Har stadig ikke modtaget min jakke, ingen respons når man skriver til dem, ingen telefon nr man kan kontakte dem på, pengene er trukket for længe siden, Hmmm tror det er et fup firma 😡 Bestilte i st... Se mere
Glamberg
Pengene er trukket, men ingen varer sendt til mig😡🤬svindel og humbug. De svarer ikke på mail, de har ingen telefonnummer og ingen fysisk adresse. Skulle fand.... bare lige finde deres adresse, så... Se mere
Bestilte en jakke d. 12-12-2024 . Pengene trukket med det samme men ingen vare. Dette firma er fup og svindel .
Andre kiggede også på
Bestilte en jakke d
Har stadig ikke modtaget min jakke
Bestilte i starten af december 2024
Pengene er sendt men ingen varer modtaget!
Pengene er trukket, men ingen varer sendt til mig😡🤬svindel og humbug.
De svarer ikke på mail, de har ingen telefonnummer og ingen fysisk adresse.
Skulle fand.... bare lige finde deres adresse, så ville der vanke personlig afregning!!!
Har aldrig modtaget en brun kjole
Har aldrig modtaget en brun kjole, som blev betalt 5 April2024, har skrevet til dem, om jeg snart fik min kjole , de svarer ikke . Så jeg er godt nok Sur og Skuffet😡🤬
Pengene er sendt men ingen varer retur…
Pengene er sendt men ingen varer retur til mig😡🤬svindel og humbug
Som alle de andre anmeldelser😫
Som alle de andre anmeldelser😫
Pengene blev trukket, og de kan ikke kontaktes og varen kommer ikke..
Svindel
Hold jer langt væk fra Glamberg
Hold jer langt væk fra Glamberg
De hæver penge for de bestilte varer men man modtager aldrig varerne. De sender en bekræftelse på at varen er på vej men sender en ugyldig kode. Trods utallige henvendelser på mail modtager man aldrig svar fra dem. Så hold jer langt væk.
Bestilt vare
Bestilt vare. Pengen trukket straks. Varen aldrig modtaget. Ingen reaktion på henvendelser.
Svindelfortagende.
De nogle fusker er osse lige blevet…
De nogle fusker er osse lige blevet frataget penge fra vare der ikke kommer og track nr er osse fusk og kan ikke komme i kontakt med dem i starten kunne jeg se min order men nu kan man ikke komme ind og se eller se deres side som om man er Block .det ren fusk er blevet nød til og spærre mit kort fuckhovder
Svindel, hold jer væk
De trak pengene straks fra min konto. Jeg modtog en mail at varen var afsendt med et tracking nummer. Problemet er at det nummer ikke eksisterer. Har efterfølgende skrevet flere mail uden at modtage svar. Nu er der gået over en måned siden de trak pengene, så nu bliver de anmeldt for svindel.
Hold jer langt væk.
Bestilte en kjole d.9.-4
Bestilte en kjole d.9.-4. Men den er endnu ikke kommet.
Pengene er trukket fra min konto. 😠
Fupfirma. 😡😤🤬
Minus 300 👎🏻👎🏻👎🏻
Minus 300, hvis det var muligt...👎🏻🥺
Jeg er ved at erkende, at jeg ikke får min bestilling. Har skrevet mails til dem og de svarer ikke.
Linket jeg skal trykke på for at spore min ordre, viser bare "not found"...
Har nogen måske meldt dem til politiet? Jeg undrer mig over at sådan en virksomhed kan eksistere?😱🙈
Fupfirma
Fupfirma. Jeg har bestilt noget sportstøj, men har ikke modtaget noget i nu. Når jeg vil spore min pakke og går ind på YunExpress, så siger den at pakken ikke findes eller at siden ikke kan vises. Jeg har skrevet 2 mails, men har ikke fået svar. Den burde slet ikke få nogen stjerner, men er desværre nød til at give den 1, for ellers kan den ikke sendes.
Svindel firma
Svindel firma. Varerne kommer ikke.
Jeg politi anmelder dem.
Dette er er svindel firma.De har…
Dette er er svindel firma.De har trukket penge,menhar modtaget nogen vare
De skal slet ikke have en stjerne
De skal slet ikke have en stjerne, de tager penge, men det kommer ikke nogle varer, et fup firma
FUSK OG SVINDEL
Fusk og svindel. Pengene trækkes straks. Der kommer ingen ordrebekræftelse og ej heller nogen varer. De svarer ikke på henvendelse via hjemmeside. Mailadresse eksisterer ikke..😱😱
1 stjerne er ikke fortjent
1 stjerne er ikke fortjent
Svindel og humbug.
De tager pengene, bestilte 22.3, men varer kommer ikke. Prøver du at tracke din pakke findes den ikke i systemet.
Intet tlf nr man kan komme i kontakt med. Mail kommer tilbage pga systemfejl