Het inwisselen van de kaart gaat zeer moeizaam. Tot 2x toe wordt er geld afgeschreven omdat de activiteit iets duurder is.Vervolgens 2x een melding,dat de transactie niet gedaan kan worden,terwijl het... Se mere
Virksomheden har svaret
de wellness en beauty voucher kan je niet bij gerenomeerde sauna's besteden. de site werkt voor geen meter waardoor ruilen voor een andere kaart onmogelijk is. geef liever contant dan dit.
Virksomheden har svaret
Met 2 personen bezig geweest om een account aan te maken. Niet gelukt, steeds te lezen gekregen dat wachtwoord en mailadres niet klopten ( terwijl net aangemaakt). Nieuw wachtwoord aangevraagd, moge... Se mere
Virksomheden har svaret
Update: Medewerksters van Gift for you heeft vandaag contant met mij opgenomen, en vandaag is alles netjes geregeld. Dank je wel. In Februari 2020 kreeg ik ivm mijn 40 jarig jubileum een Gift... Se mere
Virksomheden har svaret
Altijd een leuk cadeau! Wij bieden cadeauboxen en cadeaukaarten in verschillende thema’s en prijsklassen. De verschillende cadeaus variëren in thema, van eten & drinken, ontspannen & relaxen, actief & cultureel tot heerlijk overnachten en zijn verkrijgbaar als vast arrangement en als open waarde cadeaukaart. Al vanaf €10,- voor de kleine portemonnee en tot €199,- als luxe geschenk: je vindt altijd een origineel cadeau dat goed past.
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sorry waardeloos kado, kan hem bijna nergens kwijt. Dit gaat om een lunch card
Zou hem nooit iemand geven
Mega lastig om hem om te zetten naar een andere bon
Ben een zeer ontevreden klant. Gewoon geld door de wc spoelen is ongeveer hetzelfde

Besvarelse fra GiftForYou
Helaas niets meer gehoord van dit bedrijf na regelmatig verzoek voor een oplossing
Ik ben erg teleurgesteld in deze manier van giften, je krijgt een cadeau van iemand , vervolgens kan je voor minder waarde dan het aankoopbedrag ergens iets besteden, maar goed iedereen moet wat verdienen!?
Je registreert je cadeau maar raak je de voucher kwijt. Op geen enkele manier krijg je goed contact en hopen ze maar dat alles vergeten wordt.
Dan durven ze ook nog te vragen om het aankoopbewijs ????
Van een cadeau dat je van iemand gekregen hebt !!!!
Wat een ***** bedrijf/concept
Ik zal jullie nooit aanraden en iedereen vertellen hoe het werkelijk werkt
De groeten *****

Besvarelse fra GiftForYou
Bon voor mijn verjaardag gekregen ter waarde van 15 euro is niks mee te beginnen alleen maar ergernis is uit eindelijk beland in de prullenbak zonde van het geld .hoop nooit meer zo’n bon te krijgen .

Besvarelse fra GiftForYou
We hadden een bon gekregen om voor 35 euro te gaan lunchen. Ons oog viel toen op de Klepperman in Hoevelaken. Nadat het reserveren al moeilijk verliep, konden we uiteindelijk toch terecht. Daar aangekomen zei men de bon niet te kennen. Eerst kregen we een menukaart, die werd weer opgehaald en na veel heen en weer vragen. Werd er verteld dat we een speciale lunch kregen. Wat me toen voorgezet kregen, was beschamend. Een bekertje soep en bekertje met een soort salade, twee pillen droogbrood en een half worstenbroodje en een minibroodje met een mini kroket. Nadat we 1 drankje per persoon hadden weggewerkt, moesten we nog 10 euro bijbetalen. Een pure afknapper.

