Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Et fantastisk flott gavekort Gavekortet kommer digitalt som er forhåndsbetalt mastercard, som kan brukes i vanlige butikker, også matbutikker. De fleste andre gavekort kan stort sett bare brukes til... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mine ansatte fikk Glede gavekort i julegave, og det fungerte fantastisk. Under julelunsjen, klokken 12:00, tikket tekstmeldingene inn til alle som var til stede, og da ble det veldig god stemning :)... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fungerer veldig mye bedre enn alt annet vi har delt ut av gavekort til våre ansatte. Ingen gebyrer ved bruk og man står fritt til å bruke kortet hvor man vil som et mastercard. Enkelt å legge inn på t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Glede er en revolusjon innen gavekort for oss med organisasjonsnummer som lar det drysse på medlemmer og ansatte. En utrolig intuitiv og enkel løsning som fungerer over alt uten låsing til noen få u... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Glede gjør det enkelt å sende personlige, digitale gavekort i hele Norge. Gavekortet kan benyttes alle steder i verden som aksepterer Mastercard eller doneres til et veldedig formål.

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gavekortet lar seg ikke bruke etter å…

Gavekortet lar seg ikke bruke etter å ha vært tatt i bruk en gang. Veldig dårlig oppfølging fra support

17. januar 2025

Hei Elise,

Tusen takk for at du sier ifra og opplevelsen skal selvfølgelig ikke være sånn. Hvis du sender inn mail til support@glede.app så hjelper vi deg med en gang!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Google Wallet app vil ikke åpne

Google Wallet app vil ikke åpne. Samsung Wallet aksepterer ikke kortet. Kan dere få kortet til å kobles til Samsung Wallet?

20. december 2024

Hei Håvard,

Tusen takk for at du sier ifra og opplevelsen skal selvfølgelig ikke være slik. Hvis du sender mail til markus@glede.app så skal vi hjelpe deg så fort vi kan over telefon!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kontakter chat kundeservice tidlig på…

Kontakter chat kundeservice tidlig på morgenen. Svarene er korte og lite hjelpsomme, og tar flere timer på å få svar etter hver melding. Til slutt ble meldingene bare sett og ikke svart på. Gavekortet jeg fikk fungerte heller ikke å koble seg til telefonnummeret. Alt i alt en dårlig erfaring dessverre.

Redigert: endrer til 4 stjerner da de raskt fikset opp i problemet etter anmeldelsen. Eneste som trekker ned er at kommunikasjonen kunne vært bedre.

20. december 2024

Hei Maja,

Det er veldig beklagelig at dette har skjedd! Har du mulighet til å sende en mail til markus@glede.app så skal vi hjelpe til så fort vi kan!

Dette har vært den mest hektiske dagen i året som gjør at ting tar litt lengre tid og beklager at det har gått utover din opplevelse. Vi skal hjelpe til for å løse problemene dine:)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lettvint for alle bedriftseier som skal…

Lettvint for alle bedriftseier som skal dele ut skattefritt gavekort til styremedlemmer.
Etterlengtet idé, knall bra opplegg!
Etter at de fikk økt beløpsgrensen til over 1500,- er kortet helt genialt.
Brukervennlig og kan brukes overalt.

17. december 2024

Besvarelse fra Glede

Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd – tusen takk!

Lettvint

Lettvint, forutsigbart og bra! :)

14. november 2024

Besvarelse fra Glede

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en anmeldelse – vi setter stor pris på det!

Ikke mulig å benytte via Apple Pay

Tidligere var kortet var mulig å bruke fra Google og Apple Pay, men da med en månedlig beløpsgrense på kr 1500. Så kom muligheten for å oppdatere kortet til en større beløpsgrense, som jeg benyttet, men da sluttet det helt å virke. Fikk et nytt kortnummer som ikke lenger er mulig å knytte mot Apple. Kundeservice skylder på Apple, og da er jeg uten videre muligheter å benytte min siste kr 2000.

1. november 2024

Hei Stig,
Tusen takk for at du sier ifra. Vi jobber med å løse problemet ditt så fort vi klarer. Du skal få brukt de siste 2000 kronene og vi kommer til å utsette gyldighetstiden helt til problemene er løst.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

har en fått gavekort på f.eks

har en fått gavekort på f.eks. 4000kr., så får en ikke brukt mer en max 1500kr pr. måned. så finner en klær som koster mer enn 15ookr., så må en betale det overskytende selv.

7. august 2024

Besvarelse fra Glede

Tusen takk for tilbakemelding. Da har vi opphevet begrensningen på 1.500 kr. Vi håper dette gjør tjenesten enda bedre!:)

Et helt ubrukelig kort

Et helt ubrukelig kort om summen er over 1500kr. Noen tjener gode summer på å selge dette produktet til uvitende forbrukere. Styr unna!!

30. august 2024

Hei Erik:)

Beløpsgrensen har vært der på grunn av lover og regler knyttet til hvitvasking.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Idiotisk maksgrense på bruk per måned

Idiotisk maksgrense på bruk per måned. Får dermed ikke brukt kortet slik man selv ønsker. Dette er å behandle folk som barn.

29. juli 2024

Hei Arne:)

Beløpsgrensen har vært der på grunn av lover og regler knyttet til hvitvasking.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fin og enkel nettside

Fin og enkel nettside. Brukervennlig. Minus for 1500 kr,- maks bruk pr mnd. Kortet er også dyrt. 4% ekstra i gebyrer (120 kr for et gavekort på 3000 kr).
2.5 stjerner....

2. februar 2024

Rask respons på support

Kortet har ikke fungert som betalingsmiddel på nettbutikk, men takket være raskt svar fra support så løste det seg.

1. februar 2024

Besvarelse fra Glede

Tusen takk for tilbakemelding og flott at det løste seg!:)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.