Gladegaver.dk har mange sjove og anderledes ting. Jeg bestilte en sjov regnmåler i weekenden lige inden påske og var nervøs for, om den kunne nå frem inden påskedagene, da jeg skulle bruge den til en... Se mere
Super fint produkt jf regnmåler med traktor, som i den grad vakte lykke hos modtageren juleaften. Klart den bedste julegave for ham Gladegaver har mange fine produkter, så helt klart et sted du try... Se mere
Det er ikke sidste gang jeg handler hos gladegaver.dk, som med deres webbutik ikke skuffer. Sjove, og søde produkter til haven. Og det er ret nemt også at finde noget som gaver. Derudover modtager man... Se mere
Om Gladegaver.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen hos Gladegaver.dk – en verden af gaveideer til dem du holder af.
Jeg elsker at få gaver – og lige på det punkt tror jeg ikke, at jeg adskiller mig ret meget fra størstedelen af mine medsøs...
Andre kiggede også på
Skønne og sjove ting.
Skønne, sjove og fine ting.
Altid god service og hurtig levering.
Kan kun anbefales.
Jeg er godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds. Jeg kan anbefale at handle hos Gladegaver. God kvalitet. Billedet og virkeligheden passer sammen.
Tilfreds kunde
Fin service og varerne lever op til det forventede ud fra hjemmesiden.
God kvalitet
Hurtig levering. Og god kvalitet. Og større end forventet. Virkelig glad for den .
Så fin en knagerække
Har købt en virkelig fin knage med søde fugle. God og solid kvalitet og super service med hurtig levering
fra Glade Gaver. Man bliver rent faktisk glad 😀
Hurtig og effektiv handelsplads sjove…
Hurtig og effektiv handelsplads sjove og prisvenlige varer
Super nem Webshop at navigere rundt…
Super nem Webshop at navigere rundt på👏🏻 Hurtig levering og så hyggeligt med det håndskrevne kort og den lille gave😊
Flotte ting
Havde været inde og snuse lidt på hjemmesiden. Faldt for regnmålermusen og når jeg nu var ved at bestille, kunne jeg jo lige tjekke om der var andet, jeg ikke kunne leve foruden. Det var der.
Synes det var dejligt med den lille personlige hilsen og flot gave.
Hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller ved Gladegaver.
Dejlig oplevelse at handle her😊
Dejlig oplevelse at handle her😊
Bestilte nogle flotte ugler til haven.
Vil helt sikkert handle her igen og den søde personlige note varmer her i kulden
Jeg sparer op til at købe hele sortimentet.
Uden tvivl det sjoveste sortiment jeg nogensinde er stødt på som haveejer. Faldt tilfældigt over hjemmesiden, da jeg skulle finde på julegaveønsker og endte med, at ønske det meste af sortimentet. Heldigvis modtog min mand og jeg mange gaver fra denne hjemmeside og må sige de leverer, hvad de lover i både kvalitet og underholdning. Største udfordring bliver, at jeg skal afholde mig fra, at dø af grin når jeg går i haven til sommer.
Tak for en fantastisk god hjemmeside. Jeg glæder mig til at handle mange flere ting hos jer ❤️!
Altid god service
Altid god service, hurtig levering og god kvalitet 💖
Fine varer og en gave oveni
De bestilte varer var som forventet og leveret som lovet, og der var oven i købet en personlig hilsen og en lille gave med i pakken. Tak for den :-)
Super fint produkt jf regnmåler med…
Klart den bedste julegave for ham
Gladegaver har mange fine produkter, så helt klart et sted du trygt kan handle.
Hurtig levering og personligt kort i pakken, det er bare god service.
flotte vare hurtig levering
Fantastisk service og meget fine varer
Fantastisk service og meget fine varer. Samtidig hurtig levering. Her handler jeg gerne igen.
Rigtig fin oplevelse at handle hos…
Rigtig fin oplevelse at handle hos Gladegaver.dk.
Let at bestille, hurtig levering og et fint, personligt, håndskrevet kort, som prikken over i'et.
produktet svare fuldstændig til det…Fuglebad til de kloge fugle.
produktet svare fuldstændig til det forventede
Fuglehus
Vi købte et fuglehus i rust, og det var et hit.
Det er ikke sidste gang vi handler hos Gladegaver.dk, der er mange fede ting og til fornuftig priser.