Alleen maar fijne ervaringen met Glowdip! De producten zijn van goede kwaliteit en doen precies wat je ervan verwacht. Daarnaast reageert de klantenservice snel en vriendelijk, wat het hele proces ext... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Do not buy from this company its a scam Its been since 18th of march that I have been emailing this glowdip company regards to my order that has never arrived. They keep saying they have refunded... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie producten om mee te werken. Eerste keer uitproberen en daarna ging het steeds beter. Makkelijk te verwijderen en makkelijk aan te brengen Super snelle levering
Geweldige dips, na jaren van biab en gellak ben ik hier onwijs blij mee. Blijft zeer goed zitten en is makkelijk om zelf prachtige nagels te hebben. De service is ook top!! Kortom, geweldig bedrijf!!... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn een beginnend bedrijf in de schoonheidsindustrie dat de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen voor manicure aanbiedt, wereldwijd bekend. Nu kunnen nagelliefhebbers overal ter wereld genieten van perfecte nagels zonder het huis te verlaten.
Kontaktoplysninger
Van Karnebeekstraat 84, 8011 JL, Zwolle, Holland
- hello@glowdip.com
- glowdip.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb glowdip ontdekt door een collega
Heb glowdip ontdekt door een collega, vaak al bij veel nagelstudio's geweest maar altijd dat m'n nagels eraf gingen of dat ik scheuren had en heel m'n eigen nagel was beschadigd zelf zo erg dat ik een kuur hebt moeten doen voor gezonde nagels terug te krijgen. Met de valentijnsactie m'n set aangekocht volgende dag was m'n set in huis en gelijk uitgeprobeerd met de handleiding die in het set zit en na 3 weken zitten ze er nog steeds op en geen scheuren. Ook al een live gevolgd en veel filmpjes gekeken voor idee. Hoop nog veel te genieten van het mooie set en met behoudt van gezonde nagels. Bedankt glowdip voor de tools en goeie service
Superblij met Glowdip
Zomaar ineens kwam ik Glowdip tegen op Facebook. Zelf ben ik niet goed in het lakken van mijn nagels en telkens naar de salon zag ik niet zitten. Daarom besloten om een starterspakket te bestellen en het gewoon te proberen. Ik ben super blij dat ik Glowdip ontdekt heb de levering was de volgende dag al binnen en inmiddels heb ik al meerdere bestellingen gedaan om meer kleuren te bestellen.
De tips op de Facebook pagina zijn voor mij heel handig en inmiddels heb ik al best wat sets bij mezelf gezet. Na een dag of 10 zet ik er weer een nieuwe kleur op omdat ik er dan zelf zin in heb om van kleur te wisselen. Je moet er wel even de tijd voor nemen want je bent niet in een half uurtje klaar maargoed ik vind het erg leuk om te doen en als je naar een salon moet kost het ook veel tijd. Wat mij betreft dus een aanrader.
Appeltje eitje! Snel geleverd en aan de slag!
Snel geleverd, heldere communicatie. Ik bestelde de startersset en kreeg 2 extra kleurtjes gratis! Altijd leuk! De set bevat duidelijke instructies en vanuit daar appeltje eitje! Uiteraard oefening baart kunst, maar ik ben zeer tevreden met mijn eerste setje.
Super mooie nagels met Glowdip
Super mooie nagels met Glowdip, die bij mij minimaal 2 weken blijven zitten. Zou langer kunnen, maar kijk telkens uit naar het ontdekken en opzetten van nieuwe kleuren:).
Duidelijke beschrijving hoe het te gebruiken. Het is echt super makkelijk in gebruik!
Wat ook super leuk is,is de Facebook community waar je tips kan vragen en krijgen en inspiratie op kan doen.
Ook de (klanten)service is top! Je wordt snel en netjes te woord gestaan en geholpen.
Ook worden de bestellingen super snel (meestal de dag erop) bezorgd.
Ik ben zeer tevreden!
