1. Bilrengøring

Hos Glimmer&Glans AutoCare er bilpleje mere end blot et job – det er vores passion. Din bil fortjener den bedste behandling, og derfor går vi altid grundigt til værks med de bedste produkter og teknikker. Vi sørger for, at du får en bil, der både føles og ser ud som ny, og altid til en pris, der er fair. Vores team består af dedikerede medarbejdere, som alle deler samme kærlighed for biler og høj service. Vi sætter en ære i at give dig en oplevelse, der gør det nemt og trygt at overlade din bil i vores hænder. Fra det øjeblik du afleverer din bil, til du henter den igen, sørger vi for, at alt er perfekt – hver eneste gang.

4,4

Booked tid på hjemmesiden

Booked tid på hjemmesiden. Fik en sms om aften med at de ikke kunne på den bookede tid… Men vi fik klaret det med et besøg hos dem, og så på den dag jeg ønskede!
Og resultatet er bare perfekt!🤩
Super venlige unge mennesker!
De skal helt klart have den bedste anbefaling herfra! Og så er prisen helt fair!😃😃

29. april 2026

god service

Jeg bestilte en guldpakke til en rimelig fair pris, de kom ud til mig og det eneste de faktisk skulle bruge var strøm, nemt og hurtigt. klar anbefaling herfra

11. december 2025

Bestilte en guldpakke til min Ford…

Bestilte en guldpakke til min Ford Fiesta og er mere end tilfreds, tak til de 3 friske gutter der ordnede min bil, den har vist aldrig været så ren både indvendigt og udvendigt, tak for et rigtigt godt stykke arbejde, I gir den gas ! De bedste anbefalinger herfra.

21. maj 2025

Jeg kan varmt anbefale GG Autocare til…

Jeg kan varmt anbefale GG Autocare til alle, der ønsker professionel bilpleje. Min bil har aldrig set bedre ud – både indvendigt og udvendigt! De var punktlige, supervenlige og meget grundige i deres arbejde. Man kan virkelig mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, bilen trænger til en kærlig hånd.

19. maj 2025

Jeg fik for nylig min bil rengjort hos…

Jeg fik for nylig min bil rengjort hos ggauticare, og jeg er simpelthen imponeret over resultatet. Fra starten til slutningen var servicen både professionel og grundig. Personalet var venligt og imødekommende, og de sørgede for at forklare, hvad der skulle gøres, og hvordan de ville behandle min bil.

31. marts 2025

Fantastisk service og imponerende…

Fantastisk service og imponerende resultat!

Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet, GGautocare har udført på min bil. Den ser helt ny ud, og detaljerne i rengøringen er virkelig imponerende. De har virkelig øje for kvalitet og sørger for, at bilen ikke bare er ren, men skinner som aldrig før. Deres professionalisme, omhyggelighed og engagement i at levere det bedste resultat gør, at jeg varmt kan anbefale dem til alle, der ønsker en topklasse bilpleje. Tak for det fantastiske arbejde – jeg kommer helt sikkert igen!

29. marts 2025

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse

"Jeg har haft en fantastisk oplevelse med GG Autocare. Deres service var hurtig og effektiv, og personalet var meget venligt og hjælpsomt. Jeg fik lavet en komplet klargøring af min bil, og de holdt mig opdateret gennem hele processen. Priserne var også rimelige, hvilket gjorde det til en endnu bedre oplevelse. Jeg kan varmt anbefale GG Autocare til alle, der har brug for klargøring i top klasse . Tak for en god oplevelse!"

19. marts 2025