Meget smuk ring, som jeg glæder mig til at give min kæreste i julegave. Jeg vil håbe jeg har ramt rigtigt med størrelsen, men ellers må hun jo drage nytte af jeres politik og tilbud omkring ændring... Se mere
Jeg har handlet her flere gange, og jeg har altid været tilfreds med smykkerne – de er virkelig smukke og elegante. Dog synes jeg, at leveringstiden efterhånden er blevet lidt for lang, og kundeser... Se mere
Rigtig flot resultat, det er nogle fine ringe vi har fået, til en god pris, jeg elskede at vi selv kunne vælge mellem rigtig mange designs og derefter selv vælge materialer. Graveringen blev en smu... Se mere
At GLAMIRA, every design is a statement of individuality, crafted to honor personal style and meaningful moments. As a global leader in fine jewelry, we blend expert craftsmanship with personalization, ensuring each piece resonates with those who seek elegance with distinction. #ThisIsSoYou
Crafted for You, Inspired by You:
Luxury is personal. At GLAMIRA, every design is a canvas for your individuality. Customize with gemstones, engravings, and unique details to create a piece that’s unmistakably yours. #ThisIsSoYou
Customer-Centric Approach:
At Glamira, we treat every customer as the unique individual they are. Our dedicated team of customer service professionals is passionate about providing a seamless and delightful experience. From assisting you with design choices to ensuring timely delivery, we are committed to making your journey with Glamira unforgettable.
Artistry and Precision:
Craftsmanship is the soul of Glamira. Our skilled artisans, driven by a deep passion for their craft, create each jewelry piece with meticulous care and precision. Their commitment to excellence ensures that your personalized jewelry is a symbol of enduring beauty and unmatched quality.
Why Choose GLAMIRA? ✨
Shop with Confidence
Millions of customers worldwide trust Glamira for their most cherished jewelry. Our commitment to quality, innovation, and service ensures a seamless experience every time.
Trusted by Millions Worldwide
GLAMIRA is recognized worldwide for its innovation, artistry, and masterful craftsmanship. Designed for those who appreciate sophistication, our pieces are a statement of confidence, elegance, and individuality.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det var en fantastisk service der blev givet og man fik det man betalde for.

Besvarelse fra GLAMIRA
Jeg har købt en forlovelsesring til 3000kr herinde. Den begyndte at skælde. Altså sølvet falder af, allerede efter 2 måneder? Har hørt/læst om mange andre handlede her, og haft mange problemer med det. Skriver til glamira derefter, for at få min garanti på den, men får så pænt af vide at det er slid. Og vi selv skal tage fat i deres ring “værksted” og få lavet et overslag på hvad vi selv skal betale for den? Dårlig service. For jeres egen skyld LAD VÆR MED AT HANDLE HER
Denne her anmeldelse bliver nok slettet af Glamira selv, men laver den bare igen :)

Tusind tak Glamora
Jeg bestilte en ring og den er super flot og mega lækker kvalitet 🔥 tusind tak
Eneste lille bemærkning, du skal blive medlem på hjemmesiden ellers går det lidt langsomt med leverings information.

Besvarelse fra GLAMIRA
Det gik forholdsvis hurtigt og det var nemt at bestille derfra

Besvarelse fra GLAMIRA
Super produkt, dog lang leveringstid, men også forståeligt med den kvalitet produktet har.

Besvarelse fra GLAMIRA
Vi har fået en virkelig god service,både med hensyn hvor langt I var med vores bestilling, plus I holdte os underrettet om problemer I havde med bestillingen. Det var super flot,, tak,, vi er desværre meddele at ringen er 3 størrelser for lille,det skal være størrelse 56 i stedet omkreds 53. Ifølge vores aftale,kunne få korrigeret en gang, men jeg ved ikke helt hvordan jeg kan returnere ringen. Jeg har ikke jeres qr-kode,så hvilken adresse kan vi tilbage sende ringen? Vi vil meget gerne have jeres fuldstændig adresse, på forhånd mange tak
Preben Vester

Besvarelse fra GLAMIRA
Meget smuk ring, som jeg glæder mig til at give min kæreste i julegave.
Jeg vil håbe jeg har ramt rigtigt med størrelsen, men ellers må hun jo drage nytte af jeres politik og tilbud omkring ændring af størrelse uden beregning.
Et meget smukt produkt samt nem bestilling med mange valgmuligheder.

Besvarelse fra GLAMIRA
Ringen knækkede efter få måneders brug – ingen hjælp fra kundeservice
Jeg købte en ring hos Glamira i maj 2025 til 2500 DKK. Den er kun blevet brugt lejlighedsvis og altid ved helt almindelig brug – og alligevel er den allerede knækket.
Jeg kontaktede Glamira, fordi jeg forventer, at en ring i denne prisklasse holder mere end nogle få måneder, især når billigere ringe til omkring 100 kr. hos mig har holdt langt bedre.
Alligevel afviste Glamira min henvendelse med henvisning til, at skaden ikke er dækket af deres garanti, og at de ikke kan hjælpe – på trods af at deres egne vilkår oplyser en garantiperiode på 2 år, og at varen er købt inden for EU, hvor der gælder mindst 2 års reklamations-/garantidækning.
Jeg oplever, at der ikke bliver taget ansvar for et produkt, der tydeligt ikke har haft den holdbarhed, man med rimelighed kan forvente. Jeg står tilbage med en ødelagt ring og en kundeservice, der blot lukker sagen.
Dette er min personlige oplevelse, men jeg handler ikke hos Glamira igen, og jeg vil anbefale andre at overveje det grundigt, før de bestiller.

Besvarelse fra GLAMIRA
Jeg er super tilfreds med købet af mine sølvringe, helt fra bestillingstidspunktet til leveringen. Smykker er leveret med garantibevis og en super fin smykkeæske, med led lys indeni, hvor smykker kan opbevares eller gives i gave, uden at man skal bruge ekstra penge til indpakningen osv. Jeg køber sikkert igen og gerne anbefaler Glamyra, da de fremstår som en seriøs forretning.

Besvarelse fra GLAMIRA
Det var en vældig fin ring, der ud som på billederne. Der handler jeg igen

Besvarelse fra GLAMIRA
Virkelig flot ring og nem hurtig bestilling samt levering. Kan kun anbefale! 🤩