Novelist Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top app, investeren in crypto made easy, leuk team, duidelijke filmpjes. Heel fijn als je zoekend/beginnend bent in de crypto en een breder portfolio wilt. Betrouwbare partij want valt onder de parapl... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wellicht een wat slechte timing met de val van de koersen. Maar veel van de functies werken nog niet en dat duurt al best een poos zonder uitzicht op wanneer de functies wel werken, zoals verwijzen en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg tevreden met de communicatie vanuit het team van Novelist. Een simpele manier van beleggen op de crypto markt. Geld depositen en vervolgens hoef je niks meer te doen, top! Wekelijkse updates ove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kryptovalutatjeneste
  2. Investeringsservice

Om Novelist

Skrevet af virksomheden

Eenvoudig investeren in crypto.
www.getnovelist.nl
Novelist is beheerd beleggen in crypto voor iedereen. We snappen dat crypto complex kan zijn. Met Novelist investeer je in een crypto portfolio dat bij jou past en door een team van specialisten up to date gehouden wordt. Je wordt met korte video updates volledig op de hoogte gehouden van alles wat er met je geld gebeurt. Zo leer je tegelijkertijd ook nog eens een hoop over crypto. Heb je vragen? Het team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Met Novelist is investeren in crypto écht eenvoudig!
Website

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met de app heb je direct zicht op je…

Met de app heb je direct zicht op je portefeuille. Daarbij is een afspraak maken zo gebeurt. De info en uitleg is helder. Alle producten zijn goed zichtbaar

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Fijn dat je de app overzichtelijk vindt en de informatie helder is. Mooi dat je ook de toegankelijkheid waardeert—daar doen we het voor!

Hoog rendement

Mooie app, goede dienst! Novelist heeft ervoor gezorgd dat mijn crypto portfolio met 30%+ is gestegen in slechts een paar maanden.

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je portfolio zo’n mooie groei heeft doorgemaakt. We blijven ons focussen op doordachte strategieën voor de lange termijn.

Werkt makkelijk

Werkt makkelijk, overzichtelijke app en goede support. Hoef ik zelf niet de hele tijd het crypto nieuws bij te houden.

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Fijn dat je de app en support waardeert. Mooi dat we je het gemak kunnen bieden om zonder zorgen in crypto te beleggen.

Geweldig

Geweldig. Geeft rust, inzicht, overzicht en resultaten

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat Novelist je rust, inzicht en mooie resultaten biedt. Dat is precies ons doel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het gebruikers gemak

Het gebruikers gemak , en leuke jonge mensen

Besvarelse fra Novelist

Wat leuk om te horen dat je het gebruiksgemak en ons team waardeert! We doen ons best om crypto-beleggen zo toegankelijk en helder mogelijk te maken.

Mocht je nog feedback of suggesties hebben om de ervaring nóg beter te maken, laat het ons vooral weten. We blijven Novelist continu verbeteren en waarderen jouw input enorm!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De crypto vriend die je altijd had willen hebben

Ik was al een tijdje op zoek naar een partij waar ik in verschillende cryptomunten kon investeren zonder dat ik zelf de expert hoef te zijn. Novelist biedt dit! Ik heb een tweewekelijkse inleg aanstaan en ik hoef er niet meer naar om te kijken. Ideaal!

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Slim dat je met een regelmatige inleg werkt—dat is een sterke strategie voor de lange termijn. Mooi om te horen dat Novelist je helpt eenvoudig en zonder zorgen in crypto te investeren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbare partij die weet wat ze doen

Duidelijke communicatie en onderbouwing van investeringen en besluiten. Goede UX

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze communicatie en onderbouwing waardeert. Mooi ook dat de gebruikservaring voor je werkt!

Super easy onboarding

Super easy! Snel een account aangemaakt en werd er voor me geïnvesteerd in crypto waar ik nog nooit van gehoord heb.

10. december 2024

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Fijn dat het aanmelden soepel verliep en dat je nieuwe, veelbelovende crypto-projecten ontdekt via Novelist.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerlijk, open en zeer duidelijk

Novolist is voor mij de eerste crypto-club waar ik mee in zee ben gegaan, ik heb voor Novolist gekozen omdat dit bestaat uit een klein clubje mensen die voor mij overkomen als Eerlijk, Open en Zeer duidelijk over waar ze mee bezig zijn.
De app die ze hebben ontwikkeld is overzichtelijk en gemakkelijk te volgen. Door de Weekly die wekelijks word verstuurd blijf je op de hoogte van wat er in Crypto-wereld afspeel. voor mij 5 sterren en ga zo door

Besvarelse fra Novelist

Wat een mooie review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat je ons als eerlijk, open en transparant ervaart—dat is precies waar we voor staan. Fijn ook dat je de app en de Weekly waardeert. We blijven ons inzetten om je zo goed mogelijk te informeren en begeleiden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastische crypto vermogensbeheer app!

Nice, eindelijk! Niet meer zelf hoeven na te denken over mijn crypto portefeuille, dit gaat mij veel tijd schelen.

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je enthousiaste review! Mooi dat Novelist je tijd bespaart en het beheer van je crypto-portefeuille uit handen neemt. Precies waarvoor we het doen!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Op dit moment vindt ik dat de…

Op dit moment vindt ik dat de communicatie nog niet goed is. Merk dat ik een beetje blijf hangen met mijn vragen. Vindt het voor nu nog geen probleem omdat jullie nog volop bezig zijn in het proces.

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je eerlijke feedback. We hebben je inmiddels ook telefonisch gesproken en waarderen je eerlijkheid! We begrijpen dat goede communicatie belangrijk is, en we werken er hard aan om dit continu te verbeteren. We waarderen je geduld en je begrip dat we nog volop in ontwikkeling zijn.

Ons doel is om je inzicht precies inzicht te geven in wat er met je geld gebeurt en waarom via de nieuwsbrief en de video's in de app. Mocht je toch nog ergens mee zitten of vragen hebben, neem gerust contact met ons op via de klantenservice in de app, via mail en binnenkort ook ook via een videogesprek die je vanuit de app kunt boeken—we helpen je graag verder!

duidelijke app

duidelijke app, goed inzicht in portefeuille

Besvarelse fra Novelist

Bedankt voor je review! Fijn dat je de app overzichtelijk vindt en goed inzicht hebt in je portefeuille.