Je eigen nagelstyliste worden stap voor stap met Glowdip
LET OP, ER IS EEN COMMUNITY DUS JE BENT NIET ALLEEN. Nadat je glowdip hebt besteld kun je lid worden van de community.
Ik vind het belangrijk mijn ervaring te delen maar hoop ook vooral dat als je dit leest dat je begrijpt dat je iets nieuws gaat leren! Dat is leuk, spannend, eng en vervelend. Met Glowdip wordt jij je eigen nagelstyliste, als het niet soepel gaat word er dan beter in en raak niet teleurgesteld in het product of in Glowdip. De community helpt je beter te worden. Mijn ervaring? Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, producten, community en... ik ben mijn eigen nagelstyliste geworden dus ook trots op mijzelf. Na wat oefenen mooie resultaten. Kan technisch mooie nagelvorm en stevige set zetten, kan creatief meerdere naildesign technieken toepassen en alle kleurtjes combineren en bespaar heel veel geld al is de enige waarschuwing dat kleurtjes bestellen verslavend is. Dan nog goedkoper en leuker dan mijn nagelsalon!
Ik ben een super Fan🥰
Ik ben een super Fan🥰
Negatieve reacties komen voort uit niet goed handelen,geen filmpjes kijken enz.FF je eigen goed inlezen hoe je het moet gebruiken.
Ik heb het vanaf de eerste keer heel goed ervaren en prachtige nagels kunnen zetten,zeer tevreden.
Maar als ik sommige foto’s hier langs zie komen denk ik🙈over de randen gedipt enz. Zijn dit dan de mensen die het slecht ervaren?Zijn het mensen die niet eens der eigen nagels mooi kunnen lakken?En die dan denken we gaan Glowdip Nederland aanschaffen en we krijgen de perfecte salon nagels? Het zijn waarschijnlijk deze mensen die klagen🤔.maar er valt niks te klagen ,alles werkt zoals beschreven alleen ervaring doet wonderen.dus kan je nog geen nagels lakken en je nagels vijlen heb dan geduld en oefen een tijdje🥰
Echt ik ben zoooooo blij dat ik dit ontdekt heb en zeker ook in mijn omgeving die het ook zijn gaan gebruiken!
TOP PRODUCKT🫶🏼
Ik ben ook heel tevreden de…
Ik ben ook heel tevreden de klantvriendelijkheid is top ze helpen jouw met vragen of als je iets verkeerd heb gekregen en gemailt lossen ze het op. Is een mooi assortiment van producten wordt vlug geleverd goed verpakt.
Niets op aan te merken.
❤️❤️❤️❤️
Ik gebruik glowdip al een tijdje, en ik kan niet ander zeggen dat ik er helemaal weg van ben 🥰 het blijft bij mij 3 weken zitten (dan zet ik zelf een nieuwe set ivm uitgroei) & het is veel goedkoper als een nagelsalon. Het eraf halen moet je even onder de knie krijgen, maar geen enkel ander product overleeft bij mij langer als een paar dagen dus ik heb daar zeker vrede mee! Voor mij niks anders meer als glowdip ❤️
Top product
Mei vorig jaar eerste kennismaking met GLOWDIP
Vanaf het eerste gebruik fan
Mooie nagels die zeker twee weken blijven zitten. En altijd keuze stress welk kleurtje kies ik nu weer.
Heerlijke verslaving
Ik kwam op Glowdip met een advertentie
Ik kwam op Glowdip met een advertentie. Heel fijn product, leuk om te doen. Duidelijke instructie en snelle levering. Oefening baart kunst
Wat een geweldig product en een tof…
Wat een geweldig product en een tof bedrijf, de bestelling snel ontvangen!
In het begin moet je er echt de tijd ervoor pakken, ik heb er soms nog moeite mee om mijn nageluiteinde dun te krijgen.maar dat gaat zeker goed komen!
