GLAMRDiP Suomi 🇫🇮 Anmeldelser 467

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tykkään tosi paljon! Ilman minkäänlaista kokemusta ei tietenkään tullut heti täydelliset kynnet, mutta silti tosi kauniit! Viilaamalla ja muotoilemalla sai melko nätiksi, ihana että näitä pystyy kunno... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dipin tuotteet on ihania! Kittiä on helppo käyttää, pari kertaa meni opetteluun mutta nykyään kynnet näyttää todella hyvältä! Kynsien tekeminen on kiva minä-hetki ja kynnet pysyy koristeltuina palj... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Olen ollut tyytyväinen tuotteisiin! Minulla ei tahdo kynnet pysyä, mut nämä kestää useamman viikon. Olen käyttänyt tuotteita puolisen vuotta ja nyt pysyvyys alkaa huonontua, luulen että nesteet alkava... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Glamdrip on ollut helppo ja ihana tapa laittaa kynsiä! Olen aiemmin käyttänyt ihan perus kynsilakkaa ja siihen on aina mennyt hermo ja se on mennyt pilalle nopeasti. Nyt kynnet pysyy hyvänä pitkään... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Helse- og skønhedsbutik
  2. Kosmetikbutik

Skrevet af virksomheden

GLAMRDiP – Täydelliset Kynnet Kaikille Meillä GLAMRDiP:llä on yksinkertainen missio: tehdä kauniiden, salonkitasoisten kynsien saamisesta helppoa ja edullista kotona. Tarjoamme innovatiivisia kynsituotteita, kuten suosittuja dippausjauheittamme, jotka takaavat pitkäkestoisen ja kiiltävän lopputuloksen ilman UV-valoa. Arvomme keskittyvät laatuun, kestävyyteen ja saavutettavuuteen. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eläinystävällisiä ja vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita usein esiintyy kynsituotteissa. Uskomme, että kauneuden ei tarvitse tarkoittaa kompromisseja terveyden tai ympäristön kustannuksella. GLAMRDiP on suunniteltu sopimaan kaikille taustasta, elämäntyylistä tai lookista riippumatta. Missiomme on vahvistaa itseluottamustasi tuotteilla, jotka tuovat parhaat piirteesi esiin. Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun – joko olet tyytyväinen tai saat rahasi takaisin. Tavoitteemme ei ole vain toimittaa tuotteita, vaan myös luoda yhteisöllisyyttä kauneuden ja itsestä huolehtimisen ympärille. Me GLAMRDiP:llä  olemme ylpeitä siitä, että teemme kynsienhoidosta helppoa, hauskaa ja kaikkien saavutettavissa. Tervetuloa GLAMRDiP:n maailmaan – kynsiesi paras ystävä!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Harhaanjohtavaa mainontaa

Mainokset ja tuotekuvaukset/ohjeet on harhaanjohtavia. Luulin että Ultimate-aloituspakkaukseen kuuluu poistoaine (koska kyseessä piti olla pakkaus, missä on ”kaikki mitä tarvitset”). Eipä ollut. Yritin asiaa vielä varmistaa ennenkuin tilasin, mutta missään ei ollut kunnon selostusta mitä settiin kuuluu.

Sitten itse kynsien tekemiseen. Ihan ok ohjeet, melko monivaiheinen ja aikaa vievä prosessi. Itse valitsin baby boomer-kynnet ekalla kerralla, jotka ei ole helpoimmat tehdä, mutta minulla oli paljon kokemusta vastaavien tekemisestä. Eniten tekemisessä ärsytti että pulveri sotkee kaikki paikat ja tuntuu että se pöllysi. Lisäksi osa käytettävistä nesteistä kärysi niin paljon, että silmät vuoti. Siis aivan järkyttävä haju ja se jää kynsiin kunnes peset kädet. Viimeisin ärsyttävä asia on Shine-viimeistelylakka, jonka ohjeen mukaan piti kuivua 2-3 minuutissa, lakka ei kuivunut kuitenkaan edes vartin päästä ja tästä johtuen lopputulos oli epätasainen ja ryttyinen, kun en voinut odotella pidempää. Olisipa poistoaine, millä saisi pilalle menneet kynnet poistettua. Ainiin, eihän sellainen kuulunut tähän pakettiin.

