Glasprofielen.nl Anmeldelser

4,7

​Als je op zoek bent naar glasprofielen, dan is dit hét adres waar je moet zijn. Glasprofielen.nl is een ontzettend betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Ik belde hen om te informeren naar de sta... Se mere

Na wat zoekwerk op internet ben ik bij dit bedrijf uitgekomen. De goede uitleg en detailtekeningen gaven mij het vertrouwen dat ik bij dit bedrijf goed zat. Het was geen koopje en de prijs viel me ook... Se mere

Heb goede ervaring met dit bedrijf! Ze hebben me goed geholpen toen tijdens de werkzaamheden bleek dat we nog andere profielen nodig hadden. Zonder problemen kunnen ruilen op hun bedrijf. Vriendel... Se mere

Bedankt voor de snelle levering. Er zat bij de levering een verkeerd type profiel. Kan gebeuren. Maar na een eenvoudig telefoontje hebben jullie dat snel rechtgezet en binnen twee werkdagen ontving... Se mere

1. Byggefirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij ons vind je de beste glasprofielen voor dakbeglazing van lichtstraten, serres of veranda's. Met behulp van de meest hoogwaardige materialen en het advies van deskundige product experts helpen we jou bij het creëren mooie projecten voor extra daglicht in huis. Bestel je glasprofielen bij ons en je weet zeker dat jouw project een succes wordt.

Maatwerk met snelle verzending

Alles op maat, binnen 5 dagen in huis - wij garanderen het!

Alles op maat, binnen 5 dagen in huis - wij garanderen het!
Bestel vandaag je glasprofielen en ontvang ze binnen 5 dagen. Wij maken alles voor jou op maat, om jouw zorgen uit handen te nemen.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Goede service.

Goede service.
Bij levering alles netjes verpakt en dus geen beschadigingen aan de profielen.
Tijdens montage nog contact gehad omdat er iets niet duidelijk was voor mij, netjes te woord gestaan.

22. juli 2020

Materiaal oke

Materiaal prima, deels beschadigd ondanks goed verpakt ? Was zaagverlies dus geen probleem gehad maar had anders kunnen zijn.

5. juni 2019

Uitstekend geholpen

Nadat wij onze bestelling geleverd hadden gekregen bleek dat het nokprofiel was beschadigd (waarschijnlijk door de vervoerder). Na een mailtje met een foto van de schade kregen wij direct de volgende dag een reactie dat er een nieuw nokprofiel was opgestuurd. Chapeau voor deze afhandeling!

29. maj 2019

Ik heb een bestelling van glasprofielen…

Ik heb een bestelling van glasprofielen gedaan bij deze webshop en heb na deskundig advies van de klantenservice een prachtige pergola in mijn tuin gemaakt. Met behulp van de tekeningen en tips van Glasprofielen.nl ben ik tot een mooi resultaat gekomen. Ik ben trots!

29. maj 2019
Glasprofielen.nl-logo

Besvarelse fra Glasprofielen.nl

Beste Luuk,

Bedankt voor je bestelling bij Glasprofielen.nl!
We zijn blij dat jouw project tot een mooi resultaat is gekomen.

Nog veel plezierige zomerdagen onder je pergola gewenst!

Groeten,
Het Team van GlasProfielen.nl