Glomanzia Anmeldelser 20

1,9

1,9

Under middel

Forfærdelig firma

Forfærdelig firma. De snyder dig og svarer ikke på mails man sender dem. Og man kan ikke ringe. Jeg bestilte 1x3 glas piller også har de trukket penge fra 3x3 pilleglas. Man kan ikke afbestille, selvom man gør det med det samme. Der går så kuk i leveringen og de spørger mig om jeg vil have en omlevring eller en refusion. Jeg beder dem om refusion også sender de pillerne i stedet for. Jeg skriver til dem igen, og lige pludselig svarer de mig på engelsk. Jeg har gjort indsigelse mod dem igennem banken, men de kan ikke give mig refusion pga. det. Hold Jeg langt væk fra dette firma.

22. marts 2026

Jeg føler mig så snydt

Jeg føler mig så snydt. Hjemmeside var sat op på en måde, hvor det ikke fremgik at min ordre var gået igennem, istedet så det ud til at jeg måtte gentage bestillingen, på den måde endte jeg med et køb af 3 gange så mange kapsler. Jeg kontaktede straks firmaet, men ordren kunne ikke standses. Siden er der gået 2 uger inden varen er modtaget muligvis fra udlandet. Jeg har fortrudt købet og forsøger nu at returnere ordren

17. marts 2026

returnering

Returnering af vare: Jeg ville bestille en vare. Gjorde det i går ved 22 - tiden,
fik ved et uheld bestilt 2 af varen og opdagede det ca 1 time efter,
Ville afbestille varen og kun have 1.
Det kan åbenbart ikke lade sig gøre; men må gerne bestille flere.
Vi kan snakkes igen, når varen er ankommet, siger firmaet.
Nok kan varen returneres; men alt går i spillemandspenge så. Da jeg så pludselig skal betale fragten. Så handl ikke med dette firma.

28. januar 2026

De burde SLET ikke ha nogen stjerne

De burde SLET ikke ha nogen stjerne. Efter en korrespondance med mange mails frem og tilbage, er der nu vild forvirring lige fra: "fuld forståelse for din frustration" - "du kan få 15 % af pengene tilbage" - "ser tydeligt på billedet, at du har fået en forkert vare" - til nu: "ser, at du har fået, hvad du har bestilt og betalt"!! + alle de andre mails, hvoraf nogle blot er mine egne mails, der er tilbagesendt til mig. Over 400 kr. er betalt for en vare, der ikke lever op til det annoncerede!

25. november 2025

Frygtelig oplevelse

Frygtelig oplevelse! Varen kom 3 uger for sent. De Lotus frø jeg fik voksede sig op til fine rådne visne stængler. De vil ikke give pengene retur trods tydelige billeder at “buketten” og beder mig betale for at sende det retur. Udover det svarer de ikke på mails og skriver hele tiden fra nye adresser. Dont go there!!!!!

5. november 2025

Fup Firma

Jeg bestilte Uro Vita hos dem, men der kom noget der hedder Docteat. jeg skrev for at høre om det ikke var en fejl. De ville undersøge det, og vendte tilbage med svaret. Vi vil gerne informere dig om at den vare du har modtaget matcher det annoncerede produkt. Underligt at de så bruger 2 navne. Jeg fraråder at handle med dette firma som er et svindel og fupfirma mvh. Leif

22. oktober 2025

Jeg tog lang tid, men ordren kom.

Jeg ved ikke hvorfra mine lotusfrø kom. Jeg bestilte på facebook 18/9-25, hvor de brugte navnet Glawemenciayt. Ordrebekræftelse sagde Glomanzia. Jeg fik ikke nogen besked om afsendelse, som lovet ved bekræftelse.

Men ordren kom med PostNord 24/10-25,

På kuverten stod: FROM: Cheerful Technology 1934 NBX Remailers, BELGIUM.

REMAILERS betyder vel at det kom fra et andet sted oprindelig.
Kina?

Men ordren kom.

Jeg kan tilføje, at den kom samme dag som en anden ordre, teknisk produkt fra andet firma, også kom.
De to firmaer viste sig at have samme profiler, og begge benytte sig af app,en SHOP.
De har måske begge ligget i told. For da jeg i forløbet tidligere søgte på min pakke, stod der, at den var ankommet til min kommune. Så der kan den have ligget i længere tid.

24. oktober 2025

Fup firma

Varer bestilt. Pengene er trukket. Firmaet hed et da jeg bestilte og noget andet da bekræftelses mail kom. Varerne er aldrig kommet. Det er et fup firma!!!

27. september 2025

Nej det gør de overhovedet de stjæler…

Nej det gør de overhovedet de stjæler dine og det det passer hvad deres tilbud er og så sender dobbelt så som du har bestilt og det er dobbelt så end hvad tilbudet lød og så for for du ikke dine produkter du har bestilt det er bare nogen der stjæler dine ikke andet det et stor fusk nummer de laver så for gud køb ikke noget ved dem

4. oktober 2025

Varerne får man ikke.

Jeg har bestilt en vare hos firmaet og pengene er trukket på min konto. Varen skulle være sendt med postnord men den er ikke registreret. Køb ikke varer ved dette firma, det er fup.

29. august 2025

Virkelig dårligt firma

Skod firma, som ikke levere det bestilte produkt. Jeg har for over 14 dage siden bestilt en vare, de har trukket pengene og mener pakken sku være leveret 12/8-25, men pakken er aldrig kommet, jeg vil skriver til dem og vil have mine penge tilbage, og det svare de ikke på. Virkelig dårlig service, bestilt for gud skyld ikke noget fra det firma..

19. august 2025

Uanvendelige Briller

Jeg havde bestilt briller for 405,15 kr. da de endelig kom langt om længe, levede de langt fra op til deres reklamevideo. Jeg vil returnere varen, det kan man ikke. Jeg kunne beholde brillerne, som ikke kan bruges. Det endte med jeg fik 30% retur, og de beholdte 70 %.. brillerne gik til problem affald. (Køb Ikke Briller ved dette firma.)

9. juli 2025

Er dette din virksomhed?