Gisselfeld Kloster Anmeldelser 12

2,7

2,7

Under middel

Aldrig køb lisbeths pandekager

Fint og meget hyggeligt julemarked men ALDRIG køb pandekager hos Lisbeths pandekager. Det er kæmpe scam og du får en lille strejf nutella og tørt pandekagebrød som ikke smager af noget desuden gik den også i stykker fordi Lisbeth ikke kunne vende den ordenligt. Jeg spurgte pænt om det var det fyld og smag jeg havde betalt 55kr for, men hun ignorerede bare mine henvendelse. Meget meget skuffende!!!!

30. november 2025

Alt for mange mennesker

Alt for mange mennesker, det virker som en pengemaskine med 125kr i indgang og man kan ikke sidde og spise, der er ikke plads. I øvrigt er bageren som også er en café, det værste jeg nogensinde har smagt. Tørre julehjerte og kedelige småkager.

22. november 2025

Ikke pengene værd!!

Jeg ville ønske at jeg havde læst tidligere anmeldelser før jeg besøgte julemarkedet!! Der var ALT for mange mennesker! Ubeskriveligt!!!!! 125 kr. for at stå i kø. Vi kom tidligt og nåede ind i slottet hvor vi med museskridt kunne gå i kø rundt - utrolig flot udsmykning! Frokost valgte vi tidligt og var igen heldig at finde en plads at sidde - senere var pladsen fyldt med folk der stod i lange køer for at købe mad og derefter ingen siddepladser kunne få. Vi betalte iøvrigt 95 kr. for en kebab - den smagte godt men det halve fyld var pomfrits…. Sådan kan man jo sparre på kød og salat!
Mit råd: prøv julemarked et andet sted!!!

22. november 2025

150kr for en gåtur langs nogle…

150kr for en gåtur langs nogle græsplæner ganske vis velplejede af robotplæneklipper det kan jeg se derhjemme ganske gratis så var der adgang til nogle hestebåse hurra
Ved indgangen fik vi at der var en blomsterpark men den fandtes ikke

18. juli 2025

Fantastisk oplevelse på julemarket…

Fantastisk oplevelse på julemarket idag. Trods mange mennesker gik det nemt med 3 børn og var så flot lavet det hele og spændende boder. Over 4 timer brugte vi og havde en skøn dag. Kan klart anbefales.

23. november 2024

ALT for mange mennesker

ALT for mange mennesker! Vi var to voksne på julemarkedet i dag og betalte 125kr pr. Person for at stå i kø alle steder. Man gik tæt med alle, fordi der var så mange, så man kunne heller ikke komme til ved boderne.
Vi besluttede os efter 10 min at gå ud og snakke med dem i indgangen. Men de svarede: “det er bare ærgerligt” - dårlig service. Vi sagde det på en pæn måde, men blev bare mødt at en sur dame som hed Maria.

23. november 2024

Flotteste julemarked vi nogensinde har…

Flotteste julemarked vi nogensinde har besøgt. Vi kom med 2 børnebørn. Sødeste ansatte og der var virkelig mange af dem både ved p plads og på markedet. Vi kom 10.15 og det var klogt for der kom rigtig mange besøgende efter os. Husk at besøge klosteret indenfor. Det er flot og helt magisk at se de pyntede stuer. Ingen problemer med siddeplads til lidt frokost ved 11.30 tiden. Der var opsat toiletvogne som fungerede fint. Alt i alt en skøn oplevelse.

17. november 2024

Klaustrofobisk

125 kr er dyrt i forhold til hvad der er at se. Der mangler julestemning. Og der lukkes alt for mange mennesker ind.
Man nærmest ikke opdrive en siddeplads ved spise/drikkestederne og når det til sidst lykkes sidder man så tæt at det er ubehageligt.
Desuden er der kan trange områder med med boder,hvor man sidder fast i hoben af mennesker og intet kan se. Nærmest klaustrofobisk.

17. november 2024

Jeg synes entre er for dyrt

Jeg synes entre er for dyrt. 150 kr for to voksne for en gåtur. Der var ikke rigtig noget at lave ej heller meget at se. Selve “vandfaldet” var groet så meget til man ikke kunne se det. Der er ikke legeplads eller andet underholdning. Altså søerne osv er selvfølgelig smukke at gå ved men bare ikke 150 kr. værd.

22. september 2024

Romantisk tur i historiens vingesus

Med flot solskinsvejr står Gisselfeld Kloster og park som super flot kulisse til en romantisk tur i historiens vingesus, med plads til både unge som gamle.
Afslutningvis med velsmagende sandwich og tærte ledsaget af saft og the. Krydret med genial betjening af “His Lordship” i Orangeriet - Paradehuset.
De bedste anbefalinger fra Chile og Frederiksberg.

13. juli 2024

Forfærdelig

Jeg har idag været til jule event på klosteret og det var forfærdeligt, de lukker ALT for mange mennesker ind du kunne ikke gå 5 meter uden og havde banket skulder mod 30 mennesker. 125kr for indgang er alt for dyrt samtidig med alt du kan købe derinde er overdrevet dyrt. Hele det event lugtede af grådighed og ikke jul og hygge

26. november 2023

Har i dag søndag været på…

Har i dag søndag været på juleudstilling med min familie .mit barnebarn på 5 år spøger da vi kørte der fra om vi skulle på juleudstilling nu det er ikke i orden at lukke så mange mennesker ind .det var værre en Legoland . Det gør vi aldrig mere

26. november 2023

Er dette din virksomhed?