Ik heb het in 2 dagen gekregen en het…
Ik heb het in 2 dagen gekregen en het is hele goeie kwaliteit
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb het in 2 dagen gekregen en het is hele goeie kwaliteit
Wij hebben echt een top ervaring met purpose! Onze zoon van 14 jaar is erg blij dat hij nu de zomersetjes van purpose past in de maat S. Wij hadden namelijk best moeite met het vinden van halal outfits voor hem dus dit is echt een uitkomst Allahoema barik.
Heel erg tevreden van mijn bestelling! De levering was snel en de kwaliteit van de kleding is echt top. Er had zich een klein probleem voorgedaan met mijn bestelling, maar dit werd per direct en professioneel opgelost door de eigenaar, Isa. Zeker een aanrader!
Super kwaliteit! Hoodie is na 2 jaar nog steeds in perfecte staat. Mijn man krijgt er nog elke keer complimenten over. Fijne klantenservice ook :)
Goede kwaliteit, zit lekker en snel geleverd. Helemaal tevreden!
De levering was snel en de kwaliteit van het shirt was echt goed ik ben tevreden.
Hele begripvolle mensen met een leuke branding en stijlvolle kleding. Betekenisvolle identiteit die goed aansluit bij mensen met doelen in hun leven😁😁
Ik heb zelf de 3/4 sportbroek gehaald en het is van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs, zeker een aanrader!
Super goede ervaring gehad bij het bestellen van de hoodie. Daarnaast bij het retourneren wegens verkeerde maat, altijd snelle reactie mogen ontvangen. Mooie kleding en goede kwaliteit. Ik ben super tevreden, zeker voor herhaling vatbaar!
De broek zit fijn en het past perfect!
Wat ontzettend attent dat jullie als bedrijf tot het uiterste gaan voor jullie klanten en indien nodig zelfs binnen 24 uur bezorgen!
Eerlijke en oprechte review,
Dit zijn hardwerkende ondernemers, met als doel de tevredenheid van de klant te behouden. Kleding is van goede kwaliteit en ziet er goed uit.
Keep up the good work!
Get Purpose: well done!
Heb jullie tijdje geleden ontdekt via Sociale Media en ineens weekje later op een event in real life. Goede service, heel kwalitatieve t-shirts en heel mooie boodschap! Good job

Besvarelse fra Getpurpose
Top service
Mooie collectie met een boodschap
Ga zo door aub
Hele mooie nieuwe collectie, goede kwaliteit shirts voor een goede prijs!
Purpose is een bedrijf dat bij mij bekend is geworden via Instagram en ik kan het iedereen aanraden om hier te bestellen. Ze hebben verschillende items met en zonder teksten. Daarnaast hebben ze een hele snelle betrouwbare en goede service. Mocht je op zoek zijn naar mooie truien met een diepzinnige tekst, dan ben je bij Purpose zeker aan het goede adres!!
Ik heb dit bedrijf gevonden via Instagram.
Ze verkopen kleding met quotes erop die een diepe achterliggende gedachte hebben.
Had wat problemen met mijn bestelling maar dat is netjes opgelost door vervangende producten toe te sturen.
Kwaliteit/stof van de kleding is ook heel fijn vooral van de trui.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.