Besvarelse fra GiftForYou
In januari geprobeerd de Wonderbox-cadeubon te besteden bij een restaurant met bijbetaling. De bijbetaling gaf een "error" aan, zodat dit niet lukte. Wel 10x geprobeerd. Kortom de bon is niet besteedbaar. In een review afgeraden deze bon te kopen. Op 25 januari meldde Trustpilot dat e review was geplaatst. Vervolgens vroeg Trustpilot naar aanleiding van deze (negatieve) review om aanvullende informatie (binnen 3 dagen reageren - anders werd de review verwijderd). Deze aanvullende informatie gestuurd en door GiftForYou werd de ontvangst op 28 januari bevestigd. Binnen 6 dagen zouden we een antwoord ontvangen. Inmiddels zijn we een maand verder en er is nog steeds niet geantwoord. De e-mail is automatisch en kan niet worden beantwoord. Moraal: je belandt in een geautomatiseerd systeem dat de schijn heeft dat er iets met je review, lees het niet kunnen gebruiken van de bon. Maar je kunt fluiten naar je geld.

Besvarelse fra GiftForYou
Wat een verschrikkelijke website! Onmogelijk om de filters goed te gebruiken. Waardeloos product dit!

Besvarelse fra GiftForYou
Bon cadeau gekregen bij afscheid werk. Omdat het zo'n typische bon is die je bijna nergens kwijt kan pas enkele maanden toch maar eens geprobeerd wat te vinden. Wat blijkt: bon is door de verkopende winkel niet goed geactiveerd en het bedrijf kan niks doen zonder aankoopbewijs. Ook al heb je de code en de pincode en is het niet meer dan logisch dat je als ontvanger zelf geen aankoopbewijs hebt. Gezien het een cadeau is kunnen ze niks voor je betekenen en kan je het cadeau weggooien. Thanks for nothing.

Besvarelse fra GiftForYou
Update: Na veel tijd en moeite is het uiteindelijk toch gelukt om de gewenste overnachting te boeken, dus toch nog 3 sterren.
Echt waardeloos. Ik probeer een overnachting te boeken met een GiftforYou-bon. Het arrangement staat in de lijst met opties, maar ik krijg de melding dat je hier niet kunt boeken. GiftforYou geeft aan dat boekingen bij deze accommodatie niet mogelijk zijn. De accommodatie geeft echter zelf aan van wel, en als ik een duurder arrangement bij deze accommodatie wil boeken, kan dat wel. Dus het klopt niet dat je bij deze accommodatie niet kunt boeken. Oplossing van GiftforYou: cadeaukaart omruilen (waarom? ik heb een cadeaukaart voor een overnachting en wil een overnachting boeken) of andere locatie (we hebben deze accommodatie specifiek uitgekozen en hij wordt vermeld in de lijst met opties).

Besvarelse fra GiftForYou
Gereserveerd met een bon van gift4you bij een restaurant en zelfs extra bijbetaald. Hebben ze in de tussentijd besloten niet meer te zijn aangesloten bij dat restaurant. Geld weg want herroepingstermijn is verstreken aldus gift4you. Klantenservice gebeld maar na 11 minuten nog niemand aan de lijn. Bon is geldig tot 2028. Bericht dan de klanten dat je niet meer aangesloten bent bij dat restaurant, dat is prima uit het systeem te halen. Ik krijg geen enkele compassie. Ik krijg mijn bijbetaling en mijn geld van de voucher niet terug terwijl wij wel bij dat restaurant gegeten hebben en dus de volle pond moesten betalen. Terwijl op de voucher dat restaurant genoemd staat. Oplichterij dus want ik heb dus betaald voor iets wat niet bestaat. Lijkt mij een grote fout en een uitzondering. Maar nee ik krijg niks terug.... walgelijk!

Besvarelse fra GiftForYou
Wij hebben een bon gekregen van 120 voor een gezellig weekend weg. We zouden de keuze hebben uit meer dan 1000 4 sterrenhotels. Echter in de praktijk liggen de meeste locaties buiten Nederland (waar je niet voor 1 nacht naar toe kan gaan), in uithoeken en/of de hotels hebben een lage status en review. Uiteindelijk toch iets gekozen, nl het hotel in Valkenburg, maar daar te horen gekregen dat het niet in het weekend kan. Immers volgens hen betekent weekend niet voor iedereen zaterdag of zondag....
Kortom het is niet verzilveren en je wordt gewoon belazerd. Koop nooit zo'n bon voor iemand, zonde geld
Aanvullende reactie
Het gaat er niet om of er nieuwe aanbieders bijkomen of afgaan
Het gaat erom dat er iets verkocht wordt wat niet klopt met wat je ervoor kan doen. Sterker nog je kan het niet verzilveren
En aan de review te zien gaat dit al tijden zo en bij melding wordt je afgescheept met een standaard antwoord
Er wordt niet gezocht naar een oplossing om het te kunnen verzilveren. Het komt over als diefstal met een omweg

