Eindelijk kunnen shoppen bij deze topper omdat ze nu ook plussize heeft verkocht! Wauw super snel in huis. Super mooie kleding. Zit perfect. Dikke 10! Moest netjes een handtekening zetten voor ontvang... Se mere
Super leuke spellen bedenken ze waarbij iedereen grote kans heeft om te winnen . Zo houden ze ook een beetje rekening met mensen met een weinig budget en toch kans maken. Super leuke eerlijke spellen... Se mere
Ik heb voor het eerst een echte bestelling geplaatst en heb het pakket binnen gekregen de geur kwam meteen uit de zak van de paradise allesreiniger mega mega lekker oprecht. De tas die ik ook heb geko... Se mere
Hun hebben echt de lekkerste wasparfum ooit! Alle geuren zijn zooo lekker & blijven super lang hangen. 😍 Ik ben nu nog blijer, want sinds kort hebben ze ook plus size maten, dus ik kan eindelijk o... Se mere
Werkdagen voor 12:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! 3 keer per week nieuwe collectie! Betaal achteraf met Klarna! Gratis verzending vanaf €75,- 4 keer per week live streams op Tiktok op de items te showen.
Weesperstraat 78, 2574VW, Den Haag, Holland
- info@gigishaniafashion.com
- gigishaniafashion.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop! Heel mooie kleding die precies zoals omschreven is, goede kwaliteit, snelle verzending en goede communicatie!
Toppersss dat het zijn op tiktok
Toppersss dat het zijn op tiktok
Legging
Al meerdere bestellingen gedaan via de live op tiktok, en elke keer netjes en snel verzonden!
Mooie producten voor een betaalbare prijs. Gigi is eerlijk over de producten en geeft juiste adviezen over de maten. Daarnaast is de live heerlijk om naar te kijken!
2 jassen gekocht en allebei super…
2 jassen gekocht en allebei super tevreden mee ! Mooie kwaliteit en mooie kleding
Helpen je altijd gelijk en super…
Helpen je altijd gelijk en super kwaliteit voor goede prijs
Altijd leuk met Gigi
Altijd leuk met Gigi
De leukste kleding
Top sfeer
Ze is zo als ze is
Gewoon Gigi ❤️
Heel tevreden
Heel tevreden over de fijne kleren en de live verkoop is altijd super gezellig
Alles krijg je netjes binnen
Alles krijg je netjes binnen, als je vragen heb kan je mailen en krijgnje netjes antwoord. Mocht het nodig zijn wordt alles netjes opgelost.
Ik kijk met veel naar de live op tiktok…
Ik kijk met veel naar de live op tiktok en de kleding is allemaal leuk en goed geprijsd heb er al een aantal kledingstukken gekocht.
Blijf nog maar lang live op tiktok
Super blij met me bestelling!!
Super blij met me bestelling!!
Onwijs hard werkende dame('s), en super snelle verzendig/levering.
Ben weer blij met mijn nieuwe kleding, en als gigi je iets aanraadt heeft ze ook echt gelijk.
Het zit top!
Dikke 10
Voor het eerst wat gekocht tijdens de live! 2 sas vesten. Super fijn zijn ze. Jammer dat ik niet meer kleuren heb genomen. GIGI ze zijn geweldig🥰🥰🥰
Een Enthousiaste harderwerker met een…
Een Enthousiaste harderwerker met een top bedrijf & mooie kleding.
Vandaag weer een mooie blauwe Vest/Tuniek binnen gekregen
Super snel geleverd.
ga zo door !! ❤️🔥❤️🔥
klacht…
Doet haar best maar een klacht afhandelen is lastig ...ik snap dst je het druk hebt maar ik ga niet liegen dat er een pak bij de buren is bezorgd terwijl ze op vakantie waren. Ik snap het je hebt het druk maar handel je klanten netjes af des te groter wordt je
De Live shows van Gigi ( en mom) 😂is…
De Live shows van Gigi ( en mom) 😂is altijd een feestje en goeie service en altijd een goed hart voor iedereen. Ze denkt echt met de dames mee is er altijd een mogelijkheid. Leuke kleding en betaalbaar. Hopelijk mag je nog groter groeien met je shop voor ons ben je een succes. Gin
Ik kijk altijd uit naar een pakketje…
Ik kijk altijd uit naar een pakketje van de lieve,hardwerkende Gigi.Leuke betaalbare kleding.Kleine maatjes grote maatjes ze heeft het allemaal.En mocht er iets mis zijn is er overal een oplossing voor.
Topper met geweldige kleding
Sinds een paar maanden Gigi ontdekt op TikTok en ben zo blij dat ik haar tegen gekomen ben. Wat een lieve en gezellige meid. Haar kleding is echt een life changer geweest voor mij. Zoveel meer zelfvertrouwen en lekkerder in mn vel. En ze is heel eerlijk in wat ze verkoopt. Ga vooral zo door topper! Bij deze heb je er een levenslange klant bij :)
You go girl!
You go girl!
Bedankt voor alle kleding stukken tot nu toe.
Erg leuk, mooie kwaliteit en goede prijs.
Snelle verzending
Snelle verzending. Blij met de bestelling. Mooi kwaliteit , en zit heerlijk.
Een hele fijne webshop
Een hele fijne webshop, die ook live op TikTok verkoopt. Super lieve, vriendelijke mensen. Hele goeie kwaliteit kleding voor een goeie prijs !
Snelle levering