1. Rengøringsfirma
  2. Bilrengøring
  3. Erhvervsrengøringsservice

Hvor dit hjem skinner, uden at budgettet forsvinder!

3,9

God

Kæmpe anbefaling

Fantastisk service og opmærksomhed på kunden
Det er tydeligt at mærke at man er en prioritering og ikke bare et arbejde eller opgave

Hvis du mangler god, pålidelig og troværdig rengøring til en god pris så kan jeg anbefalde at tage fat i dem og få en snak

10. juni 2024

Mega samarbejdsvillige

Mega samarbejdsvillige, sig hvad du vil have - de kommet med løsningen. Meget venlige og hyggelige mennesker. Jeg nød de to timer det tog at rengøre mig hus, da vi både fik hyggesnakket og gjort rent - mega fed kombi. Vil helt klart anbegale 5/5 herfra.

1. december 2024

God og pålidelig rengøring til en fair pris

Vi får besøg af Glans hver 14. dag, hvor vi får hjælp til at komme i bund med rengøringen. Vi bor i et relativt stort hus og havde oprindeligt sat 3 timer af til opgaven hver 2. uge, men Glans vendte hurtigt retur og oplyste, at 2 timer var tilstrækkeligt. Vi oplever en punkterlig, imødekommende og dygtig ung fyr, som gør sig umage ift. sin forretning og det produkt, som han leverer. Der bliver støvsuget, vasket gulv, tørret støv af og rengjort badeværelser hver gang, og vi har alle gange været super tilfredse med den service og det produkt, som han leverer.

24. september 2024

Hej Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores arbejde, og at vi har kunnet leve op til dine forventninger. Det betyder meget for os at vide, at vi kan hjælpe jer med at holde jeres hjem rent og pænt, og at I sætter pris på vores indsats.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere den samme høje standard og hjælper gerne med at komme i bund med rengøringen hver 14. dag

Vi har fået gjort rent af Glans…

Vi har fået gjort rent af Glans Rengøring hver 14. dag i et par måneder nu og er fint tilfredse med kvalitet og pris.

26. september 2024

Hej Nicki,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores rengøring og vores priser. Det er altid vores mål at levere service, der lever op til forventningerne, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Grundig og punktlig

Punktlighed, grundighed og venlighed.

Vi har benyttet Glans Rengøring det seneste halve år og er tilfredse.

26. september 2024

Hej Nina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores punktlighed, grundighed og venlighed. Det betyder meget for os, at I har været tilfredse med vores service gennem det seneste halve år, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Kommer som aftalt

Kommer som aftalt, og rengører altid det aftalte.
De har rengjort hos os de sidste 6 md.

12. september 2024

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har været tilfreds med vores rengøring de sidste 6 måneder. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte med at levere på det aftalte hver gang.

24. september 2024

Hej Ali,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores service som god, og vi ser frem til at fortsætte med at leve op til dine forventninger.

🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟

Vi får rengjort hjemmet en gang pr. uge og dette over det sidste halve år.

Det er gået super godt - der er aftalt en tid pr. uge og klares den “normale” rengøring hurtigere overrasker de ofte med en ekstra lige opgave, rens af sofa, rengøring af ovn, ekstra grundig afkalkning mm.

Super service og vi er meget tilfredse.

18. september 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en stor fornøjelse at høre, at I har været så tilfredse med vores arbejde gennem det sidste halve år. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er glade for at kunne levere lidt ekstra, når tiden tillader det. Det er altid vores mål at overraske med god service og sikre, at jeres hjem er skinnende rent.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og glæder os til at gøre jeres hjem rent hver uge!

Professionel rengøring

Får gjort rent en fang om uge med professionel hjælp fra Glans Rengøring. Det er en fornøjelse. Altid behagelig og samarbejdsvillig og leverer et professionelt stykke arbejde

19. september 2024

Hej Rienette,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig, at du oplever vores arbejde som en fornøjelse, og vi er stolte af at kunne levere et professionelt stykke arbejde hver uge. Vi sætter stor pris på samarbejdet og ser frem til at fortsætte med at holde dit hjem rent og pænt!