Er is echter 1 nadeel…ze hebben teveel mooie kleutjes 😂
Zeer tevreden met GLOWDIP
Zeer tevreden met GLOWDIP. Al meerdere keren besteld en altijd snel geleverd. Ze hebben zulke leuke kleurtjes dat ik me soms moet inhouden niet opnieuw te bestellen. Tijdens de feestdagen was het drukker, maar viel de levertijd alsnog mee.
Ook de klantenservice reageert snel en met een oplossing. Ik had een probleem met een levering en dat werd direct opgelost door een nalevering.
Super product en hele mooie kleuren
Sinds vorig jaar maart gebruik ik de glowdip. Per toeval ontdekt op Facebook. Mooie site met heeel wat kleuren. Waar ik ook al heel wat van heb . Allemaal even mooi. Hiervoor nog nooit mijn nagels gedaan of laten doen . Eindelijk lange nagels en het blijft super zitten .
En elke bestelling is de volgende dag in huis . Echt top !!! Ben absoluut Fan !
Geluksmomentjes
Ontzettend blij dat dit op mijn pad kwam, wauw wat een goed en fijn product. Makkelijk in gebruik, werkt super. Wil graag alle kleuren bestellen 🫣😂 Ok sommige kleuren zijn lastig te beoordelen de kleur komt soms toch iets anders over. Maar verder ontzettend blij ermee.
Glowdip
Glowdip
1 van de eerste in Nederland die begon met poeder voor op de nagels
Simpele uitleg hoe aan te brengen, je hoeft er geen nagelstyliste voor te zijn
Facebook pagina is up to date met soms een filmpje en hier en daar een leuke winactie
Prijs verhouding is goed te doen een potje kost €9,95 en doet er redelijk lang mee
Grote fan!
Grote fan!
Ik ben nu 1,5 jaar en 5 pakketten verder en wil nooit meer anders!
Mijn nagels zijn mooi sterk en lang. Terwijl ze altijd al afscheurde als je er aan naar keek.
Ik raad het zeker iedereen aan.
Het is even in het begin zoeken hoe je het beste kan doen maar je vindt zoveel tips en how to op Facebook van Glowdip.
Al ben je lang bezig hoe heerlijk is het om je ‘me-time’ te hebben!!
Geweldige producten en adviezen
Snelle levering, producten zijn geweldig. Het werkt zoals het moet werken.
Ik had advies nodig en die heb ik super snel gekregen!
Trouwe vaste klant
Sinds kort ben ik in de bouw begonnen met werken,dus jammer genoeg by by mooie gelnagels want die braken of scheurden terwijl ik er op stond te kijken en dat voor 60€per setje begon dat duur op te lopen,Nu ben ik ruim een maand bezig met glowdip 60 € betaald voor de set met 6 verschillende kleurtjes en ik moet zeggen waaaauw als ik nu 1tje verlies is dit s'avonds snel gefixt en met zo'n set ben ik zeker goed voor 6 maand.Dus nu altijd mooie stevige nagels duurzaam en zoveel goedkoper wat wil een mens nog meer?Moest ik 10 sterren kunnen geven hadden ze die alsnog gekregen .Met vriendelijke groetjes Tina xxxxxx
Top product en super service
Mega tevreden! Niet alleen over het product maar ook echt over de service van glowdip. Na een fout in de bestelling een snelle en nette oplossing vanuit glowdip om dit recht te trekken, waarbij ze me meer tegemoet zijn gekomen dan had gehoeven. Aan mij hebben ze in ieder geval een tevreden en vaste klant erbij gekregen!
Top product
Super service vandaag besteld is morgen in huis.
Valt een kleur anders uit dan op de handfoto helpen ze je via de klantenservice super op weg en komen ze met met een passende oplossing.
Het product zelf lekker vanuit huis je nagels doen. Verschild per persoon maar bij mij blijft het 1 tot 3 weken netjes zitten (verschil zit hem in de manier van zetten)
Het lijkt alsof ik naar styliste ben geweest maar doe het lekker vanuit huis op mijn eigen tempo
Læs mere om andre typer anmeldelser.