Super fijne ervaring gehad! Mijn vintage Louis Vuitton vandaag ontvangen en ik ben er echt ontzettend blij mee. De tas was precies zoals beschreven en alles was netjes en zorgvuldig verpakt. Zeker een... Se mere
Super goed en lief geholpen door Kyky ik had een vraag over de kleur combinatie van een tas en een tag en ze reageerde super snel en aardig. Bovendien worden de tassen en tags ook netjes verpakt in sc... Se mere
Super blij met de fantastische service van GYDB! Ik heb een item besteld wat werd verkocht tijdens de speciale drop met veel gebruikers sporen, en deze waren allemaal heel duidelijk aangegeven op de... Se mere
Ik heb hier mijn eerste vintage designer tas gekocht en mijn ervaring is 10/10. Snelle levering en super leuk ingepakt. De tas is precies zoals beschreven en zoals op de foto’s, blij mee!🥰
Hi there, I’m Kyky – founder, vintage lover, and treasure hunter behind Get Your Designer Bag. My passion? Giving vintage designer bags a new home! When you purchase from Get Your Designer Bag, you’re not just buying a bag. You’re receiving a carefully curated gem that I’ve sourced just for you. I pour all my love into each package, so when it arrives, it feels like you’re opening a special gift, wrapped just for you. Thank you for supporting my small business and making my biggest dream come true. With love, Kyky
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dikke aanrader!!
Wat een ontzettende fijne service. Kyky staat je vriendelijk te woord bij al je vragen. Maar oh,wat ben ik verliefd op mijn mooie speedy. Het open maken was al een beleving.Zeer goed ingepakt en een leuke lieve gift.1 ding weet ik wel.. dit is mijn eerste tas bij kyky maar niet de laatste!❤️🩷🧡

Zeer positieve ervaring
Hele mooie tas mogen ontvangen. Goede communicatie, aanrader.
Dank voor de fijne shopervaring

Love it !
Hi Kyky
Every Sunday around noon I'm ready to check out the new drop. Every time I see something I want to buy. Of course it's still a lot of money so thinking twice before buying is part of it. I recently took the plunge and when my package arrived at home (which didn't take long by the way!) I immediately fell in love with my purchase. Top quality, certificate available and smooth service. You are very reliable and that makes the step to buy something smaller! I'm already looking forward to everything that's yet to come...
Love Laurien

Beautiful item, great service
Very happy with my item. Beautiful vintage scarf, fast delivery and excellent packaging (looks like a present). Can highly recommend!

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Chanel single medium flap bag
Aangezien mijn vrouw de nieuwe Chanel tassen niet mooi vind zijn we terecht gekomen bij get your designer bag. Wij zijn gewend om tassen in de winkel te kopen dus dit was een geheel nieuwe ervaring en hadden dus wat vragen welke keurig beantwoord zijn via whatsapp, het daarbij behorende filmpje heeft ons over de streep getrokken om de bestelling te plaatsen.
Een dag later ontvingen we de Chanel tas en deze blijkt nog mooier als op de foto’s!
Kortom wij zijn super tevreden over get your designer bag en kunnen hen via deze weg dan ook iedereen aanraden!!
Enige puntje van aandacht: het reageren via de app had voor de perfecte koopervaring wel wat sneller gemogen.

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Zo mooi als aangegeven en precies zoals…
Zo mooi als aangegeven en precies zoals ik had verwacht. Supersnelle en nette levering. Heel erg blij, hier kom ik zeker nog eens shoppen.

Eerlijke beschrijving over de handtas
Eerlijke beschrijving over de handtas
Zeer goed verpakt en een snelle levering! Alles top

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Snelle levering en de handtas zag er…
Snelle levering en de handtas zag er exact uit zoals op de foto’s

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Super service en prachtige tassen van…
Super service en prachtige tassen van goede kwaliteit.

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
goede prijs kwaliteit verhouding en…
goede prijs kwaliteit verhouding en word erg goed verzonden.

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Heel erg blij met mijn tas
Heel erg blij met mijn tas! Snelle service en heel fijn contact. Ik zou zeker Get Your Designer Bag aanraden🩷

persoonlijke uitstekende service
- Goede service
- Persoonlijke uitstekende communicatie
- Perfecte staat
Heel erg tevreden!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Super mooie tassen en geweldige service…
Super mooie tassen en geweldige service en snelle verzending! Super blij met mijn aankoop.
Ga zeker vaker hier iets kopen.

Altijd de beste service!
Als ik 10 sterren kon geven had ik het gedaan, jullie zijn altijd super lief, en de service is echt geweldig! Ik verkoop heel graag via jullie mijn tassen, en zal dit zeker blijven doen! ♥️
Liefs,
Nova

Super snelle afhandeling
Super snelle afhandeling, mijn nieuwe tas was binnen elke dagen binnen. De tas zelf is geweldig 😍

Besvarelse fra Get Your Designer Bag
Ben heel blij met de tas !
Ben heel blij met de tas !
Het is netjes ingepakt zodat het niet kan beschadigen.

Beautiful Bags
Beautiful Bags
I purchased two bags through GYDB, and they are both absolutely beautiful. They are in near-perfect condition, with any minor flaws clearly shown in the photos and mentioned in the description beforehand—so no surprises. The bags were also beautifully wrapped and delivered very quickly. Very satisfied! See you soon, Kyky!