Grundig rengøring og god service

Grundig rengøring og god service
Har fået rengøring gennem flere måneder og har altid været tilfreds. Der bliver gjort ordentligt rent, og det er altid til den aftalte tid.

30. august 2024

Hej Frederik,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at være en trofast kunde gennem flere måneder! Det glæder os virkelig, at du har været tilfreds med både vores grundige rengøring og vores punktlighed. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte med at levere den gode service, du forventer.

Godt tilfredse

Vi har brugt Glans Rengøring siden foråret 2024 og er meget tilfredse med arbejdet. Vi oplever punktlighed, venlighed og er altid efterladt med et rent hjem.

13. september 2024

Hej Stine,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde, og at vi har kunnet levere både punktlighed, venlighed og et rent hjem hver gang. Det betyder meget for os, når kunder som dig værdsætter den indsats, vi lægger i vores service.

Vi ser frem til at fortsætte med at gøre dit hjem skinnende rent fremover!

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse…d

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Glans Rengøring. De er meget uprofessionelle og kan slet ikke finde ud af at opretholde en professionel relation til deres kunder. De begyndte at kommentere på mine private opslag på sociale medier, hvilket jeg synes er fuldstændig uacceptabelt. Arbejdet de udførte var aldrig godt nok, og de overholdt næsten aldrig de aftaler, vi lavede. Hver gang kom de med de mest langt ude undskyldninger for, hvorfor de ikke kunne levere som aftalt. Jeg kan på ingen måde anbefale dem. Derudover kan jeg se de besvare anmeldelserne herinde med Chatbot som er ret tydeligt.

1. september 2024

Kære "Donald Raegan",

Det er altid interessant at modtage feedback fra kunder – eller i dette tilfælde, personer vi aldrig har hørt om. Vi kan simpelthen ikke finde dig i vores kundekartotek, og det er lidt svært at tage en anmeldelse seriøst, når vi aldrig har gjort rent for dig. Det virker næsten som om, du har forvekslet os med nogen andre – eller måske bare har lyst til at lege lidt på Trustpilot.

Lad os lige rette et par ting. For det første kommenterer vi aldrig på private opslag medmindre vi ikke kan komme i kontakt med en kunde, der skylder penge. Det er heldigvis sjældent, vi behøver det, men vi vil gerne sikre os, at vi får afregnet for vores arbejde – noget vi som bekendt ikke har gjort for dig, da vi aldrig har udført nogen service for dig.

Og angående din kommentar om, at vores svar skulle være skrevet af en "chatbot": Nej, faktisk er det levende mennesker, der skriver dem – med masser af erfaring og et ønske om at besvare ærlige anmeldelser fra rigtige kunder. Hvis du rent faktisk havde brugt vores service, ville du vide det.

Vi er selvfølgelig åbne for en reel dialog, hvis du på en eller anden måde mener, at vi har haft en relation, som vi har overset. Men indtil da, vil vi anbefale, at du holder dig til anmeldelser af virksomheder, du rent faktisk har haft med at gøre.

Startede godt, men blev meget uprofessionelt

Startede med fantastisk service og ok rengøring.

Så brækker rengøringsassistenter hunden og man hørte intet i et par mdr der kom efter lidt pres en afløser ud til 1 rengøring 24 majder efter var der ingen ingen kommunikation . Så skriver ejer af firmaet at nu var hun rask og han ville finde ud af hvornår hun starte op igen men hørte intet.

Ejer af virksomheden skriver en dag.
Jeg ved slet ikk hvordan du ser ud, vil du sende nogle billeder?

Hvilkent jeg syndes var yderst underligt og på ingen måde professionelt. Svare selvfølgelig ikke på det og høre ikke mere fra virksomheden.

Pludslig ringer de konstant og påstår man skylder sem penge Hvilkent ikk er korekt for jeg blev bedt betale sidste rengøring kontakt. Hvor de andre gange skulle betale med mobilepay. Jeg fik ved opstart en timeløn oplyst uden regning på 200kr men pludselig vil han have 1000kr for de 3 timer

Ærgeligt at man havde tiltro til en virksomhed, og anbefalede dem til andre.

Og så skifter de adfærd.
Til og svine en til, kommentere alle ens opslag på facebook, skriver på ens privat mail som de aldrig har fået oplyst.

