Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alleen maar fijne ervaringen met Glowdip! De producten zijn van goede kwaliteit en doen precies wat je ervan verwacht. Daarnaast reageert de klantenservice snel en vriendelijk, wat het hele proces ext... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Do not buy from this company its a scam Its been since 18th of march that I have been emailing this glowdip company regards to my order that has never arrived. They keep saying they have refunded... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie producten om mee te werken. Eerste keer uitproberen en daarna ging het steeds beter. Makkelijk te verwijderen en makkelijk aan te brengen Super snelle levering

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige dips, na jaren van biab en gellak ben ik hier onwijs blij mee. Blijft zeer goed zitten en is makkelijk om zelf prachtige nagels te hebben. De service is ook top!! Kortom, geweldig bedrijf!!... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kosmetikindustri

Skrevet af virksomheden

Wij zijn een beginnend bedrijf in de schoonheidsindustrie dat de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen voor manicure aanbiedt, wereldwijd bekend. Nu kunnen nagelliefhebbers overal ter wereld genieten van perfecte nagels zonder het huis te verlaten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden, zowel over het aanbrengen van de glowdip, de service als de uitleg bij alles wat je wil proberen. Komt aan in een mooie luxedoos, mooi om cadeau te doen aan iemand en nu met de feestdagen in het vooruitzicht...zeker doen, niet twijfelen

1. oktober 2025

Prachtige kleuren

Prachtige kleuren, makkelijk aan te brengen ook voor een beginner. Het is eventjes de handigheid krijgen, maar wil niks anders meer. En toen er met mijn bestelling iets niet goed was, is dit heel snel en netjes opgelost. Niet twijfelen, maar gewoon doen!

30. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik gebruikte eerst pink Gellac me…

Ik gebruikte eerst pink Gellac me nagels waren extreem beschadigd dus ben overgestapt naar glowdip.was zo makkelijk aan te brengen en blijft bij mij 2 weken zitten.me nagels worden er ook steviger van.glowdip heeft ook super service en is heel snel geleverd.ik wil niet anders meer.pas op het is wel verslavend 🤣

24. september 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Onbegrijpelijk zoveel goede reviews

Ik snap niet dat zoveel.mensen zo positief zijn. Ik heb de nagellak nu 3x geprobeerd. Met lange tussen pauze omdat na de eerste keer me.nagela.allemaal stuk waren. Na tips en tricks van glowdip half augustus nogmaals geprobeerd. Het ziet er mooi uit, maar zekers niet voor 3 weken, er vallen stukjes af, en het is zo hard dat de lak barst bij stoten. Erger is dat als je nagel dubbel slaat je een nagel breuk in je vlees he t en dit doet zeer, en duurt lang voor herstel.
Voor het verwijderen begon ik de boven laag er af te halen met een nagel vreesje want vijlen duurt zo lang, dan weken en vijlen en weken en vijlen en weken, en nog zit de helft erop. Vooral op de bovenkant van de nagel blijft het zitten, na uren eindelijk alles er af en nu is het alsof ik nagels bijt, ze zijn zacht (heb altijd hele stevige nagels) en gescheurd, dus ik heb alles eraf geknipt , ik vind dit vreselijk maar hopelijk groeien ze ook deze keer weer goed aan.

Conclusie: je bent na een paar dagen dagelijks bezig met bijwerken door breukjes of chippen, en na verwijderen heb je ook echt alles verwijderd. Heb het echt met alle tips van glowdip uitgetest, maar ben zeer inte vrede over het werkelijke totale resultaat.

30. august 2025

Beste Yosh,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review. Het spijt me oprecht dat ondanks je meerdere pogingen en het opvolgen van onze tips, het product niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.

Bij de meeste mensen werkt Glowdip goed, maar helaas zullen er altijd personen blijven bij wie het niet goed werkt. Dit hoeft niet te maken te hebben met het niet goed opvolgen van tips, maar kan zijn dat je nagels gewoon niet geschikt zijn voor het product.

