⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi kan varmt anbefale denne virksomhed! Vi købte 4 dæk til vores VW IDBuzz (lang model), men fandt desværre efterfølgende ud af, at bilen bruger to forskellige dækstørrelser - for og... Se mere

Fremragende service ved returnering af købte dæk samt refundering af det indbetalte beløb. Helt klart alle fem stjerner værd, samt en klar anbefaling af firmaet til andre. En let og forståelig mail k... Se mere

Super pris på ContiSportContact 5P 19" Afsendelse 2-3 dage efter bestilling (GLS med Track & Trace) Besvarede en mailforespørgsel indenfor 1 time Modtog helt friskproducerede dæk Hjemmesiden... Se mere

Lav pris og hurtig forsendelse, men desværre var et af de to dæk skadet (skævt, i følge montøren muligvis pga dårlig opbevaring) og kunne ikke monteres/afbalanceres ordentligt. Jeg ved ikke hvordan j... Se mere

1. Dækbutik
  2. Butik med biltilbehør
  3. Hjulbutik

Om Giga Daek

Giga-daek.dk er din personlige online specialist i dæk af alle mærker og størrelser. Find det rette dæk til dit køretøj i det unikt store sortiment – uanset om det er til en bybil, en limousine, en motorcykel eller en let varevogn, finder du altid det perfekte dæk til en fordelagtig pris.

Hurtig levering er en nøglefaktor hos Giga-daek.dk: Fra nettet direkte til vejen. Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer den online dækleverandør konstant tilgængelighed takket være et enormt lager af dæk.

Giga-daek.dk tilbyder et enestående bredt sortiment af dæk og biltilbehør inden for mange produktkategorier, såsom:

Som operatør af Giga-daek.dk er Giga GmbH en af pionererne inden for online dæksalg med webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet i 1999/2000 har virksomheden tilbudt et omfattende udvalg af dæk online.

Et omfattende netværk af monteringspartnere giver desuden kunderne mulighed for at få deres nye dæk sendt direkte til en professionel montør allerede under bestillingen.

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk service og nem returnering!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi kan varmt anbefale denne virksomhed!
Vi købte 4 dæk til vores VW IDBuzz (lang model), men fandt desværre efterfølgende ud af, at bilen bruger to forskellige dækstørrelser - for og bag - og derfor kunne vi kun anvende 2 af dækkene.

Vi kontaktede virksomheden angående returnering, og allerede to dage senere kom en GLS-chauffør og afhentede de to dæk. Pengene blev refunderet ugen efter, og vi blev ikke opkrævet én eneste krone for returneringen - det er virkelig god service.

Derudover blev dækkene leveret hurtigt og problemfrit til adressen.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse med både hurtig levering, nem returnering og fremragende kundeservice.

16. december 2025

God oplevelse

Jeg bestilte 4 dæk og de blev leveret over 2 gange, med næste en uge imellem. Jeg kontaktede kundeservice og fik hurtigt svar. Alt i alt er jeg meget godt tilfreds, havde der været en samlet levering, havde jeg givet 5 stjerner.

2. juni 2025

Hold jer væk

Hold jer væk!! Fup og snyd. Bestilte for to uger siden og de har naturligvis taget pengene, men ved tracking står den blot registreret ved GLS men ikke modtaget og dette siden 23/11. Får at vide jeg skal afvise pakken, men den er aldrig sendt og ved flere henvendelser får jeg intet tilbage.

1. december 2024

Værste købsoplevelse nogensinde

Bestilte 4 dæk, som blev leveret i to kasser, som jeg tog med til mekanikeren for at få skiftet.
Blev så informeret om de havde sendt 3x 15", og 1x 14", så de var nødt til at sætte et gammel tilbage på.

Dette blev så starten på den værste support oplevelse nogensinde, hvor der skulle gå en halvanden måned, og over 20 henvendelser, før jeg fik det sidste dæk.

Sendte en klage som jeg udfylder med ordrenummer. Sender 4 rykkere og får svar 1 uge efter, hvor de spørger efter ordre nummer.

Derefter rykker jeg 5 gange, og får et svar på tysk som ikke giver mening en uge efter igen.

Rykker så igen, og de svare på et andet sprog at dækket er sendt efter endnu en uge.

Får endelig kontakt på telefon, hvor de lover at lave en hastesag ud af det, efter jeg har bevist jeg har fået det forkerte dæk. Skal så sende masse oplysninger ind om det forkerte dæk, som de skal have inden de vil sende et nyt. Sender så de oplysninger med det samme, men høre intet endnu engang.

Prøver så chatten hvor jeg sidder i kø 2 timer, hvor der en gang i kvarteret kommer en opdatering af nu der en ny support der vil hjælpe, men får igen intet svar udover det.

Langt tid efter kommer jeg så endelig i kontakt med supporten nu fra england, som sætter gang i processen for at få hentet det gamle dæk, og sendt det nye, og jeg må tilbage til mekanikeren og få en ekstra regning pga deres fejl.

20. maj 2024