Besvarelse fra GiftForYou
Belevenisbon gekregen voor mijn 12,5-jarige jubileum. Bon is bijna niet te activeren en als het na uren gelukt is blijkt er niets in de buurt waar de bon besteed kan worden, ook niet als je een hoger bedrag invult en je zelf bij wilt betalen. Iets in Luxemburg of Terragona, daar kom ik nooit. Zonde van de verspilde tijd en het geld!

Besvarelse fra GiftForYou
Waardeloze bon. Dit zijn echt een stelletje dieven. Bon is niet te verzilveren. Het restaurant waar je de bon zou willen verzilveren krijgt het tegoed duidelijk niet. Moeten blij zijn dat er een klant zich aanmeld. Koop nooit zo een bon

Besvarelse fra GiftForYou
Heel omslachtig concept. Dramatische vindbaarheid en indien je meer info wilt of er iets mis is, helemaal slecht.
Nooit meer!

Besvarelse fra GiftForYou
Wat een kleute kaart. Leuk bedrag van € 100 maar wordt bij elke besteding getild omdat je hetzelfde rechtstreeks voor een betere deal kan krijgen. Daarnaast erg weinig keuze.
Vandaag zijn we er voor een 3e keer een uurtje mee bezig geweest. Ben bang dat ie over 2 jaar (totaal 3 jaar) gewoon verloopt. Leuk verdienmodel voor gift 4 you / wondercard

Besvarelse fra GiftForYou
Ik heb een bon gekregen 1,5 jaar terug. Verschillende keren gemaild, maar tot op heden de bon niet kunnen verzilveren.

Besvarelse fra GiftForYou
Wat een verschrikkelijk concept. Giftcard kopen voor € 100,- en dan ZEER beperkte keuze hebben. En als er dan iets te kiezen is, dan kun je niet het hele bedrag inwisselen. Blijf je met een restant zitten.
Tip: geeft contanten cadeau met een leuk kaartje!

Besvarelse fra GiftForYou
Ongelofelijk slecht! Koop nooit een bon bij deze organisatie. Ik heb 2 jaar geleden een bon van €100 cadeau gekregen en sindsdien geprobeerd hem te verzilveren. Tot op heden is dit niet gelukt. Daarvoor inmiddels uren gesproken met de zogenaamde klantenservice. Zij leggen de schuld bij hun IT afdeling maar komen niet met een oplossing. Ik ben bang dat het volgende excuus gaat zijn dat ik te laat ben en dat is verlopen. Wat een teleurstelling.

Besvarelse fra GiftForYou
Ik krijg mijn voucher niet geactiveerd, systeem blijft aangeven dat ik een foute postcode opgeef. Ook met een andere bestaande postcode lukt het niet om hem te activeren.

Besvarelse fra GiftForYou
Na inloggen lukt het niet om een paar vouchers te registreren. Al 14 dagen bezig. ergerlijk en waardeloos systeem

Besvarelse fra GiftForYou
ik heb 2 jaar geleden een bon met overnachting gekregen voor mijn 25 jarig jubileum. Deze wilde ik zondag verzilveren, maar het systeem gaf aan dat ik een inactieve box had. Vandaag gebeld met de klantenservice. Ik moet een bon hebben. Wie heeft er een bon van 2 jaar geleden nog in zijn huis? Mevrouw zei dat de box niet was geactiveerd. Lekker dan, leuk cadeau. Ik weet wel dat ik niemand een gift for you cadeaukaart geef. Het was leuk bedoeld van mijn collega's die er fijn aan hebben meebetaald, maar ik kan naar mijn nachtje fluiten.

Besvarelse fra GiftForYou
Læs mere om andre typer anmeldelser.