Mogelijke oorzaken zijn zeer olierijke nagelriemen, broze nagels, of nagels die te flexibel zijn. Bij elke stoot of beweging in je natuurlijke nagel kan dan deze harde schil van Glowdip beschadigen.

Daarom bieden we ook een 60 dagen geld-terug-garantie, zelfs als je het complete pakket hebt gebruikt. Ondanks dat het een hygiëneproduct is, willen we iedereen de kans geven om het zelf uit te proberen.

Als je gebruik wilt maken van deze garantie, mail dan naar hello@glowdip.com.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top producten en top klantenservice

Top producten, mijn 1e bestelling was de startersset welke ik superfijn in gebruik vind, mijn 2e bestelling de tipjes om te verlengen. Echter deze werd door mij niet
Ontvangen omdat dhl het waarschijnlijk gewoon buiten voor de deur heeft gelegd.
Nadat ik contact had gehad met de klantenservice had ik 2 dagen later alsnog van glowdip een nieuwe set in de
Brievenbus
Top service dus!!!

Gr Desiree

14. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht product en communicatie.

Laten we beginnen over het aanbrengen van het product... Verschrikkelijk! Was langer bezig dan gewoon lakken.. nou uiteindelijk zat het erop.. maar aangezien het zo hard is.. breekt het gewoon af.. de volgende dag was ik al bij verschillende nagels stukjes kwijt.

Nou had ik gelezen op hun site: niet goed AL je geld terug.
Maar ze waren wel even vergeten om bij dat stukje te schrijven dat je zelf voor de retourkosten opdraait..
Dit aangeven, krijg je te horen.. staat op de site onder retour.. ja dus? Ik kijk toch onder het niet goed geld terug stukje. Ohja ook is het zo dat PostNL erbij schrijf 5,95 en glowdip maakt er even 6,95 van.
Nou prima alles terug gestuurd.. krijg ik op maandag 25-08 mail dat ze het hebben ontvangen, en dat ze het binnen 14 dagen terug storten..
Ondertussen waren we alweer op dag 15 en nee geen geld op mijn rekening.. dus gemaild.
Krijg ik antwoord terug.. oh sorry we waren het vergeten (serieus?).. ik heb het gelijk voor u geregeld en het staat er binnen 3 werkdagen op.. sorry?? 3 werkdagen . Ik wacht al 15 dagen!!
Dus boos een mail gestuurd over dat ik het niet eens ben over de 3 werkdagen en dat ze slecht zijn met de communicatie ook over de retourkosten.

Ze schreven terug: sorry kan niet sneller.. en we hadden inderdaad beter moeten communiceren over de retourkosten.
Oke..als je het (uiteindelijk toch) met mij eens bent.. en je bent al met alles laat.. had het wel even netjes geweest om mij die retourkosten ook terug te sturen.

( Ik schrijf dit bericht omdat jullie mij weken lang bijna elke dag een mail hebben gestuurd of ik een review wil achterlaten) nou bij deze!

Nooit meer.. blij er vanaf te zijn.

Update na jullie reactie:
Jullie hebben via de mail zelf toegeven dat de retourkosten beter vermeld moest worden op de site, dus ga nu niet schrijven dat het duidelijk is.

8. september 2025

Beste Leonie Dijst,

Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Het spijt me dat je ervaring met ons product niet was wat je ervan verwachtte.

Wat betreft de retourkosten: deze informatie staat vermeld in ons retourbeleid op de website, waar klanten deze details kunnen vinden. We begrijpen dat het vervelend is als dit niet de verwachting was.

De vertraging in je terugbetaling was inderdaad niet acceptabel - dit had sneller moeten gaan, ook al betrof het enkele dagen.

Dipping powder heeft een leercurve en werkt niet voor iedereen even goed. Sommige klanten hebben meteen succes, anderen ontdekken dat het gewoon niet bij hen past - en dat is ook prima.

