Besvarelse fra Glitchspin
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Here at GlitchSpin, our goal is to deliver a glitch-free experience on all levels. Not just in technical terms, but in terms of games, promotions, customer support, payments, and more. We welcome players of all kinds, including newbies and veterans. We offer an extensive library of games from renowned software providers and generous bonuses you simply can’t refuse. All of that in a safe and carefree atmosphere where you can put your mind at ease. Registration will take but a minute, so it’s easy to become a GlitchSpin member. You’ll get instant access to thousands of games and irresistible incentives. Sign up now and get ready for the ride—you'll love what we have to offer! - Amazing Bonuses and Promotions - Instant Payouts - Best Slots and Casino Games - Glitch-Free Customer Service

Besvarelse fra Glitchspin
Jeg har vundet godt 5000 kr ville sende 3500kr til min konto.
Men de sender ikke pengene til min konto. De sendte bud efter et foto af mit visakort dog uden .De vigtigste tal.
De sender stadig ingen penge .Så jeg vil advare jer mod at forvente at få pengene ud som i har vundet. Jeg spillede så godt 1000kr op som jeg havde vundet.Det har kostet mig 300kr .Så det klare jeg nok. Men pas på jeres penge og lad være at spille for andet end hvad i har råd til .For det er svindel .når de reklamere med vi kan få gevinst ud af det. Vh Tove
Siden har de sendt bud efter billed der kan bevise hvem jeg er. Sendte igen billed på mit kørekort selvfølgelig med mit navn . Men får stadig ingen penge.
Så har sendt igen .

Besvarelse fra Glitchspin
Startede med at spille og når jeg skulle sætte penge trak de pengene fra min konto med det samme sekund men da jeg så skulle trække pengene var der ikk andet end problemer kun så jeg kunne bruge pengene igen total dårlig service de sender den samme e-mail 100 gange og påstår man ikk har sendt de information de ville have men kun løgn ikke andet og efter jeg vandt så stoppede maskinerne med at give gevinst total dårlig casino
Are the website close - I have won some money - and I can’t not go in the website
De er utrolig langsomme
Har spillet der i en periode og erfarede, at det er snært omkring umuligt at vinde mere end 100x på bonus buy og skulle man være heldig at få et spin in bonus spil bliver man ligeledes slemt skuffet og når sjældent over 30x.
Har bedt dem om at lukke min konto ned flere gange. Det svarer de slet ikke på - Har ikke tillid til sitet.