Sindsygt ubehageligt.

24. maj 2024

Kære Maritza Helene Fjordmann Damm,

Det er virkelig ærgerligt, at det er kommet hertil, men vi føler, det er nødvendigt at få rettet de urimelige påstande, du har fremsat. Vi undrer os over, at du tidligere var fuldt ud tilfreds med vores service og endda sagde, at vi havde gjort et fantastisk stykke arbejde – indtil vi bad om betaling, som jo faktisk har været udeblevet i flere måneder. Det er desuden interessant, at din dårlige anmeldelse først kom efter, at vi måtte kommentere på dine Facebook-opslag for at få kontakt.

Vi vil gerne tydeliggøre, hvorfor vi bad om et billede af dig. Vi har ikke mødt dig personligt, og når din Facebook-profil kun består af billeder af dine hunde, var det et helt rimeligt spørgsmål. Samtidig havde vi på det tidspunkt ventet længe på en betaling, som du flere gange har udskudt med diverse undskyldninger – som da du nævnte, at din pung var blevet stjålet. Det er naturligvis svært for os at vurdere, hvorvidt den forklaring er sand, men vi valgte at udvise forståelse og tålmodighed, hvilket vi nu fortryder, da du har udnyttet vores goodwill.

Når vi nu ser på dit forsøg på at fremstille os som uprofessionelle på Trustpilot, må vi minde dig om, at vi er et registreret firma, der driver forretning efter lovgivningen. At du selv troede, rengøringen skulle være sort arbejde, er meget foruroligende. Det har vi aldrig på noget tidspunkt accepteret eller indgået en aftale om, og det siger i virkeligheden mere om din egen måde at håndtere tingene på end vores.

Derudover vil vi gerne påpege, at vi har givet dig en pris, som var yderst rimelig, særligt når vi tænker på de forhold, vi har arbejdet under. Dit hus var, som du selv ved, i en meget dårlig tilstand, og du har tre store hunde, som skaber yderligere rengøringsbehov. Vi har faktisk tabt penge på din sag, fordi vi ikke har taget betaling for hverken kørsel til Jelling eller for rengøringsmaterialerne. Det er usædvanligt, men vi gjorde det i en gestus af god vilje og for at imødekomme dig. Til gengæld har du nu valgt at svare med en ubegrundet dårlig anmeldelse og stadig ingen betaling.

Vi har gentagne gange forsøgt at få betaling for den service, vi har leveret, og det burde ikke komme som en overraskelse, at vi nu forventer, at du gør det, du har forpligtet dig til. Det er, trods alt, en simpel transaktion: Vi udfører en service – du betaler for den. Men du har desværre valgt en anden tilgang, som har ledt os hertil.

Vi havde gerne set, at dette kunne være løst på en mere professionel måde, men vi står ved vores service og vores priser. Vi forventer naturligvis stadig, at du betaler det skyldige beløb, og vi vil gerne igen understrege, at vores eneste interesse i denne sag er at få afregnet for det arbejde, vi har udført.

Vores tidligere anmeldelse danner ikke…

Vores tidligere anmeldelse danner ikke grundlag for politianmeldelse og retsagefterfølgende som Glans rengøring truer med. Vi har ikke overtrådt GDPR loven eller straffeloven, hvilket er bekræftet af jurister. Vores hensigt er ikke at skade virksomheden, men vi har ytringsfrihed og ytrer vores oplevelse - hvilket er formålet med google og trustpilot.

At drive virksomhed i ano 2024 kræver at kunne håndterer kritik uden at chikanere kunder.

Dog stiller virksomheden bare sig selv i et dårligt lys, vi har dokumentation for alt vedrørende sagen.

Vi havde blot håbet at virksomheden havde taget kritikken til sig og brugt det konstruktivt til at forbedre deres virksomhed.

10. juli 2024

Besvarelse fra Glans Rengøring

Tak for din anmeldelse – selvom vi finder det interessant, hvordan du og din kæreste har koordineret jeres forsøg på at male et bestemt billede af vores virksomhed. Lad os få nogle ting på plads.