Voor toekomstige klanten: al onze retourvoorwaarden, inclusief kosten, staan duidelijk vermeld in ons retourbeleid op de website.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super producten en mega snelle levering

Inmiddels mijn 4de bestelling binnen. Wat een fijn product is Glowdip toch.
Mooie nagels gelijk als in een nagelstudio. Maar dit kun je zelf doen zonder de schadelijke UV lamp. En zo leuk dat je er van alles mee kan., mooie design mee maken, en spelen met kleurcombinatie’s. Het is echt verslavend kan niet wachten tot ik een nieuwe set kan zetten. Vandaar dat ik de peel of base coat ook heb aangeschaft dan kan ik sneller wisselen en een nieuwe creatie maken. Of een set zetten die helemaal aansluit bij een outfit. Ik ben er erg blij en zeer tevreden over.
Ik ga ook experimenteren met stempels zetten en stickertjes. Dat lijkt me helemaal leuk om 1 of twee nagels extra in het zonnetje te zetten. Als dat goed lukt laat ik het zeker zien in de FB groep 😉

12. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geen last van mijn hema allergie

Hoi allemaal.
Ik heb een hema allergie opgelopen door agryl/gel nagels. Een zeer vervelende pijnlijke allergie dat echt voor mijn toekomst best wel eens grote gevolgen kan gaan hebben als het gaat om medische ingrepen. Nu heb ik glowdip en tot op heden absoluut geen klachten qua allergie. Ik heb zelf hele dunne en scherpe nagels die zo snel scheuren. Maar nu ik glowdip gebruik voel ik me weer mooi zonder pijnlijke vingers.

5. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Echt rommel om aan te brengen

Echt rommel om aan te brengen.
60 dagen was jammer genoeg voorbij door vakantie periode die druk was.
Geen begrip.
Je bent echt lang bezig om je nagels gepoederd te krijgen.
Echt onhandig.
Jammer van het geld

23. august 2025

Beste Kimberly den Haese,

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me te horen dat je moeite hebt gehad met het aanbrengen van onze producten.

Ik begrijp dat het vervelend is als de 60-dagen termijn verstreken is. We zijn inderdaad zeer coulant met deze garantie omdat we onze klanten de kans willen geven om ons product goed uit te proberen. Echter moeten we wel ergens een harde lijn hebben - anders wordt dit voor iedereen onduidelijk.

Wat betreft het aanbrengen: het klopt dat dipping powder een leercurve heeft en niet iedereen vindt het direct makkelijk. Ik las dat je het 2 keer hebt geprobeerd - als je het opnieuw wilt proberen, help ik je graag met tips om een beter resultaat te behalen.

Voor tips en begeleiding kun je altijd contact met ons opnemen via hello@glowdip.com.

Ontzettend tevreden

Als eerste mijn complimenten over de snelle verzending, de mooi verpakte producten en een snelle reactie op mijn mail!

Daarnaast ook heel tevreden over de producten. Helaas bleef geen enkele nagellak bij mij zitten. Het poeder is gemakkelijk aan te brengen en het blijft super lang en goed zitten!

Echt een aanrader!

18. august 2025

Dé ontspanning !!

Goede producten. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Heeeeel goede klantendienst. Leuke community. Fijn in gebruik (ontspannend zelfs). Blijft super zitten. Snelle levering. Kortom, het proberen meer dan waard

15. august 2025

Mooi product

Mooi product
Is zoals aangegeven. Zoals de foto's zijn is werkelijkheid. Erg makkelijk om mee te werken . Even de slag te pakken krijgen, maar oefening baart kunst.
Erg blij met Glowdip.
Mooie kleuren en handige tips op de site .

11. august 2025

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, heel goed verpakt en mooie producten. Ik ben erg enthousiast over glowdip, ook nu ik zelf mijn nagels kan doen en in allerlei kleuren.

10. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.