Alleen maar fijne ervaringen met Glowdip! De producten zijn van goede kwaliteit en doen precies wat je ervan verwacht. Daarnaast reageert de klantenservice snel en vriendelijk, wat het hele proces ext... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Do not buy from this company its a scam Its been since 18th of march that I have been emailing this glowdip company regards to my order that has never arrived. They keep saying they have refunded... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie producten om mee te werken. Eerste keer uitproberen en daarna ging het steeds beter. Makkelijk te verwijderen en makkelijk aan te brengen Super snelle levering
Geweldige dips, na jaren van biab en gellak ben ik hier onwijs blij mee. Blijft zeer goed zitten en is makkelijk om zelf prachtige nagels te hebben. De service is ook top!! Kortom, geweldig bedrijf!!... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een beginnend bedrijf in de schoonheidsindustrie dat de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen voor manicure aanbiedt, wereldwijd bekend. Nu kunnen nagelliefhebbers overal ter wereld genieten van perfecte nagels zonder het huis te verlaten.
Kontaktoplysninger
Van Karnebeekstraat 84, 8011 JL, Zwolle, Holland
- hello@glowdip.com
- glowdip.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Not easy to apply but impossible to…
Not easy to apply but impossible to remove. Very chemical. Would not recommend.

Topproduct!
Mooie kleurtjes, handig aan te brengen!
Bij vragen krijg je een zeer snelle reactie van de klantenservice. Aanrader!
Ik had een probleem met een paar potjes…
Ik had een probleem met een paar potjes en dit is super goed opgelost door Renée en Lisa.
Ik ben dus een zeer tevreden klant,
GLOWDIP is echt een aanrader
Helaas breken de nagels
Goede service met bezorging de volgende dag al binnen en mooi verpakt. Helaas breken de nagels binnen enkele dagen soms de volgende dag al. Van alles al geprobeerd niet te dikke laag of te dun helaas blijft het gebeuren en is het uiteindelijk niet het geld waard.

Boven verwachting tevreden
Ik zocht naar een alternatief voor gellak. Ik was wel iets sceptisch of dit zou werken, maar ik ben echt boven verwachting tevreden! Het is gemakkelijk aan te brengen, hardt snel uit & blijft goed zitten. Lijkt net alsof ik gellak op heb. Ook was het de volgende dag al in huis.
Super service
Nadat ik besteld had, heb ik de volgende dag al mijn pakket ontvangen. Het zag er keurig netjes uit, alleen waren 2 potjes minder gevuld dan de andere. Ik heb contact opgenomen en een duidelijke foto doorgestuurd. Mijn mail werd vrijwel gelijk beantwoord, ik mocht een kleur uitkiezen en heb na een dag een nieuw potje toegestuurd gekregen. Een super snelle en perfecte service. Ik ben er erg tevreden mee en kan Glowdip zeker aanbevelen.
ik ben fan!
Omdat ik veel in de tuin e.d. werk zien mijn nagels er niet mooi uit en ik ben allergisch voor het laten zetten acryl nagels dus ik heb een starterset gekocht in de hoop dat deze goed voor me zou werken. En dat doet het!!! Ik ben fan. Het gaat vlot en na een beetje oefenen ziet het eruit of je van de nagelsalon komt. Ik gebruik wel tips want ik heb het geduld niet om een kwartier in de aceton te zitten.
Mooi product maar kleuren komen totaal niet overeen met site
Het is op zich een mooi product en de service is goed, maar de kleuren komen totaal niet overeen met wat op de site te zien is (ook niet met de foto’s waarop nagels te zien zijn waarop het zou zijn aangebracht). Erg teleurstellend, want had me helemaal verheugd op de kleuren die ik had uitgezocht. De reactie is dat de kleuren wat kunnen verschillen op het beeldscherm, maar ik heb bijvoorbeeld Venetiaans blauw besteld en heb gewoon heel lichtblauw ontvangen. Een mooie rode kleur die ik had besteld blijkt felroze. Dat zijn geen kleine kleurverschillen meer, dat duidt op kleurenblindheid bij de verkoper;)
Echt heel jammer want het heeft verder echt potentie.

Besvarelse fra Glowdip
Ik vind het een topproduct
Ik vind het een topproduct. Met een beetje oefening ziet het eruit alsof je in een nagelsalon bent geweest.
Ik ben helemaal niet positief over…
Ik ben helemaal niet positief over Glowdip.
Ze adverteren dat het je nagels sterker maakt. Dit is helemaal niet het geval! Mijn nagels zijn heel dun geworden en scheuren gewoon af. Ook brokkelt de nagellak al binnen 3 dagen af, ondanks gebruik volgens de voorschriften. Binnen 24uur zitten er kleine breukjes/scheurtjes in de nagellak. Ik heb geprobeerd om de dip dunner of dikker aan te brengen maar dit maakt geen verschil.

Besvarelse fra Glowdip
Mijn ervaringen zijn helaas niet…
Mijn ervaringen zijn helaas niet positief. Eens met de vorige review, de lucht die de nagellak creëert is heel sterk. Hiernaast is het voor mij niet stevig genoeg met als gevolg dat mijn nagels bijna allemaal zijn gescheurd. Hiernaast brokkelt de nagellak snel af. Ik ben helaas de 60 dagen gepasseerd dus heb niks meer aan mijn aankoop. Ik vind het erg zonde.