Først og fremmest: Vi har aldrig “truet” med politianmeldelse for at håndtere kritik. Det, vi har påpeget, er, at falske og vildledende udtalelser kan få juridiske konsekvenser – noget de fleste seriøse virksomheder er nødt til at beskytte sig imod, når de bliver udsat for uretfærdig og urimelig kritik. Hvis du og din kæreste mener, I har jeres påstande i orden, er det selvfølgelig jeres ret at udtrykke dem. Men vær sikker på, at vi også har ret til at beskytte os selv mod skade, især når kritikken begynder at ligne noget personligt frem for sagligt.

I hævder, at vi ikke har taget jeres kritik til os, og at vi “stiller os selv i et dårligt lys”. Det er næsten ironisk, når man tænker på, at vi tilbød jer en pris langt under markedet for en opgave, der krævede langt mere arbejde end forventet. Ikke alene udførte vi arbejdet, men vi kom tilbage og brugte endnu mere tid på ekstra rengøring uden at kræve én eneste ekstra krone. De fleste ville kalde det imødekommenhed – men for jer er det åbenbart ikke nok.

Vi har “dokumentation for alt,” skriver du. Det har vi skam også – herunder både billeder af lejlighedernes forfærdelige tilstand og alle de beskeder, hvor vi igen og igen forsøgte at være fair og professionelle over for jer. At I vælger at ignorere den kontekst og fremstille situationen, som om vi ikke har leveret det aftalte, er selvfølgelig bekvemt. Men sandheden kan være en hård nød at knække, og i dette tilfælde ligger den klart på vores side.

Når vi ser på jeres dobbeltanmeldelse, er det tydeligt, at formålet her ikke er at give ærlig feedback, men snarere at ramme vores virksomhed med koordinerede angreb. To næsten identiske anmeldelser fra dig og din kæreste? Det virker som en planlagt indsats for at skade os, ikke en reel forsøg på at forbedre noget som helst.

Vi er glade for at kunne sige, at langt de fleste af vores kunder forstår og værdsætter vores indsats, og det afspejler sig i vores mange positive anmeldelser. Hvis jeres eneste mål var at “ytre jeres oplevelse,” så har vi hørt det nu – men den oplevelse stemmer slet ikke overens med virkeligheden.

Vi fortsætter med at levere fremragende service til kunder, der værdsætter ærlighed og professionalisme, og vi vil lade vores arbejde tale for sig selv. Vi ønsker jer held og lykke fremover – måske er det på tide at justere forventningerne lidt.

Ikke tilfredsstillende Fraflytningsrengøringer

Min kæreste og jeg har forbindelse med vores fraflytning af vores 2 lejligheder, benyttet os af Glans Rengøring Vejle. Vi vil bestemt ikke anbefale denne private rengøringsfirma til andre - for glans var ikke i nærheden, af det resultat eller den service vi modtog.

Efter flere konspordancer, havde vi troet, at vi indgik en aftale om en fuld rengøring af min enkel værelses lejlighed på 40 kvm til 100-200 kr. Her udtrykker Glans Rengøring, at den enkelte person vil kunne udføre arbejdet på en time til to, og at timeprisen ved fraflytningsrengøring er 180 kr, fordi det kræver, at man går ned i små detaljer. Dette var selvfølgelig fair, da vi i forvejen synes det var billigt.

Min kæreste og glans rengøringsfirma havde aftalt, at rengøringen af hans 50 kvm lejlighed ville koste 200-300 kr.

Dagen før kontakter jeg vedkomne får at få sikret tidspunktet. Vi aftaler et tidspunkt, men efterfølgende oplever vi, at vedkommende rykker tidspunktet af 3 omgange, og med kort varsel, hvor vi var kørt ind mod lejlighederne. Her blev tiden presset, da det ene fraflytningssyn var dagen efter.

Glans rengøring ringer mig op efter rengøring, og fortæller at vi skal hæve det dobbelte, end hvad Jrg kunne bevise via beskeder, vi havde aftalt. Hans begrundelse var, at han var dukket op med sin mor, som også skulle have samme timeløn, hvilket han ikke havde informeret os om.

