Så kan vi endelig komme på hjemmesiden…
Så kan vi endelig komme på hjemmesiden uden problemer😃
Stor forbedring.
Bestil tid Bestil tid til din næste tapning og undgå kø på dagen. Bestil tid Bliv bloddonor Bliv en del af donorkorpset i Region H og red liv. Der er brug for dig! Tilmeld dig nu Karantæneregler Tjek karantæneregler i forbindelse med rejser, medicin mm. Se karantæneregler Tappesteder
Italiensvej 1, 2300, København, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Så kan vi endelig komme på hjemmesiden uden problemer😃
Stor forbedring.
Hjemmesiden har alt for ofte problemer.
Jeg kan godt lide ideen om at give igen og har derfor meldt mig som bloddonor. Det er derfor ærgeligt når hjemmesiden og login giver problemer og forhindrer mig i at se og tilmelde mig tappe tider.
Dog vil jeg kommentere på jeg kun har haft positive oplevelser med sygeplejerskerne.
Det er ærgerligt, at man med sådan et vigtigt formål laver en så dårlig hjemmeside.
Jeg kunne ingen information finde om regler i forhold til håndkøbsmedicin, førte mig videre til et link, der ikke virkede og til sidst så det ud som om, at jeg selv skal finde de præparater jeg har taget (div allergimedicin i håndkøb) for at finde ud af om de giver karatæne. Det må I kunne gøre bedre.
Jeg har også ringet ved akupunktur og fået af vide, at det må man godt og spørgeskemaet siger afbestil din tid.
Det har jeg så gjort og kommer nu ikke til at give blod det næste lange stykke tid....I gør det simpelthen rigtig rigtig svært at give blod og det er mega ærgerligt
hold nu op...
her har man givet blod i så mange år, og da man så vælger at melde sig ud af "klubben", fordi det område som man besøger giver 6 måneders karantæne, så hører man intet fra dem... ikke noget med :
- nå hvordan kan det være at du ikke ønsker at give blod.
- er der noget vi kan gøre anderledes, således vi stadig kan beholde dig som donor
- eller...tak fordi Du var donor i så mange år
er dybt skuffet over jer (Ledelsen), og jeres ligegyldighed mes os donorer..
til gengæld skal jeres medarbejdere have STOR ros for deres i mødekommenhed samt empati.