Banner for Glasdiscount

Glasdiscount Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn zeer tevreden over de service. Online dieke uitleg over het glas en hoe dit goed in te meten, makkelijk te bestellen. Duidelijke communicatie over het bestel- en leveringsproces. We konden zel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben drie ruiten en een bijzonder formaat spiegel besteld. De bezorger belde netjes en was zeer vriendelijk. Alles is goed afgeleverd en bij een ruit zat een klein barstje in de hoek bij aankomst... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het moment van het aanvragen van een offerte liep het contact vlekkeloos. Op de navraag of de tekening duidelijk was, kreeg ik vrijwel direct antwoord met bevestiging. De updates van levering wa... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Communicate erg netjes. En het glas ziet er gewoon zeer netjes uit. Zwarte kitrand bij dubbel glas zeer strak en schoon. Een zeer vriendelijke bezorger!

Virksomhedsoplysninger

5. Spejlbutik
  6. Butik med bruserdøre

Om Glasdiscount

Skrevet af virksomheden

Glasdiscount: maatwerk glas eenvoudig online bestellen

Glasdiscount is dé webshop voor maatwerk glasproducten voor zowel consumenten als bedrijven. Wij leveren een breed assortiment glas op maat, waarbij u eenvoudig online de gewenste afmetingen, glassoort en afwerking samenstelt. Van helder floatglas en veiligheidsglas tot gehard glas, gelaagd glas en spiegels: bij Glasdiscount vindt u een passende glasoplossing voor ieder project.

Ons assortiment bestaat onder andere uit glazen tafelbladen, glazen wandpanelen, kantoorwanden, spatwanden voor de keuken, douchewanden, glazen deuren, lichtstraten en balustradeglas. Elk product wordt zorgvuldig op maat geproduceerd, zodat het aansluit op uw wensen en toepassing. Dankzij scherpe prijzen, duidelijke bestelopties en levering op locatie combineert Glasdiscount kwaliteit met gemak.

Of u nu een verbouwing plant, uw interieur wilt vernieuwen of als professional glas nodig heeft voor een bouwproject: bij Glasdiscount bestelt u eenvoudig maatwerk glas rechtstreeks online. Zo bespaart u tijd en kiest u voor een efficiënte manier om glas op maat te kopen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, de juiste glasdikte of de toepassing van een product? Ons deskundige team helpt u graag met persoonlijk advies. Kies voor Glasdiscount en ontdek hoe eenvoudig het is om hoogwaardig maatwerk glas online te bestellen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

83 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supervriendelijke chauffeur en goede…

Supervriendelijke chauffeur en goede service. Netjes 20 min. van te voren gebeld dat hij iets eerder zou zijn. Perfect!

28. maj 2024

Besvarelse fra Glasdiscount

Beste Mark, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen wij het voor. Vriendelijke groet, Team Glasdiscount.

Prima

De website is duidelijk, goed afwijkende maten in te vullen en een prima prijs. De levering was snel en zeer vriendelijk en een dag van te voren met een tijdsblok van 75 minuten precies aangegeven.

24. maj 2024

Besvarelse fra Glasdiscount

Beste Nancy, hartelijk dank voor deze fijne review, we zijn blij dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens bij Glasdiscount. Vriendelijke groet, Team Glasdiscount.

goede service.

goede service.
ik ben op de hoogte gehouden van mijn bestelling met bevestiging opdracht. bericht over de waarschijnlijke leverdatum en tenslotte de definitieve levering.

24. maj 2024

Besvarelse fra Glasdiscount

Beste Jan, dank je wel voor deze mooie review, goed om te lezen dat alles naar uw tevredenheid is verlopen. Vriendelijke groet, Team Glasdiscount.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht en waardeloos bedrijf

Zeer slecht bedrijf waardeloos service

Er zitten bobbels in het kader ze geven toe dat dit een productie fout is maar leveren geen nieuwe ruit of lossen de klacht niet op en zeggen dat we niet goed hebben in gemeten waardeloos bedrijf loopt weg voor hun fouten

2. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Denken niet mee en leggen de schuld bij klant

Een aantal bestellingen gedaan en geen 1 bestelling is volgens schema aangekomen. Achteraan blijven mailen. Daarnaast had ik 2 ramen besteld waarvan ik het ventilatierooster vergeten was, gelijk gemaild en kreeg heel vriendelijk te horen dat dat geen probleem was. echter komen de ramen binnen op dezelfde maat dus de roosters van €500,- passen niet. Nu had ik aangegeven dat het de zelfde maat moest blijven in totaal met roosters alleen vatte zei dit anders op dan ik bedoelde. Heb 2 dingen voorgesteld maar is aan dovemansoren gericht! 10% op het glas mag ik retour. Bedankt en tot nooit meer ziens.

