Glossmecosmetics

Super fornøyd med den nye builder powder pink in a bottle. Nyyydelig farge, fantastisk god å jobbe med. Håper nå på akt den her fargen på boks i mellom denne konsistensen og konsistensen til van... Se mere

Fantastische service, heerlijke producten! Eigenaresse is echt super lief en reageert snel op instagram op je berichtjes. Activiteit op instagram etc is heeeel leuk! Producten zijn echt geweldig. Heb... Se mere

Altijd goede communicatie met de verkoper en een snelle service! Altijd netjes bezorgd binnen de genoemde levertijd. Kwaliteit is echt geweldig!! De producten zijn super fijn en i am in love!! Girls y... Se mere

1. Kosmetikforretning

The online passion store which sells beauty with passion. We strive to make your life more beautiful and promise an excellent service! Buy the cutest lipglosses and glossbalms by Glossmecosmetics. Shipping within 1 day + a present with your order, because you deserve it! Glossmecosmetics Queen !

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

I’m a fan

Deze gloss voelt niet plakkerig, blijft uren zitten en ruikt heeeeerlijk!

13. juli 2022

Hi Ryanne!

Wat super om te lezen dat je de lipgloss fijn vind!

Enjoy it girly!

~ X Lisa

De body butter is to die for

Als test de bodybutter besteld. En omg she delivered. De butter smelt werkelijk op je huid. En de geur 😍. Love it. Ik ga zeker meer bestellen en houd haar winkel in de gaten of er nog meer geurtjes en kleurtjes komen. Love it. Ga zo door.

Verzending was erg snel en ik kreeg ontzettend leuke freebies bij mijn bestelling ondanks dat ik maar 1 item had besteld.

5 sterren

11. juli 2022

Hi Tamara!

Wauw! Wat een complimenten! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent met onze bodybutter!😍

Heel veel plezier ermee girl!

~ X Lisa

Holographic butterfly lipgloss

Ik heb de holographic butterfly lipgloss en besteld en ze zijn echt prachtig! Ik vind de lipgloss zelf zo mooi en waarin de lipgloss zit is zo schattig. Ik vind het alleen wel een beetje jammer dat de applicator een beetje te hard is. Dat ter zijde is het een geweldige lipgloss die niet al te heftig is, maar wel een mooie glam aan je lippen geeft.

22. marts 2022

Hi Yulin!

Bedankt dat je jou eerlijke mening met ons deelt!
Echt super fijn om te horen dat je de lipglosjes mooi vind!

Nogmaals bedankt en heel veel plezier met de producten!

~X Lisa

Ik was blij verrast

Ik was blij verrast via tik tok kwam ik ze tegen.
En 2 lipglos besteld en netjes verstuurd.
Was binnen 3 dagen binnen.
Ga zekker meer bestellen

2. februar 2022

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Hi Anita! Bedankt voor jou prachtige review! Heel veel plezier met de producten!

Amazing brand

Amazing brand! The gloss i ordered has a great structure and smells so sweet and nice! I even got a free scrunchie. super happy, will order again soon!

1. februar 2022

Thank you so much girl!

Enjoy your products!

Glossmecosmetics

Hele mooie en fijne lipgloss

Hele mooie en fijne lipgloss! Ik zou Iedereen aanraden om ze te kopen! 😍

31. januar 2022

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Wauw! Bedankt voor jou review Alexandra🥰 enjoy your products!

Geweldig!!!

Ik heb mijn eerste bestelling zojuist binnengekregen en ik ben nu al verliefd op alles! 😍 I love it 😀Ik raad het aan!!

Karla

29. januar 2022

Geweldig !!!
Heel veel plezier ermee 😃

Glossmecosmetics

Dit zijn echt de beste glosjes ooit

Dit zijn echt de beste glosjes ooit! Ze zijn zo mooi natural en comfortabel en wat echt fijn is dat mijn lippen zo zacht zijn als ik de gloss eraf haal. Het was super cute verpakt ook!

Echt het geld waard!

Groetjes Sam

25. januar 2022

Super !!! Enjoy girl 😍

Beste kwaliteit lipglosjes

Beste kwaliteit lipglosjes

De lipglosjes voelen goed aan op de lippen, zijn niet plakkerig en hydrateren goed. Daarnaast is de klantenservice echt top, je krijgt snel reactie en altijd een passende oplossing. Zeker een aanrader!

24. januar 2022

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Hi Kimberly! Super leuk om te lezen dat je blij bent met de producten en de service! Heel veel plezier met de producten😍

Geweldige gloss

Geweldige gloss. Heel romig en de aplicator is super zacht. Mijn lippen zijn verslaafd!!❤Ik raad het iedereen aan.

3. december 2021

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Geweldig om te horen! Veel plezier ermee girl🥰

X

Geweldige Glosses

Geweldige Glosses, totaal niet sticky en perfect verzorgend. De shipping is snel, leuk verpakt met altijd leuke gifts. Keep up the good work!

6. november 2021

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Amazing !!! Heel erg bedankt voor het delen van jou ervaring en je support girl!😍❣️

X ~ Lisa

Amazing 🤩

Super! Het is een waar cadeautje voor jezelf ! Zo leuk hoe het verpakt is ! Producten zijn geweldig , echt heel blij met alledrie 🤩

13. oktober 2021

Hi Kalinka!

Thanks for sharing! We love it that you are in love with our products!😍 you deserve it!

-X Lisa

Top!

Ik ben erg tevreden met de lipgloss, het plakt niet en het ruikt lekker en het verzorgt mijn lippen! Daarnaast een top service 😍😍

28. september 2021

Besvarelse fra Glossmecosmetics

Daar zijn wij heel erg blij mee! Enjoy girl!😍

Super leuk pakketje

Ik heb net mijn pakketje ontvangen en ik ben er echt super tevreden mee 💕. Alles is super mooi ingepakt en het geschreven kaartje is echt een leuke toevoeging🥺. Super snelle service en heel behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!

25. september 2021