Se, hvad kunderne siger
Extremt bra kundservice! Jag fick verkligen väldigt bra hjälp av bästa Amanda för att få mer info om alla produkter. Jag som har varit så beroende av receptbelagd sömnmedicin i så många år och har... Se mere
Jag var tveksam i början, men valde att prova en burk "månar". Läste instruktionen och väntade på effekt.....och kände efter 30 minuter hur kroppen slappnade av jag började bli sömnig. Placebo? Vet in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
GÄSPER offers natural, powerful sleep solutions that help you fall asleep faster, stay asleep longer, and wake up refreshed — without grogginess the next day. Our products combine melatonin with ingredients like L-theanine, GABA, and Ashwagandha to support deep relaxation and recovery. We’re a bold, caring, and fun brand making sleep support modern, easy, and effective.
Kontaktoplysninger
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Har tyvärr inte hjälpt mig alls
Har tyvärr inte hjälpt mig alls. Sover lika illa som vanligt
Verkligen bra!
Produkterna fungerar verkligen
Produkterna fungerar verkligen. Sommar både snabbar och sover djupare utan biverkningar.
Jämn sovupplevelse utan sömnavbrott !
Fick bra service och pengarna tillbaka.
Älska gäsper
Jag gillade alla smaker förutom jordgubb. Jag tycker dessa gummies får en att lungan ner och tankarna i huvudet försvinner. Jag har aldrig upplevt att jag vaknat upp dåsig heller. Jag har använt gäsper sen det bara fanns sugtabletter, men jag tycker dem absolut bästa är gummies.
Extremt nöjd
Jag som har varit så beroende av receptbelagd sömnmedicin i så många år och har provat så mycket annat trodde verkligen inte att Gäsper skulle hjälpa mig heller.
Men ack så fel jag hade. Era gummi månar har verkligen förändrat min sömn. Jag behöver nu inte längre äta mina receptbelagda sömnmediciner utan en sån måne hjälper mig att få en så god natt sömn!
Tack från botten av mitt hjärta för era fantastiska produkter
Har provat det mesta inom detta område
Har provat det mesta inom detta område, och gäspers sömnkit är det enda, som fungerat klockrent. Vägrar äta sk vanliga sömntabletter, så gäsper är det som jag kommer fortsätta med. Svårt att somna, vakna flera gånger per natt, är nu ett minne blott.
Hjälper mig mycket med sömnen
Hjälper mig mycket med sömnen. Smakar gott också!
It works!!
Nej men, ni vet när ett företag har sjukt bra recensioner och man känner att det nog är fejk? Inte fejk! Har aldrig somnat såhär fort, och sover inte så djupt att jag är rädd för barnens skull (hej andra samsovare!). En väldig lättnad att veta att man kommer sova och somna varje natt!
Har haft det svårt att sova
Har haft det svårt att sova, tog sömntabletter lite då och till , provade Gäsper några gånger och det fungerade nästan alltid , men jag är jätte nöjd
Oftast somnar man bra när man tagit…
Oftast somnar man bra när man tagit Gäsper
Känns tryggt att ha Gäsper hemma.
Känns tryggt att ha Gäsper hemma.
Sover gott hela natten
Älskar dessa
Älskar dessa! De hjälper verkligen min adhd hjärna att varva ner och jag somnar fortare med dom. De hjälper även min tonårsdotter som har stora sömnproblem.
Fungerar toppen!
Super bra produkt som jag använder till…
Super bra produkt som jag använder till och från främst under stressiga perioder då sömnen är sådär
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter, har beställt flera ggr 👍
Gäsper har gjort underverk med min sömn
Gäsper har gjort underverk med min sömn. Jag slipper långa ångestfyllda vakentimmar på sennatten. Jag somnar oftast som en stock, men det är när jag vaknar vid 3-4-tiden och går på toan som det har varit svårt att somna om. Den tiden är förbi.
Har verkligen varit grymt 😍
Mkt bra produkter med goda smaker
Mkt bra produkter med goda smaker. Samt trevlig och snabb kundservice
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.