8. april 2024

Perfect

alles perfect geregeld, duidelijke communicatie.
keurig op tijd geleverd, scherpe prijzen.
Grt Albert

31. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Spiegel met schade en zonder bescherming geleverd

Spiegel besteld van €140, daar bovenop nog €25 verzendkosten betaald. Spiegel heeft schade en wordt verzonden zonder enige bescherming, niet in een doos o.i.d. Zat niet eens beschermfolie op het glas, slechte service voor zo’n bedrag!!

10. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer onbeschoft aan de telefoon als je…

Zeer onbeschoft aan de telefoon als je enkele vragen stelt waar je geen verstand van hebt en op zoekt bent naar een oplossing. Ik had de producten maar beter moeten bestuderen voordat ik belde vertelde deze meneer mij. 😳 Ik heb vervolgens bij glashandelonline.com een zeer vriendelijke mevr. gesproken die mij een instructie filmpje heeft gestuurd en heb daar direct besteld.

24. oktober 2023

Zeer goed geholpen

Lastig product om als leek te bestellen Na telefonisch overleg met Glasdiscount een nieuwe glazen deur met de juiste sparingen kunnen kopen. Erg blij mee!

14. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Directeur komt zijn afspraken niet na…

Directeur komt zijn afspraken niet na wat veelzeggend is uiteraard voor de overige bedrijfsvoering.

Als het hem niet uitkomt verstopt hij zichzelf en reageert nergens op.

Reviews worden door bekende en medewerkers zelf geschreven, dit is aantoonbaar als je wat onderzoek doet.

Totaal geen aanrader !

15. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne tent, veel nuttige informatie en goed service.

Inmiddels al meerdere keren ruiten besteld bij Glasdiscount en telkens keurig afgehandeld. Zit redelijk bij mijn werk in de buurt dus vaak haal ik op, maar deze week laten thuis bezorgen. Hele nette service van de chauffeur die kwam leveren. De ruitjes en bijbehorende spullen keurig op de afgesproken plek achtergelaten.

2. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fout in productie van douchedeur op…

Fout in productie van douchedeur op maat waardoor montage niet kan gebeuren (geleverd op 27/01/2023) . Heel slechte communicatie en nog steeds geen oplossing. Ik moet voortdurend hetzelfde probleem duidelijk maken en nog steeds snappen ze niet waar de fout is gebeurd of hoe ze dit kunnen rechtzetten. Adhv foto's stuurde ik hen de fout door, daarna nog met handen en voeten via mail uitgelegd en op hun maattekening de fout aangeduid en nog snappen ze het niet. waardeloze service

26. januar 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Enkel glas besteld voor deuren van zelfbouw terrarium. Glas keurig op maat geleverd en snel. Top. Bestel zeker nog een keer.
Ehj Versteeg
Maarssen

17. januar 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Twee bestellingen

Tot twee maal toe een bestelling ( HR++ glas op maat en een 3 naps glasdrager ) gedaan bij glasdiscount.
Correcte en snelle afhandeling, Contact met mederwerker ; vriendelijk en behulpzaam. Voor glaszaken een aanrader!
Theo Aaldering

7. januar 2023

Slechte service

Komt half uur eerder dan het afgesproken tijdsslot en laat vervolgens alles onbeheerd voor de deur staan.
Blijken de spiegels beschadigd te zijn.

Vervolgens nauwelijks service, zeer onbeschoft via de email. Geen enkele vorm van compensatie voor de geleden schade.
Geef liever een paar tientjes meer uit, voor een veel beterer service.

2. oktober 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.