virkelig dårligt.

Alt i alt - vil kun anbefale alle andre saloner end denne.
Obs: har stadig ikke fået mine 200 kr. retur ..

30. marts 2023

Har netop været forbi butikken for at…

Har netop været forbi butikken for at spørge ind til nogle behandlinger.
Desværre er jeg åbenbart blevet usynlig. Der var ingen, der orkede at sige goddag eller lade som om, jeg var velkommen, så efter at have glanet i butikken, hvor der var gang i neglebehandling, i 5-10 minutter, forlod jeg stedet uden nogen tilsyneladende havde bemærket, jeg var der

6. august 2022

Fantastisk klinik

Jeg får altid de flotteste negle, og dejlige ansigtsbehandlinger. Super professionelle.
Min foretrukne beautyklinik. :-)

3. februar 2022

Besvarelse fra GB Hellerup

Tusind tak :) Det er vi MEGET glade for at høre :)

GO Beauty teamet

Ærgerligt at man ikke vil sælge det…

Ærgerligt at man ikke vil sælge det produkt man reklamere med på facaden.
“Desværre kære kunde. Vi har lige lavet det om - du kan få det samme til 100kr mere”. Måske man skulle starte med at ændre pris-skilte før man ændre pris. svar: Jeg har modtaget et svar fra butikken som ikke er korrekt. Der er tale om samme varighed på det skiltede tilbud.

11. november 2021

Kære Niels-Henrik
Selvfølgelig vil vi gerne sælge - og derfor udvikler vi også hele tiden på vores behandlinger så kunderne får den bedste oplevelse.
Udvalgte behandlinger er netop blevet opgraderet og tilført mere velvære og pleje - så de passer til sæsonen. Den efterspurgte behandlinger er udvidet fra 30 min. til 40 min., så behandlingen er bestemt ikke den samme som du skriver.
Vi beklager naturligvis at vi ikke har fået rettet den ene pris på facaden, men kun på skiltet udenfor. Det er en forglemmelse som vi vil få rettet op på. Men vi er da meget kede af at du mener at det er til en dårlig anmeldelse og til 1-stjerne.

GO Beauty teamet :)

Kun gode ord herfra !

Jeg kan kun sige god for dette sted i Hellerup! Mange tak

6. juni 2021

Besvarelse fra GB Hellerup

Hej :) Tusind tak for dine meget positive ord. Det er vi meget glade for. Mange tak :)

Kan helt klart anbefales!

Det er ved at være længe siden jeg har fået behandling hos jer, men jeg vil helt klart rose jer for den måde i er overfor kunderne ihvertfald mig. Har kun oplevet positive ting. I er virkelig dygtige og serviceminded. I tager alt jeres tid til en og stresser ikke eller noget. Jeg har været mega glad for Cecilie som ordnet mine fødder hun er virkelig dygtig og sød 😀🌸

2. februar 2021

Besvarelse fra GB Hellerup

Hej Spozmay :) Tusind tak for din anbefaling. Det er vi meget glade for. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen :)

Jeg anbefaler!

Jeg har haft en meget god oplevelse!

20. december 2020

Besvarelse fra GB Hellerup

Hej Maria :) Tusind tak for din anbefaling. Det er vi meget glade for :)

Jeg kommer jævnligt i Go Beauty og får…

Jeg kommer jævnligt i Go Beauty og får lavet LPG på både krop og ansigt. Ikke helt ung så appelsinhud og dobbelthage trængte til at blive fjernet. Allerede først LPG i ansigt viste rigtig flotte resultater. Kroppen skulle have 7-10 behandlinger, men så kom resultaterne!
Lene

30. oktober 2020

Tak for flotte negle

Jeg kommer jævnligt i Go Beauty og får lavet negle. Altid et super flot og holdbart resultat ,og så er personalet rigtig søde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger .

31. maj 2020

Amatørarbejde

Fik lavet negle torsdag d.7/5 - 2020
Det var en dårlig oplevelse - slutresultat ringe - rigtig ringe ‼️‼️ Idag tirsdag er to negle krakeleret - ydermere sår rundt om 3 negle. Jeg vil til hver en tid fraråde deres neglebehandling‼️‼️😱

12. maj 2020