contact met natasja en emiel van glasgemak liep heel goed , ze weten waar ze het over hebben. glas is netjes geplaatst door emiel en collega . zal ze zeker aanbevelen bij andere

Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... Se mere

Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Se mere

Wij hebben in augustus in alle kozijnen glas laten zetten. Zowel de voorbereiding als de uitwerking was top in orde. Bij vragen kregen wij vrijwel direct een reactie. Het plaatsen van het glas ging pr... Se mere

1. Glarmester

Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!

4,6

Goede communicatie en vriendelijke…

Goede communicatie en vriendelijke service.

11. februar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank je wel voor je review Rianne, we hebben het graag voor jullie gedaan. Geniet van de beglazing en een fijn weekend!

Glasvoordeel

Plaatsen van de ramen keurig gedaan.

7. februar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank u wel voor uw review mevrouw Siemons. Geniet van uw beglazing en van de besparing op de energiekosten.

Topbedrijf

Topbedrijf, plaatsing van 12 HR++ ramen is deskundig, netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Communicatie vanaf offerte tot plaatsing verliep helder snel en adequaat. Aanrader.

5. februar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Veel dank voor je aanbeveling Fred! Wij hebben de werkzaamheden graag voor je uitgevoerd. Geniet van de nieuwe beglazing en de besparing op de energiekosten uiteraard!

Als u nieuwe ramen wilt zoekt moet u bij glasgemak zijndan niet…

Als u nieuwe ramen wilt zoek dan niet veder. Wij hadden enkel glas en wilde dubbele glas dus op zoek gegaan en een aanvraag via een site gedaan dat bedrijven je op kunnen bellen zo gezegd zo gedaan.
Werd door glas gemak gebeld en kwamen langs om alles in te meten en een vrijblijvende offerte werd gemaakt. Een goede prijs vriendelijke en duidelijke service.
Personeel is vriendelijk en duidelijk.
Qua betalingen denken ze met je mee voor een passende oplossing.
We hebben de ramen laten plaatsen en zijn zeer tevreden.
Vakkundig en snel geplaatst.
We moeten alle ramen vervangen hebben in ons huis dus de volgende ramen laat ik weer door glasgemak doen. Zo service als je krijgt vind je niet snel meer.

26. januar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Hi Jeffrey, we vinden het heel fijn dat je tevreden bent! Dank je wel voor je review en we maken graag weer een passende offerte voor jullie wanneer jullie eraan toe zijn. Je weet ons te vinden :).

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden. Deskundig advies, een nette prijs en een heel vriendelijke service. Leuk om te zien dat dit bedrijf zo kwaliteitsgericht is. Een aanrader!

20. januar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Beste heer Van der Graaf, dank u wel voor uw mooie review! Wij zijn blij dat u tevreden bent, wij zijn dat ook!

In mijn gehele woning hr++ glas laten plaatsen.

Super service:
Op tijd alles geleverd en geplaatst.
Aardige mannen die het heel professioneel komen plaatsen.

13. januar 2022

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank je wel Johnny voor je positieve review!

Snel en goed

Snel en goed! Vriendelijke mannen

28. december 2021

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank je wel Natasja! Fijne jaarwisseling! En wie weet tot ziens in 2022!

Een adequaat bedrijf met snelle…

Een adequaat bedrijf met snelle opvolging en goede dienstverlening.

21. december 2021

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank je wel Danny voor je positieve review. Fijne dagen en een goede jaarwisseling. Wellicht tot ziens in 2022!

Betrouwbaar

Snel, goed, betrouwbaar, netjes en vooral heel vriendelijke vrolijke mannen!

Dank Judith

16. december 2021

Besvarelse fra Glasgemak.

Dank je wel voor je positieve review Judith! Onze ervaring met jou was ook erg prettig. Geniet van je nieuwe beglazing!