Bij binnenkomst word je niet hartelijk ontvangen, maar enkel aangekeken door dames die meer druk bezig zijn met voorbereiden. Klantenontvangst is dus niet helemaal optimaal. Dan word j... Se mere

i got my third full-body laser treatment on the 28th of March. the lady, Shabnam, was very friendly and lovely to talk to! she made me feel comfortable throughout the process and i loved the experienc... Se mere

Ik zit sinds 2022 bij Gloow en ben inmiddels eind 2023 pijnloos uitbehandeld. Altijd lieve servicegerichte mensen meegemaakt. Nu ga ik ieder jaar voor een update laserbehandeling en adviseer zeker ied... Se mere

Wat een heerlijke ervaring. Mijn moeder en ik hebben een Japanse head spa behandeling genomen hier en het was super ontspannend en verfrissend. Mijn hoofdhuid voelde schoon aan en alle spanning in m’n... Se mere

1. Skønhedssalon
  2. Laser-hårfjerning

Gloow is een moderne laserkliniek en beauty salon met vestigingen door heel Nederland en België. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige laserontharing en ontspannende beautybehandelingen die zijn ontworpen om zowel effectief als toegankelijk te zijn voor een breed publiek. Ons doel is om iedere klant op een veilige, comfortabele en resultaatgerichte manier te helpen naar een zelfverzekerd gevoel en een stralende huid. Bij Gloow werken uitsluitend gecertificeerde specialisten die worden getraind volgens onze eigen hoge kwaliteitsstandaarden. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en zorgvuldig samengestelde behandelmethodes die geschikt zijn voor alle huid- en haartypes. Iedere behandeling begint met persoonlijk advies, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om te luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten. Klanttevredenheid staat centraal binnen onze dienstverlening. Daarom hechten we veel waarde aan transparantie, duidelijke communicatie en een warme, veilige omgeving. We hanteren een eerlijk annuleringsbeleid van 48 uur, zodat we voor iedere klant voldoende tijd en aandacht kunnen garanderen. Of het nu gaat om laserontharing, een ontspannende gezichtsbehandeling of een moment voor jezelf: bij Gloow streven we ernaar dat iedere klant met een goed gevoel onze salon verlaat. Onze missie is om beauty toegankelijker, ontspannender en effectiever te maken voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

3,6

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Heerlijke headspa

Heerlijke headspa, fantastische ervaring! Dit is precies wat je nodig hebt om even volledig te ontspannen. Ik kom hier zeker terug. wat een aanrader voor iedereen die zichzelf wat me time gunt!

Headspa

Ik ben langsgekomen voor een head spa, ik werd goed ontvangen. Ik ging weer helemaal ontspannen naar huis! Ik kom hier zeker terug

31. oktober 2025

Ik heb samen met mijn moeder een duo…

Ik heb samen met mijn moeder een duo headspa behandeling gedaan als cadeautje voor haar, en het was echt een geweldige ervaring. Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden we super vriendelijk ontvangen. De sfeer was rustig, schoon en heel ontspannend.

De behandeling zelf was heerlijk — van de hoofdmassage tot de warme handdoeken en de verzorging van de hoofdhuid. Je voelt letterlijk alle stress verdwijnen. Mijn moeder genoot er zó van, dat alleen al maakte het voor mij helemaal waard.

We kwamen allebei buiten met zacht haar, een frisse hoofdhuid en het gevoel alsof we net op mini-vakantie waren geweest. Dit is écht een aanrader om samen met iemand te doen die je wil verwennen. Wij gaan sowieso nog een keer terug!

30. oktober 2025

Goed

Jaa was top na maar een paar keer laseren was alles weg!! Super vriendelijk personeel en een top locatie!!

Warm & rust

Een heerlijke head spa met mijn mama gehad,pure ontspanning en een supermooie ervaring!

3. november 2025

Fijne salon

Laser hier al een tijdje, ben zeer tevreden zie al zeker verschil. Super aardige meiden ook, stellen je erg op je gemak

Toptop!!!

Zeer professioneel en na enkele keren al goede resultaat!!!
Zeer tevreden!!!

6. oktober 2025

Ik ben helemaal tevreden over mijn…

Ik ben helemaal tevreden over mijn bezoek aan deze laser salon! De behandelingen zijn professioneel en de prijzen zijn redelijk. De locatie is ook erg handig en het personeel is altijd bereid om te helpen. Aanrader!

3. oktober 2025

Tevreden klant!

Ik ging naar Gloow Rotterdam voor een laserbehandeling en was echt tevreden! De service was vriendelijk en professioneel. De behandeling was ontspannend en mijn huid voelde zacht en gereinigd achteraf. Prijs-kwaliteitverhouding was goed. Het is zeker aan te raden!

3. november 2025

Vandaag laser behandeling gehad in Amsterdam. Mijn vriendin en ik zijn super goed ontvangen. We zijn allebij blij met het resultaat. Komen zeker vaker terug. Bedankt voor de goeie service.

16. oktober 2025