Gloeilampengoedkoop Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

DO NOT USE: Very bad service

They advertise next day shipping, items in stock. Once you order suddenly "out of stock". Request to cancel order is simply ignored, no replies to emails, all in violation of Dutch law. Order eventually arrived after 4 weeks.

10. september 2026

Bedrijf in Nijmegen, of vals adres?

Update 6 okt 2026:
Vandaag met Klarna aan de telefoon gezeten. Eerst geprobeerd de Klantenservice aan de lijn te krijgen, maar werd direct doorgeschakeld naar een bandje dat zei dat ze door drukte niet aan de telefoon konden komen. ‘Hartelijk dank voor uw begrip’. 🤬

Alle negatieve reviews naar Klant gestuurd inclusief mijn mailwisseling die nergens op uitdraaide.
En wat schetst mijn verbazing? We zijn een paar uur verder en het bedrijf heeft heeft het opgelost met Klarna. Dit is nu precies een bedrijf waardoor ik met Klarna in zee ben gegaan. Zij zijn mijn veilige tussenstap. Lang leve Klarna!!

En nee, ik beveel het bedrijf dus niet aan, want het niet telefonisch bereikbaar zijn duidt meestal op malafide business. Les voor de volgende keer.

Bedrijf in Nijmegen. Besteld met betaling via Klarna, dus achteraf betalen (termijn van 1 maand). Heb ze gemaild, omdat de belofte (vandaag besteld, morgen in huis) niet werd nagekomen. Kreeg als antwoord dat men het ging uitzoeken. Nu, paar dagen na bestelling, de melding dat leverden onbekend is. Ik ga meteen Klarna aan het werk zetten en verwijzen naar Trustpilot. Als er niets wordt geleverd, wordt er ook niets betaald natuurlijk. Ik heb om een annulering gevraagd. Zou binnen 48u een reactie krijgen. De eerdere klachten garanderen iets anders.

25. september 2026

Waardeloos bedrijf

Na vele berichten via What's app wederom geprobeerd te bellen. Ze zijn al weken niet via telefoon bereikbaar. En bestelde product is na 3 weken nog niet geleverd. Wat een waardeloos bedrijf. Ik voel me echt opgelicht. Kan hier iets aan gedaan worden?

24. september 2026

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Paar weken geleden al iets besteld en nog steeds niet binnen. Als je ze wilt bellen word er gezegd het is erg druk op het moment en vervolgens de verbinding verbroken. Het zijn gewoon glas harde oplichters. Ik ben mijn geld kwijt. KOOP HIER NIKS!!!

23. september 2026

Geen contact mogelijk en ook geen spullen ontvangen

Ik heb op 23 augustus een bestelling gedaan. Tot op heden geen bestelling ontvangen. Per email al twee keer gevraagd om een status update. En daarin staat dat op 10 september de spullen bij hen binnen komen. Maar tot op heden nog niks ontvangen. Maandag 21 september weer om een status update gevraagd of mijn geld retour. Ik ontvang geen enkele reactie. Probeer ik ze vandaag te bellen. Zijn ze al de hele dag niet bereikbaar ivm de drukte. Wat is dit? Ik wil graag mijn spullen ontvangen of mijn geld retour gestort krijgen.

23. september 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Zeggen voor 20.30 uur besteld volgende dag verstuurd, niet dus. Geen reactie op mails, wat een service, 1 ster zijn ze nog niet waard.

3. september 2026

Mijn ervaring

Ik heb het product gewoon ontvangen, alleen het paste niet helemaal goed. Probeerde via de klantenservice hulp te zoeken, maar dat ging tergend stroef.

17. juli 2026

koop hier NIET

koop hier NIET, je bent je geld kwijt. Bestelling wordt niet geleverd en ze zijn compleet onbereikbaar. Nagenoeg alle recensies zijn negatief en werden hier verwijderd!

10. september 2026

Bestelling na 3 weken nog steeds niet geleverd – klantenservice onbereikbaar

Ik heb een bestelling geplaatst met bestelnummer 1000579789. Tijdens het bestellen werd aangegeven dat ik mijn bestelling binnen 2 dagen kon verwachten.

Inmiddels zijn we 3 weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen. Via e-mail krijg ik geen duidelijk antwoord en ook de automatische chatbot biedt geen oplossing. Vervolgens heb ik geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Na ruim een half uur wachten wordt de verbinding gewoon automatisch verbroken.
Dit vind ik echt niet acceptabel. Als een bedrijf een levertijd van 2 dagen belooft, verwacht ik op z’n minst dat er na 2 weken een duidelijke uitleg of oplossing komt. Het gebrek aan bereikbaarheid van de klantenservice maakt het alleen maar erger.

Op dit moment voelt het helaas alsof ik mijn geld kwijt ben. Ik hoop dat het bedrijf alsnog snel met een oplossing komt, want “goedkoop is duurkoop” begint hier wel heel toepasselijk te voelen.

Ik ga hier in ieder geval niet opnieuw bestellen.

17. august 2026

This company is a 100% scam

Don’t order here,..because 99% sure you lose your money.
They not deliver and itis impossible to get into touch with them. They not anwser emails and their telephone number is a chat robot.
Somehow all the older reviews here have been deleted

9. september 2026

Hier niets meer bestellen

Op 28 mei 2 TL lampen besteld en betaald
Kreeg mail dat ze niet op voorraad waren en op 30 juli weer binnen zouden zijn.
Nog niets geleverd
Gemaild: standaard antwoord
Een half uur met AI persoon what’s app contact gehad.
Zou vervolgens mail ontvangen, niet dus.
Geprobeerd te bellen, 1 wachtende voor mij , na half uur de hoorn er maar op gegooid.
Heb eigenlijk geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

18. august 2026

Ik heb de 04/06/2026 een bestelling…

Ik heb de 04/06/2026 een bestelling gedaan en betaald 20 Gloeilamp kaarslamp gedraaid -kleine fitting. 67,19 euro betaald. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen er staat een telefoonnummer op 024-3559974 voor info . Ik heb meermaals gebeld maar dan antwoorden ze dat die nummer niet bestaat. Dus voor mij zijngloeilampgoedkoop.nl oplichters.

4. juni 2026

Er dette din virksomhed?