Misleidend en slechte kwaliteit
Ik had het starterspakket van Glowdip besteld omdat ik meerdere keren reclame voorbij had zien komen waarin het bedrijf belooft dat als de nagellak niet voldoet aan de verwachtingen je nergens aan vast zit en gebruik kan maken van hun 60 dagen garantie beleid.
Ik hou totaal niet van acrylnagels omdat deze heel dik zijn en bij het aanbrengen ervan veel chemische stoffen vrijkomen. Glowdip belooft anders dus wilde ik het een kans geven. Het starterspakket kwam netjes verpakt aan en ik ben dezelfde dag aan de slag gegaan. Helaas stinkt ook deze nagellak verschrikkelijk. Zelfs met ramen en deuren open blijft de lucht hangen in huis en adem je de chemische stofjes in. Omdat ik eenmaal was begonnen wilde ik het afmaken. Het eindresultaat was echter zeer teleurstellend. De nagels zijn heel dik (je moet 8 lagen gebruiken) en daarna in gebruik dus zeer onhandig en oncomfortabel. Ook sluit de lak (door de dikte) je nagelriemen volledig af waardoor deze geen lucht krijgen wat ook zeker niet gezond is. Na drie dagen vielen bij mij de eerste stukjes er al vanaf en heb ik alles er dus maar afgehaald.
Omdat Glowdip niet was wat ik ervan verwachte en hoe het in de reclames overkwam heb ik de klantenservice gecontact met het bericht dat ik gebruik wilde maken van de garantieservice. Ik kreeg toen het bericht terug dat dit geen probleem was maar dat ik dan wel €5,95 moest betalen. Dit verbaasde mij. Dit is namelijk niet hoe Glowdip het vermeld in hun beleid. Daar schrijven ze dat je het product vrijblijvend kan uitproberen en een ‘volledige terugbetaling’ krijgt. Dit klopt dus niet en is zeer misleidend.
Ik heb spijt van mijn aankoop. De kwaliteit valt enorm tegen eveneens als de klantenservice en de aangeboden garantieservice is een verkooptrucje.
Ik raad iedereen dan ook aan om hier nooit iets te bestellen.

Besvarelse fra Glowdip
Als ik eerder had geweten dat dit…
Als ik eerder had geweten dat dit bestond was ik allang gestopt met de dure nagelsalon. Vandaag voor het eerst zelf mijn nagels gezet. Het ging zo ontzettend makkelijk! Ze zijn super mooi geworden.ik ga de starterset ook voor mijn dochter haar verjaardag geven. Ben zeer aangegaan verrast. De set ziet er ook zo mooi en duur uit.alles is van goede kwaliteit .als ik hier mee kan werken kan iedereen het
Love Glowdip
Mega snelle en verzorgde levering, vriendelijk en behulpzaam bij vragen, ik was al een tevreden klant maar nu ben ik helemaal fan zowel van de service als de producten 🤩
Glowdip verkoopt een goed product tegen…
Glowdip verkoopt een goed product tegen een goede prijs. Ze hanteren een razendsnelle levering. Ik ben iedere keer weer blij verrast!
Je krijgt ook heel snel reactie per email als je een vraag hebt. Ik kan geen minpunten bedenken. Thumbs up!
wàt een geweldige service van Glowdip
wàt een geweldige service van Glowdip! De communicatie verloopt heel vlot. Goed geholpen bij foutief adres, nieuwe zending meteen in orde. Maar het allerbelangrijkste: perfect mooie nagels! Leuk om aanbrengen (ik maakte gebruik van een youtube filmpje om samen met de handleiding op te volgen). Ik ben fan!
Glowdip is een prima product en ze hebben een toppie klantenservice”
Glowdip is echt een leuk, mooi en een gemakkelijk te gebruiken product voor de nagels.
En wauw wat een geweldige klantenservice, zelden meegemaakt. Ik had een probleempje met een besteld product en nam contact op.
Ik was aangenaam verrast toen ik een uurtje later reeds een antwoord kreeg. Er werd dadelijk een oplossing gezocht en het product werd onmiddellijk opnieuw verstuurd. Ik schrijf zelden een review maar deze mensen van de klantenservice zijn zo lief en vriendelijk dat ik het nu met veel plezier doe, Toppie service!
De producten worden zeer snel en netjes…
De producten worden zeer snel en netjes geleverd. Fijn dat er een handleiding bij zit! Daardoor kan je de producten op een correcte manier aanbrengen en krijg je een geweldig resultaat! Ook op de community pagina op facebook staan veel tips en tricks om nog een langere houdbaarheid te garanderen. Topproducten die de nagel niet beschadigen. Wanneer je met een vraag zit, helpen ze je meteen verder. Ik ben helemaal verkocht en heb er een nieuwe hobby bij!
Ik heb het product 32 dagen en ze…
Ik heb het product 32 dagen en ze zeggen dat je het tot 60 dagen terug mag sturen. Niet dus. Ze sturen gewoon standaardmail. Wat een klucht!

Glowdip is een topproduct
Glowdip is een topproduct! Langer houdbaar dan de nagelsalon waarbij ik altijd snel nagels kwijt was. Zeer goede uitleg en stappenplan. Wanneer je dat volgt dan kan er niets mis gaan. Fijne community op Facebook waar je ook vragen kunt stellen. Goede klantenservice, snelle levering en prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben fan! Er is wel een nadeel, eenmaal begonnen dan wil je steeds meer kleurtjes en accessoires kopen😊
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.