Da vi dukkede op, var resultatet slet ikke som regnet med. Flere steder var lejligheder, som vi havde efterladt dem. Gulvet var stadig klistret, badeværelset gult og en klud var ikke blevet brugt på overfladerne. Efter en længere diskussion tilbød han, at gøre min lejlighed mere rent i 1,5 time. Dette tog vi i mod. Men konklusion blev, at jeg ved fraflytning skulle betale 2400 kr i rengøring, fordi intet af rengøringen var godkendt.

I min kærestes lejlighed lejlighed brugte vi selv 2 ekstra timer.

Ærligt, så ville vi gerne have undladt denne oplevelse af kaos og “spildt penge”. Vi skriver derfor ud for at gøre folk opmærksomme på, at hvis man anvender Glans rengøring, så skal forventningerne ned i bund og evt betale lidt ekstra for at arbejdet bliver udført ordentligt. Vores oplevelse stemmer i den grad ikke i overensstemmelse med uvertificerede googleanmeldelsers gennemsnit på 5 stjerner.
Glans rengøring får 1 stjerne. Fordi han tilbød at rengøre en time ekstra uden betaling.

Ærgeligt at man ikke kan vedhæfte billeder.

10. juli 2024

Kære Laura,

Tak for din anmeldelse – vi sætter selvfølgelig pris på alle former for feedback, selv når den er lidt... lad os sige, uventet. Det er dog nødvendigt at korrigere nogle misforståelser, som du desværre ikke nævner i din anmeldelse.

Lad os starte med proceduren, som vi altid følger ved flytterengøringer. Normalt er vi i tæt kontakt med udlejer eller boligselskab for at sikre, at alt lever op til deres standarder, og skulle der være noget, der ikke bliver godkendt, kommer vi naturligvis tilbage uden ekstra omkostninger. Men i dit tilfælde var det desværre umuligt, da vi aldrig fik nogen kontaktoplysninger. Vi antager, at det var en mindre detalje, der blev glemt i farten – og derfor havde vi ingen chance for at rette op på eventuelle bemærkninger fra udlejerens side. Så at der var problemer ved synet, må vi desværre tage med en gran salt, da vi ikke blev informeret.

Når det gælder lejlighedernes tilstand – og nu forsøger vi at være så diplomatiske som muligt – så krævede det en betydelig indsats at få dem i en acceptabel stand. At der muligvis ikke var blevet gjort rent i mange måneder, bidrog selvsagt til opgavens kompleksitet. Vi gik ind til opgaven med realistiske forventninger, selvom vi har en fornemmelse af, at dine måske var lidt anderledes. Men vi forstår selvfølgelig, at det kan være svært at vurdere, hvor meget rengøring der egentlig skal til, når man ikke selv har været særlig opmærksom på lejlighedens vedligeholdelse gennem længere tid.

Vi kan se, at du har valgt at uploade 17 billeder på Google for at vise lejlighederne efter vores arbejde. Billederne taler for sig selv – vi lader andre dømme dem. Det er altid interessant, når nogen vælger at vise lejligheder frem i en tilstand, der mest af alt ligner, hvad vi havde forestillet os før rengøringen. Det må dog være lidt uheldigt for dig, hvis du har brugt de samme billeder i din dialog med din udlejer.

Og nu til prisen. Vi tilbød en utrolig lav pris for opgaven, især taget i betragtning af lejlighedernes tilstand, og vi endte endda med at tilbyde ekstra rengøring gratis som en del af vores tilfredshedsgaranti. Du tog imod det uden tøven, hvilket normalt viser, at kunden er glad for den ekstra indsats. Så det virker lidt mærkeligt, at det nu skulle være et problem.

Vi vil også gerne sende en hilsen til din kæreste, som har følt sig inspireret til at skrive sin egen anmeldelse af os. Vi må sige, at det er imponerende, hvor ens jeres beskrivelser af oplevelsen er – næsten som om I har arbejdet sammen om dem. Det er selvfølgelig altid rart at se, når folk støtter hinanden i en svær tid, men vi vil gerne minde om, at det er bedst at holde sig til fakta.

Hos Glans Rengøring står vi stadig ved vores arbejde, som vi altid gør, og vi har heldigvis mange tilfredse kunder, der værdsætter den indsats, vi lægger i hver eneste opgave – også når lejlighederne kræver lidt mere end gennemsnittet.