Antaisin nolla tähteä jos voisin. Älä tuhlaa rahojasi tähän.

28. februar 2026
GLAMRDiP Suomi 🇫🇮-logo

Besvarelse fra GLAMRDiP Suomi 🇫🇮

Hei Sari,

Kiitos rehellisestä palautteestasi. Olen todella pahoillani siitä, että ensimmäinen kokemuksesi dippi.fi-tuotteiden parissa oli näin turhauttava. On sydäntäsärkevää kuulla, että jäit jumiin kynsiin, joihin et ollut tyytyväinen – ja tuntuun siitä, ettei sinulla ollut työkaluja niiden poistamiseen. Se on täysin päinvastainen kokemus siitä omasta hemmotteluhetkestä, jonka haluamme tarjota :broken_heart:

Haluaisin vastata huoliisi ja korjata tilanteen parhaamme mukaan.

Mitä tulee Ultimate-aloituspakkauksen sisältöön, pyrimme olemaan mahdollisimman avoimia näyttämällä ostoskorissa tarkan erittelyn kaikista tuotteista ennen tilausta. Ymmärrän kuitenkin täysin pointtisi – jos koit, että jotain olennaista puuttui “kaikki mitä tarvitset” -kuvauksen perusteella, olemme epäonnistuneet oikean mielikuvan luomisessa. Pahoittelut tästä hämmennyksestä.

Pulverin pöllyäminen ja nesteiden tuoksu voivat yllättää ensikertalaisen. Koska jauhe on erittäin hienojakoista, se saattaa sotkea! Pieni vinkki: kokeile laittaa paperi tai paperinen muffinivuoka kätesi alle dippauksen ajaksi. Näin voit kaataa ylimääräisen jauheen takaisin purkkiin. Nesteiden tuoksu on ammattimaisten ja korkeatasoisten hartsien vuoksi voimakas, ja suosittelemmekin aina hyvää ilmanvaihtoa. Kuten huomasitkin, käsien pesu heti kynsien kuivuttua poistaa tuoksun välittömästi.

Mitä tulee Shine-viimeistelylakkaan, joka ei kuivunut: tämä johtuu yleensä reaktiosta Set-nesteen kanssa. Jos Set ei ole täysin kuivunut ennen Shine lakkausta tai jos Set kerros on liian ohut, Shine ei välttämättä kuivu oikein. Se on tarkka vaihe, mutta kun ajoitus osuu kohdalleen, se antaa upean lasimaisen kiillon.

Haluamme hyvittää tämän sinulle. Koska mainitsit tarvitsevasi poistoaineen aloittaaksesi alusta, haluamme lähettää sinulle meidän poistosettimme (Remove Solution ja tarvikkeet) täysin ilmaiseksi. Haluamme näyttää, kuinka helppoa se voi olla oikeilla välineillä.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, ettet halua yrittää enää uudelleen, kunnioitamme päätöstäsi ja palautamme rahasi kokonaisuudessaan, ilman kysymyksiä.

Laitatko meille sähköpostia osoitteeseen support@dippi.fi ja mainitse tämä arvostelu, niin voimme hoitaa asian heti. Toivomme todella, että saamme mahdollisuuden palauttaa luottamuksesi meihin, Sari.

Lämpimin terveisin,
Team dippi 💗

Effortless

Instructions are detailed and easy to umderstand, so even my first time using dippi, my nails turned out brilliant 😄 also got my order really fast.

25. februar 2026

Really good product

Really good product! It took me maybe three tries to get the hang of it but now it’s easier and the results are almost perfect😊
Good instructions, many different color choices and very helpful team guiding you if need for help!

