Gisselbæk Anmeldelser 9

3,6

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

superoplevelse. Bedst og billigst

Vi er en større andelsforening på Østerbro, der lige har fået skiftet vores 4 sals vinduer af Anders Gisselbæk.
Det har været en super oplevelse.
Alt er kørt smurt i olie og nemmere end vi havde forventet.
Anders satte ekstra mandskab ind så vi fik 16 vinduer på 4 sal på 3 dage.
De eneste tilbage meldinger der var fra beboere, var om de høflige og venlige håndværkere og det pæne arbejde. Stor fleksibilitet overfor beboere der ikke lige var hjemme.
Projektstyringen var perfekt fra kontakt til kommunen til nøgler fra beboere
mvh Gry Larsen (bestyrelsesmedlem med håndværkerkontakten)
Det bliver helt sikkert Gisselbæk næste gang også.
De var også det billigste tilbud med de bedste materialer.

2. maj 2024

FIND JER ET ANDET FIRMA MEDMINDRE I HAR TID I EN EVIGHED!

D. 15 december er indehaver Anders inde for at kigge på en opgave I den ejendom jeg bor I. Han lover at sende et tilbud I starten af den næstkommende uge (mellem d. 18-20 december) men da jeg ikke modtager noget så ringer jeg til ham og rykker for dette, hvor han lover at sende noget "idag - D. 21 december".
Jeg modtager fortsat intet og sender ham en SMS D. 26 december, hvortil han ikke svare på hverken SMS eller når jeg ringer.
Jeg ringer så til ham igen d. 3 januar 2024, hvortil han undskylder for at have glemt det, hvortil jeg svare "det er helt fint, vil i fortsat have opgaven eller skal jeg finde nogen andre" hvortil han svare "ja men det vil vi rigtig gerne, jeg sender et tilbud senest opdateret dag".. da klokken så er 15.30 sender jeg en SMS hvortil han ikke svare.

VIRKELIG RINGE SERVICE, find jer et andet firma

3. januar 2024

5 Stjernet service.

Fantastisk service! Gisselbæk Murer kom forbi og hjalp med at udbedre en vandskade, som skyldtes utætheder ved vandlåsen.

Jeg oplevede en utrolig opmærksom service, som er sjælden i dag.

Murerne tog skoene af udenfor, hentede endda en støvsuger, før de begyndte arbejdet. Hele vejen igennem følte jeg mig i centrum som kunde.

Fortjener helt klart 5 stjerner fra mig!

3. november 2023

Ulovlig afspærring af p-pladser

Ulovlig afspærring af p-pladser

Denne mini-entreprise overholder ikke gældende lovgivning, og medbringer eget vejarbejde-skilt og markeringer til at spærre parkeringspladser af med.

Den rette måde at gøre det på er, at arrangere pladstilladelse med kommunens p-afdeling.

12. januar 2021

Yderst uprofessionel

Yderst uprofessionel, glad for at jeg ikke tog opgaven videre med Anders. Specielt efter have læst anmeldelsen om ham herinde, så er jeg ikke i tvivl om det ikke er ham som skal hjælpe mig.

20. oktober 2020

Istandsættelse af lejlighed på 210 m2 på Østerbro - 110 procent gennemført.

Vores lejlighed på 210 m2 på Østerbro fik Anders Gisselbæk i 2015 ansvaret for at sætte i stand. Det var en større omgang, hvor alt gulv skulle brækkes op.
Nyt gulv og med understøttelse fra kælderen. Døre, karme og et nyt bryggers skulle designes og bygges. Firmaet overholdte alle deadlines og vi har boet i en super lejlighed. Vores entre har vi det sidste år ønsket en opgradering af, ikke mindst pga el og døre trængte til et eftersyn. Vi har derfor i feb. 2018 besluttet at vores entre skulle bygges helt om og med en del murerarbejde, nye døre, hoveddør og nyt el.
Anders præsenterede et projekt hvor han koordinerede alle de forskellige kompetencer, projektet krævede og de blev berammet til 10 arbejdsdage. I dag blev det hele afsluttet. 1 dag før planlagt og vores entre er nu den flotteste new yorker gang af sin slags. Alt el er udskiftet - træværket ordnet - genopføring af originale mursten og med forsegling. Nyt elskab og lang lysskinne med spots. Helt fantastisk flot og til en fair pris. For at runde pænt af gjorde de opgangen ren og blev ligeledes ordnet til sidst. 110 procent gennemført. Tak til de dygtige folk!

26. april 2018

Tømrer Gisselbæk: Virkelig god service og håndværk

Virkelig god service og håndværk.
Vi fik lynhurtigt et tilbud på trappe, terrasse og plankeværk som efterspurgt. Alle tidsfrister blev overholdt og når vi henvendte os med spørgsmål, fik vi hurtigt svar. Det var nogle søde og høflige tømrere vi havde gående, og vi er så glade for produktet.
Vi vil med glæde bruge Gisselbæk igen og anbefaler gerne.

