Overholder ikke deadlines
Til potentielle kunder:
Hold jer langt væk fra GFK huse/GFK Pommer.
Jeg har aldrig mødt så useriøst et firma. 0 stjerner er mere retvisende.
Stefan blev sat på opgaven i januar 2024 af vores forsikring. I opstartsfasen holder Stefan sine aftaler og får sat nødvendige tiltag i gang inden skaden laves. Herefter starter et langt tovtrækkeri, hvor jeg gentagende gange må kontakte både Stefan og vores forsikringsselskab, da han ikke får indsendt overslag til forsikringen. Derudover modtager vi aldrig tilbud på opgave udover forsikringsdelen. Først efter gentagende gange, hvor forsikringen også rykker for overslaget reagerer Stefan og indsender tilbuddet (Det godkendes 17 juni 2024)
Vi kontakter igen Stefan da der ingen respons er. Han undskylder det med, at han simpelthen har misset at forsikringen har godkendt tilbuddet, og vil ringe den efterfølgende dag. (25 juni 2024). Den efterfølgende dag (26 juni 2024) kontakter Stefan os ikke, og vi stopper samarbejdet (28 juni 2024) med Stefan Pommer.
På dette tidspunkt er Stefan ikke kommet i gang med vores skade, som vi anmeldte i januar 2024.
Hold jer væk herfra, og brug et andet firma der rent faktisk kan få fingeren ud, og komme i gang!