Gilleleje Golfklub Anmeldelser 0

0,0

1. Golfklub
  2. Golfbane

Gilleleje Golfklub er en medlemsejet klub der blev etableret i 1970 og er derfor blandt landets ældste golfklubber. Den 8. april 2020 fyldte vi 50 år. Klubben har lidt over 1.000 medlemmer hvoraf mange deltager i underklubberne Dameklubben, Herreklubben, Seniorklubben, Onsdagspigerne og klub 36+. Banen snor sig gennem Esrum Ådal og de 18 huller ligger i en smuk naturskøn ramme. Vi har desuden en lille par3 bane, en øveområde og ikke mindst en drivingrange med gratis rangebolde (hvis man har betalt greenfee eller er medlem). Golfklubben lægger hus til Restaurant 19, hvor man kan købe mad og drikke indenfor åbningstiderne. Kongegolf Gilleleje Golfklub er med i et samarbejde med Asserbo, Fredensborg og Hornbæk Golfklubber. Formålet er at styrke klubberne internt og eksternt blandt andet ved at tilbyde medlemmerne af de fire klubber en række fordele, som gør det attraktivt at være medlem i klubberne. Endvidere skal samarbejdet gennem analyser og koordinering bidraget til at styrke klubbernes drift og økonomi. Samarbejdet øges interessen for at besøge klubberne gennem fælles tilbud og markedsføring. I 2018 skabte vi en fritspilsordning for fuldtidsmedlemmerne i de fire klubber. Det blev en stor succes med op imod 1.200 deltagere. Siden er der kommet en greenfee-ordning til og senest billigdage i klubbernes restauranter. Vi forsætter og udbygger successen fremover.

Ingen anmeldelser

Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.