Gezonde Schoenen Anmeldelser

1,1

Flip flop teenslippers besteld voor €39.95. Na lang wachten kreeg ik ze. Was zwaar teleurgesteld, China kwaliteit werkelijke waarde €2. Platte zool met plastic voetbandje. Kon gewoon niet geloven dat... Se mere

Oplichters. Niet intrappen. Levertijd bijna drie weken. Dan ontvang je trup uit China. Maat veel kleiner als Europeese maten. Qualitijt zeer slecht. Retour moet op eigen kosten naar China. COntac... Se mere

Alles ging mis de wachttijd had ik gelijk door dat het uit china kwam dus even ali express gekeken en ja hoor zelfde schoen die ik 60 euro hebt betaald is daar 5 euro ,tevens wilde ik een werkschoen... Se mere

Oplichters!!! Wat zijn wij review schrijvers allemaal naïef geweest om niet eerst de trustpilot te lezen voordat we kopen🫣 Ook ik moet nu schoenen terug sturen naar China om mijn geld “misschien” z... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slecht!

Mooie website helaas niet wat je verwacht. Schoenen zouden binnen 5 werkdagen levert worden. Nu bijna 3,5 week verder en nog niks ontvangen. Had beter 50 euro in de prullenbak kunnen gooien

14. november 2024

Eigenlijk nul sterren! Waardeloos

Als het zou kunnen zou ik voor geen ster kiezen. De webshop oogt goed en ik had het idee dat ik vanuit NL schoenen kocht. Had ik de reviews maar gelezen vooraf! Het zijn goedkope schoenen, uit China. Voldoet op geen enkele wijze aan de beschrijving online. Retour sturen kost €50…. Wie bedenkt zoiets?

15. december 2024

Troep uit China

Troep uit China. Veel langer onderweg dan de beloofde 5 werkdagen. Retourneren omslachtig en duurder dan de aangeschafte schoenen.

12. december 2024

Dropshipping

Dropshipping. Sloffen ipv 7-10 dagen, 22 dagen onderweg waarin geen tracking info en arriveert in platgetrapt pakketje. Geen service.

14. december 2024

viel goed uit, in wijdte H

Meilijke voeten en zooltje erin, Kon ik met deze maat 40 met zacht materiaal mooi een anderhalf jaar vooruit.

Nu een maat groter besteld, want er moesten iets dikkere zooltjes in. Het wordt hem zo niet.
Ik krijg gen reactie op vragen over retour. En lees, ongeopend. Ja, dan heb je niet gepast. Lui, doe hier wat aan.

5. december 2024

Na 2 weken nog niets ontvangen

Twee weken geleden iets besteld. Nog niets geleverd. Zending komt vanuit China. Achteraf zie ik dat je alleen met ideal en bankcomat kan betalen. Geen visa oid. Vrees dat ik net als voorgaande verhalen een verkeerde keuze heb gemaakt om hier iets te bestellen.

2. december 2024

De schoenen zijn gewoon van plastic…

De schoenen zijn gewoon van plastic maten kloppen van geen kant wil je ze terug sturen dan moet je nog 55 euro betalen omdat ze naar China gaan op de site staat dat ze in Nederland zitten wat een oplichters moet meer betalen voor retour sturen dan dat ze kosten geld in de prullenbak dit bedrijf moet echt aangepakt worden schandalig zo ga je niet met mensen om temu is nog beter 😡😡😡

29. november 2024

Lees echt goed of je hier wat wilt…

Lees echt goed of je hier wat wilt kopen. Ik ben er ook ingestonken.. was in de veronderstelling dat dit gewoon een nederlandse winkel was...en kwam ik er na mijn betaling achter en de track&trace dat de producten uit china komen....hele gelikte webshop site...maar dat is dan ook alles....zeer goed de voorwaarden lezen. Voor je in zee gaat met dit bedrijf.

24. november 2024

NIET BESTELLEN

NIET BESTELLEN

Dit is misleiding, oogt als een Nederlandse webshop, maar blijkt rommel uit China te leveren. Ook ik ben er in getrapt.. retour moet naar China op eigen kosten.

Dom van mij er in te trappen, hoop dat de 'ondernemers' hierachter snel gestopt worden.

UPDATE: niets naar China terugsturen, dit kost vaak meer dan je aankoop en kan misgaan.

Als je wat langer heen en weer blijft mailen dat je klachten hebt en dat je je geld terug wil zonder retourzending (willen ze zelf ook niet) dan krijg je eerst 15% terug, later boden ze 25%. Ik heb het er met een melding bij de ACM en aangifte er verder bij laten zitten.

2. november 2024