26. februar 2026

Dippi kynnet

Tämä tuote toimii hyvin ja on kestätävä, alku oli hankala, koska tekniikka ei ollut hallussa. Olen ihastunut tähän tuotteeseen ja voin vain olla tyytyväinen jos tuote arveluttaa suosittelen käymään katsomassa facebookista sivulta kaikki dipistä, siellä pääsee katsomaan ihmisten upeita luomuksia sekä lukemaan kokmuksia. Suosittelen!

25. februar 2026

Great products!

I have been really happy with the products and ordered from Dippi many times! The process is really simple and the nails last for weeks. Bonus points for being vegan and cruelty free🥰

20. februar 2026

Verkkosivut ovat halpamaiset

Verkkosivut ovat halpamaiset ja täynnä turhaa tekstiä. Tuotteiden sisältöjä en esimerkiksi löydä mistään. Nesteistä on myös vaikea ottaa selvää mitä ne tekevät. Esimerkiksi Prep-nesteen selosteesta en ota selvää mihin sitä tarvitaan ja mitä se tekee.
Olen käyttänyt Dippi-tuotteita muutaman kuukauden ja olen kaiken kaikkiaan tuotteisiin tyytyväinen. Pora ja sen mukana tulevat terät eivät kylläkään ole tarkoitettu massan poistoon. En tiedä mihin sitä on tarkoitus käyttää, mutta massaa sillä ei juurikaan saa poistettua.

21. februar 2026

Helppo ja kaunis dippi

Kynnet oli helppo tehdä, ohjeet erittäin selkeät ohjevihkossa joka tuli pakkauksen mukana. Tuote kuivui hieman hitaasti ohjekirjan viiteaikoihin verrattuna, tai sitten laitoin liian paksuja kerroksia ensimmäisellä käyttökerralla mikä hidasti kuivumis aikaa. Positiivista oli, että tuotteessa ei ollut vahvaa hajua! Lopputulos todella kaunis ja kynnet saaneet runsaasti kehuja. Vaikuttavat kestäviltä. Dippi sivuilla nöhmyt myös upeita toisten tekemiä kynsiä, mitkä inspiroi nöiden tekemiseen. Suosittelen tuotetta ehdottomasti muillekin!

18. februar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Olen tehnyt dippi-kynsiä kohta vuoden

Olen tehnyt dippi-kynsiä kohta vuoden. Se vie aikaa, mutta on kiva harrastus, jos tykkää näperrellä. Itselläni kynnet pysyvät kauniina yleensä n. kolme viikkoa ja hyvin pysyvät! 🩷
Olen huomannut, että jos muutaman kk jälkeen tuntuu ettei kynnet yhtäkkiä meinaa enää onnistua, kannattaa uusia nesteitä, ainakin Build tuntuu ns. vanhentuvan.

18. februar 2026

Kiva harrastus

Värit ovat ihanat.
Sormien dippaaminen jauheeseen tuntuu kivalta, sellainen ASME efekti 😄
Valmiit kynnet tuntuvat oikeasti kestäviltä.
Asiakaspalvelu on tosi hyvä.
Tekniikka vaatii oikeasti opettelua. Vaikeampaa, kuin ajatteli.
Vaiheita on paljon ja pitää varata aikaa noin 1,5 - 2h.
Heti kun ymmärtää, miten aineet reagoivat keskenään, homma alkaa sujua paremmin.
Tästä voisi kehittää itselleen kivan harrastuksen.

15. februar 2026

Amazing!

Amazing products with very detailed instructions for everyone to succeed with this home manicure! I love the fact that it is UV-light free. The collection of colors is ever evolving and that is the best part.

Regular nail polish just doesn't stick to my nails properly so Dippi nails have been a great and affordable solution to protect my nails, make them pretty and let them grow underneath.

16. februar 2026

Selkeät ohjeet

Selkeät ohjeet, joiden avulla kynsien laitto onnistuu hyvin. Minulla dippikynnet pysyy todella hyvin. Värit on kauniita ja niitä löytyy jokaiseen makuun. Olen erittäin tyytyväinen. 😊

13. februar 2026

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.