Top app, investeren in crypto made easy, leuk team, duidelijke filmpjes. Heel fijn als je zoekend/beginnend bent in de crypto en een breder portfolio wilt. Betrouwbare partij want valt onder de parapl... Se mere
Virksomheden har svaret
Wellicht een wat slechte timing met de val van de koersen. Maar veel van de functies werken nog niet en dat duurt al best een poos zonder uitzicht op wanneer de functies wel werken, zoals verwijzen en... Se mere
Virksomheden har svaret
Erg tevreden met de communicatie vanuit het team van Novelist. Een simpele manier van beleggen op de crypto markt. Geld depositen en vervolgens hoef je niks meer te doen, top! Wekelijkse updates ove... Se mere
Skrevet af virksomheden
Gustav Mahlerplein 45, 1082 MS, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Met de app heb je direct zicht op je portefeuille. Daarbij is een afspraak maken zo gebeurt. De info en uitleg is helder. Alle producten zijn goed zichtbaar

Besvarelse fra Novelist
Mooie app, goede dienst! Novelist heeft ervoor gezorgd dat mijn crypto portfolio met 30%+ is gestegen in slechts een paar maanden.

Besvarelse fra Novelist
Werkt makkelijk, overzichtelijke app en goede support. Hoef ik zelf niet de hele tijd het crypto nieuws bij te houden.

Besvarelse fra Novelist
Het bedrijf doet exact datgene wat het beloofd

Besvarelse fra Novelist
Ik was al een tijdje op zoek naar een partij waar ik in verschillende cryptomunten kon investeren zonder dat ik zelf de expert hoef te zijn. Novelist biedt dit! Ik heb een tweewekelijkse inleg aanstaan en ik hoef er niet meer naar om te kijken. Ideaal!

Besvarelse fra Novelist
Duidelijke communicatie en onderbouwing van investeringen en besluiten. Goede UX

Besvarelse fra Novelist
Super easy! Snel een account aangemaakt en werd er voor me geïnvesteerd in crypto waar ik nog nooit van gehoord heb.

Besvarelse fra Novelist
Novolist is voor mij de eerste crypto-club waar ik mee in zee ben gegaan, ik heb voor Novolist gekozen omdat dit bestaat uit een klein clubje mensen die voor mij overkomen als Eerlijk, Open en Zeer duidelijk over waar ze mee bezig zijn.
De app die ze hebben ontwikkeld is overzichtelijk en gemakkelijk te volgen. Door de Weekly die wekelijks word verstuurd blijf je op de hoogte van wat er in Crypto-wereld afspeel. voor mij 5 sterren en ga zo door

Besvarelse fra Novelist
Nice, eindelijk! Niet meer zelf hoeven na te denken over mijn crypto portefeuille, dit gaat mij veel tijd schelen.

Besvarelse fra Novelist
Op dit moment vindt ik dat de communicatie nog niet goed is. Merk dat ik een beetje blijf hangen met mijn vragen. Vindt het voor nu nog geen probleem omdat jullie nog volop bezig zijn in het proces.