1. Cykelbutik

GIN X electric bike has premium features of a high end e-bike but comes at the fraction of the cost. In addition to the product, their second main focus area is the customer satisfaction.

4,2

God

Svarer typisk inden for 24 timer

fantastisk e-bike til billige penge

jeg har købt en gin e-bike og jeg er meget begejstret, det er en virkelig fed allround cykel, og jeg syntes man får rigtigt meget cykel for pengene og kvalitet i forhold til pris er ret enestående. Man skal være opmærksom på at man handler med en opstart virksomhed så alting går ikke så hurtigt og man skal indstille sig på at der kan være ret lang leveringstid men det er ventetiden værd og deres kunderservice er helt unik og der bliver svaret på henvendelser meget meget hurtigt.

18. april 2023
Gin e-bikes-logo

Besvarelse fra Gin e-bikes

Hi Karsten

Thank you for sharing your wonderful feedback about your Gin e-bike! We are thrilled to hear that you are enjoying your new bike and that you feel you have received a great deal of quality for your investment.

As a startup company, we appreciate your patience with any delays that may have occurred during the ordering and delivery process. We are constantly striving to improve our services and ensure that our customers have a positive experience when shopping with us.

We are delighted to hear that you found our customer service team to be helpful and responsive to your inquiries. We take pride in providing exceptional customer service and ensuring that our customers are satisfied with their purchases.

Thank you again for choosing Gin e-bike, and we hope that you will continue to enjoy many more rides on your new bike.

Best regards,
The Gin e-bike team

Vis anmeldelser på alle sprog (418 anmeldelser)