15. januar 2018

Uproff utjekket skulle ha advokat ind over

Uproff utjekket holder ikke tidsplaner Måtte have advokat indover!
Vi kontaktede Gisselbæk tømmeren i 2015 for at få tilbud på en større sag med flere terrasser og en havedør, vi fik et tilbud på små 200.000 kr ialt incl vindue der skulle laves om til dør og køre rampe til kørestol som vi efterfølgende accepterede.
Arbejdet blev af chefen Anders estimeret til 2-3 uger men det tog 3 måneder og nåede først at blive færdig få dage før en konfirmation.
Terrassen skulle opføres i komposit træ, som Gisselbæk kom med flere prøver af , vi valgte en glat sort udgave , men da alle brædder var løftet ind over hækken viste det sig at det var ikke det vi havde bestilt, og vi fik besked hvis det skule byttes til det vi havde bestilt, ville det forsinke processen i et par uger, så vi gik tøvende med til at godtage fejlleverancen,
Flere gange under forløbet spurgte tømreren om vi ikke kunne betale mere end aftalt da han havde forregnet sig, det afslog vi.
Tømmeren byggede kørestol rampen men tjekkede ikke på nettet hvilken hældning en sådan rampe normalt har, lavede den bare på slump, med der resultat at hældningen blev alt for stejl og rampen blev ikke brugbar for den ældre mand der skulle bruge den.

Allerede året efter viste det sig at komposit terrassen ikke kunne tåle vinteren og ca 40%AF ALLE BRÆDDER FLÆKKEDE PÅ LANGS OG KRØB FLERE CM, SÅ DER KOM STORE MELLEMRUM OVER ALT. Vi klagede til Gisselbæk og han sagde at han ville undersøge det , han kom tilbage og sagde at hans leverandør ville ombytte alle brædderne gratis, men ikke betale arbejdsløn for at lave terrasserne om, det mente han at vi skulle.
Vi kontaktede så Gisselbæks leverandør XL BYG og her fik vi en anden historie, og det var at tømreren ikke havde læst monterings brugsanvisningen, og derfor var brædderne flækkede. Efter en hel del frem og tilbage hvor vi truede med bål og brand, gik Gisselbæk med til at lave nye terrasser, men hver gang de skulle til at gå i gang , udskød Gisselbæk det og snart var der gået næsten 2 år, og vi tog personlig kontakt med tømreren og opsøgte ham i en vinbar på Trianglen som han var ved at lave.

Vi konfronterede ham med at han havde lovet at lave sit makværk om, og så prøvede han igen igen og løbe fra vores aftale, som han tidligere havde konfirmeret på mail med at 1 juni 2017 ville terrassen stå færdig, og han påstod pludselig at det ikke stod skriftligt nogen steder.
Da vores hus imellem tiden var sat til salg, var det livsnødvendigt for os at få de terrasser lavet pæne, og for at hjælpe tømreren, da han oplyste at han var i økonomiske vanskeligheder, gik vi med til at han lavede de nye terrasser i helt almindeligt tryk imprægneret træ, selv om vi havde købt og betalt for en meget mere stilig og dyrere eksklusiv sort komposit terrasse, som stod til vores hus design.
Men da vi var bange for at firmaet lukkede, så følte vi os nødsaget til at acceptere at få en dårligere og billigere terrasse, og i øvrigt kom denne aftale først i stand efter at vores advokat havde skrevet til ham , og da han ikke svarede på brevet, ringede advokaten til ham, og efter at have truet med bål og brand gik Gisselbæk endelig med til at lave en standard billig terrasse som bod på det makværk de havde leveret 2 år tidligere. Set i lyset af vi havde været meget fleksible og accepteret en meget billigere løsning for at hjælpe ham, bad vi ham om han kunne ”indramme” vores bålplads på 2 sider altså lægge 3 brædder i længden 3 meter og 3 brædder i længden 2 meter, når vi nu havde været så fleksible, samt at vi har måtte bruge mange penge på en advokat for at få vores ret, men heller ikke her var firmaet i stand til at stille kunden tilfreds, og viste hvor små sko de går i hos Gisselbæk.
Så jeg ville aldrig vælge dette firma, da de er total inkompetente til større opgaver og serviceen er ringe
Jeg ser her på Trustpilot at firmaet er blevet rost for at lave en køleskabsdør og det er nok den slags små projekter firmaet skal holde sig til. Sagen endte i juli 2017 med at vi fik en fyr terasse som er ok men vi fik så også en advokat regning på 9000 kr

6. juli 2017

Vildt god service

Anders kom og lavede min køleskabsdør, dagen efter jeg ringede om det. Lavede et ordentligt stykke arbejde - hurtigt.
Rigtig god service og totalt troværdig tømrer.
Anbefaler Gisselbæk tømrer!

15. januar 2016